FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da se pridružim uvredama na račun dotičnog. Smeće od čovjeka. Vjetrokaz.
Za promjenu, klupska kasa se puni.
Stiže naknada od Genta za Kenana Pirića. 5000 eura... 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj sto mozete bacat lafinu, covjek je rekao da navija za Slobodu. Ja sam ga vidjao na utakmicama i FK i KK. I sad opet covjek nevalja. Zadnju utakmicu koju je bio na Tusnju su ga izvrijedjali posteno, covjek nije zasluzio to bio nikako...
I u Sarajevu je proveo dobar dio zivota, normalno je da ce kao javna licnost imati veze sa ostalim javnim licnostima kao sto je Osim i ostali i da ce pogledati jednom godisnje utakmicu. Njemu je sad tamo porodica i to je to. Nije prvi Tuzlak koji je otisao u Sarajevo, otisao je jer je imao plan neki sa svojim zivotom i sad ko ovdje ostane i nema nikakvog plana u zivotu pljuje po covjeku koji je nesto napravio.
U politiku ne bih ulazio, sta je bio i sta je sad. To nema veze sa Slobodom, samo da Sloboda nema veze sa politikom. 1991 su inace u Tuzli svi osim HDZ-ovaca podrzavali JNA koji je ratovao do odredjenog trenutka kad se skontalo da smo popili propagandu. Do nas uopste nisu dopirale vijesti tacne i sve sto je bilo narod je gledao na TV i to je bila propaganda i lazi. Nakon nekog vremena kada su mnogi tamo na ratistu skontali sta se desava i pobjegli onda je i narod ovdje saznao sta je i kako je. Pa u Tuzli su pocetkom 1992. bili proganjani teritorijalci i zelene beretke koji su vazili za pobunjenike i ekstemiste koje treba ukloniti i osuditi. Nisam kriv sto ste me uvukli u ovu raspravu, kad volite samo o politici. A niste ni svjesni da su svi Bosanci do kraja 1991 nosali petokrake. Kasnije kad se vidjelo sta je i kako je i da je to sve propalo i da smo slagani smo promijenili misljenje.
Tako da Emir sad ima i ispravno misljenje, on nije zeleni vec se ne boji reci sve sto misli. Ostalima je svima dobro i poginju glavu. Ne moze te neko cijenit ako ti sam sebe ne cijenis, ova zemlja i ljudi ovdje moraju imati nacionalni ponos i osudjivati do ekstremnih granica sve koji i kazu nesto protiv BIH, a kamoli urade. A Emir to osudjuje.
Njemu svaka cast za izjavu. Dosta ljudi koji zive u Tuzli ne navijaju za Slobodu, ustvari boli ih ono briga i nikad nisu utakmice pogledali. Ne moze on biti losiji od tih ljudi nikako...
I u Sarajevu je proveo dobar dio zivota, normalno je da ce kao javna licnost imati veze sa ostalim javnim licnostima kao sto je Osim i ostali i da ce pogledati jednom godisnje utakmicu. Njemu je sad tamo porodica i to je to. Nije prvi Tuzlak koji je otisao u Sarajevo, otisao je jer je imao plan neki sa svojim zivotom i sad ko ovdje ostane i nema nikakvog plana u zivotu pljuje po covjeku koji je nesto napravio.
U politiku ne bih ulazio, sta je bio i sta je sad. To nema veze sa Slobodom, samo da Sloboda nema veze sa politikom. 1991 su inace u Tuzli svi osim HDZ-ovaca podrzavali JNA koji je ratovao do odredjenog trenutka kad se skontalo da smo popili propagandu. Do nas uopste nisu dopirale vijesti tacne i sve sto je bilo narod je gledao na TV i to je bila propaganda i lazi. Nakon nekog vremena kada su mnogi tamo na ratistu skontali sta se desava i pobjegli onda je i narod ovdje saznao sta je i kako je. Pa u Tuzli su pocetkom 1992. bili proganjani teritorijalci i zelene beretke koji su vazili za pobunjenike i ekstemiste koje treba ukloniti i osuditi. Nisam kriv sto ste me uvukli u ovu raspravu, kad volite samo o politici. A niste ni svjesni da su svi Bosanci do kraja 1991 nosali petokrake. Kasnije kad se vidjelo sta je i kako je i da je to sve propalo i da smo slagani smo promijenili misljenje.
Tako da Emir sad ima i ispravno misljenje, on nije zeleni vec se ne boji reci sve sto misli. Ostalima je svima dobro i poginju glavu. Ne moze te neko cijenit ako ti sam sebe ne cijenis, ova zemlja i ljudi ovdje moraju imati nacionalni ponos i osudjivati do ekstremnih granica sve koji i kazu nesto protiv BIH, a kamoli urade. A Emir to osudjuje.
Njemu svaka cast za izjavu. Dosta ljudi koji zive u Tuzli ne navijaju za Slobodu, ustvari boli ih ono briga i nikad nisu utakmice pogledali. Ne moze on biti losiji od tih ljudi nikako...
tuzlak1987 druze da li znas da je nas prijatelj Emir bio u upravi Zmaja od Bosne poslje rata pa se tek kasnije vratio u Slobodu kad je Zmaj propao? znam ja dobro tog pokvarenjaka jer sam sa Sjenjaka i znam kako je poslje rata moje naselje bilo podjeljeno izmedju SLobode i Zmaja! pa vodja navijaca zmaja je zivio u istoj zgradi kao i Emir i citav taj E-blok je navijao za Zmaj, tu su im bile i prostorije udruzenja navijaca! svaka njemu cast sto je ovo izjavio al ga ja a i ostatak sjenjaka nabijemo na .urac
izdajnik bio izdajnik ostao

Sloboda Tuzla
Emir je supak i kraj price, nije bas toliko "omiljen" u Tuzli bez razloga
krenucemo u politku 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta fali Zmaju. Ja na njih gledam samo kao na rivala koji je bio nekad. Oni dok su bili bili su ti derbiji i slicne stvari. To u neku ruku moze biti dobro, kao neki gradski derbi. Naravno bilo dok je bilo...Nije ni prvi ni zadnji put bilo da neko u gradu ima vise klubova..fukaratz je napisao/la:tuzlak1987 druze da li znas da je nas prijatelj Emir bio u upravi Zmaja od Bosne poslje rata pa se tek kasnije vratio u Slobodu kad je Zmaj propao? znam ja dobro tog pokvarenjaka jer sam sa Sjenjaka i znam kako je poslje rata moje naselje bilo podjeljeno izmedju SLobode i Zmaja! pa vodja navijaca zmaja je zivio u istoj zgradi kao i Emir i citav taj E-blok je navijao za Zmaj, tu su im bile i prostorije udruzenja navijaca! svaka njemu cast sto je ovo izjavio al ga ja a i ostatak sjenjaka nabijemo na .uracizdajnik bio izdajnik ostao
I sad imas svaku mjesnu zajednicu sa ekipom, ljude bukvalno boli briga za Slobodom. Srozan je taj broj navijaca realno. Ima i onih koje zanima kako je igrala ali nikad na utakmicu ne odu...
Pa i kad je Student jedno vrijeme znao dobiti Ditu bilo je pola dvorane za njih pola za Slobodu. Izmjesani i gledamo utakmicu. Nije Zmaj sad neko zlo, samo sto se tu umjesala bila politika.
Emir je samo pare nanjušio 

Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema njemu blizu Slobode, moze biti navijac i to je to. Azmir je pametan covjek, drzat ce samo ljude u koje vjeruje.Heller je napisao/la:Emir je samo pare nanjušio
Ne treba covjeku zamjerit, nije cvjecka sigurno. Namazan je Emir ali ni dosta ostalih Tuzlaka nisu trenutno bolji nista prema Slobodi. Ovom je cak u tom trenutku bila u glavi..Kao iz topa Sloboda i to je to.
Da se ne lazemo sad, dobar dio Tuzle je navijao za veliku cetvorku. Prvenstveno za Partizan. Sad bar nema toga..
Sve je do toga kako te odgoji neko.
Emir može pomoći na promociji kluba i to je to. Većina ljudi je danas takva, danas je biznis važniji od ljubavi prema stvarima. Mislite da je nekolicina drugih bolja? Barem nas se sjetio i spustio novinarki.
Pa sta je trebo odgovorit´, ne vidim sad neki razlog da ga se diže u nebesa, pitali ga za koga navija on odgovorio, nije se on nikog sjetio, što nas se nije sjetio kad nismo imali 15 igraca u ekipi 

Nullius in verba
U svakom slučaju treba biti racionalan i iskoristiti svaku mogućnost za promociju Slobode. Emir je medijski eksponiran pa mu treba pružiti šansu da pokaže koliko voli Slobodu. Predlažem da snimi neku reklamu za Slobodu bez honorara, da na javnim nastupima koji to dozvoljavaju nosi dres Slobode...
Emir je isto što i Ćiro. Čovjek koji će mijenjati dres kako mu godi radi vlastitog interesa. Ako oni mogu tako iskorištavati druge, evo šanse da Sloboda iskoristi njega.
Emir je isto što i Ćiro. Čovjek koji će mijenjati dres kako mu godi radi vlastitog interesa. Ako oni mogu tako iskorištavati druge, evo šanse da Sloboda iskoristi njega.
Razumijem šta pričaš i slažem se. I on je tamo gdje su pare; interesdžija, kao i mnogi drugi uostalom. Sve stoji što ste napisali i slažem se s tim, i niko ga ne diže u nebesa, nego smo se osvrnuli na njegovu izjavu. Svaki sadržaj na temi je dobrodošao.Heller je napisao/la:Pa sta je trebo odgovorit´, ne vidim sad neki razlog da ga se diže u nebesa, pitali ga za koga navija on odgovorio, nije se on nikog sjetio, što nas se nije sjetio kad nismo imali 15 igraca u ekipi
@SamoTZ, to je to. S tog aspekta i posmatram situaciju. Obostrani interes, ništa više od toga.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Poenta svega je sto se mene tice to da sam mislio da je covjek tokom svih godina postao Sarajlija u pravom obliku. Znaci ocekivao sam odgovor ZeljoHeller je napisao/la:Pa sta je trebo odgovorit´, ne vidim sad neki razlog da ga se diže u nebesa, pitali ga za koga navija on odgovorio, nije se on nikog sjetio, što nas se nije sjetio kad nismo imali 15 igraca u ekipi

Dao je drugi odgovor i zadovoljan sam...
Za nas koji navijamo za Slobodu od malih godina naravno ne postoji drugi odgovor, mada kod nekih drugih ljudi postoji. Ja ti tvrdim da ima previse ljudi u Tuzli koji ne cuju rijec Sloboda osim kad idu u kafic.
Dajte ljudi ovo je tema FK Sloboda a ne Emira Hadzihafizbegovica, i mislim da je vrijeme da prestanete pricati o njemu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Potpis.SARS je napisao/la:Dajte ljudi ovo je tema FK Sloboda a ne Emira Hadzihafizbegovica, i mislim da je vrijeme da prestanete pricati o njemu

Hayley <3
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
**** vas on ne smarajte, ja bezveze postavio bi krenuli o politici.
Danas se slikao prvi tim za web stranicu.
Danas se slikao prvi tim za web stranicu.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Hebo vas Emir !! 
Evoo NS BiH pokrenuo istragu u vezi meca Buducnost - Sloboda.

Evoo NS BiH pokrenuo istragu u vezi meca Buducnost - Sloboda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa pricali smo da je moguce tako nesto. hahha prva utakmica u historiji BIH fudbala da ce doci pod istragu a bilo ko ko prati PL unazad 10-ak godina zna nabrojat 3-4 namjestene tekme samo svog kluba...ali eto svi imaju svoje ljude u savezima, osim Slobode koja ima ljude koji hoce da je naruse i stvore negativan publicitet...
koliko god to paradoksalno zvucalo i zalosno bilo ovdje ce nas Banovici izvuc, jer i jedni i drugi smo umjesani a ne smije niko na Kuku jbg
koliko god to paradoksalno zvucalo i zalosno bilo ovdje ce nas Banovici izvuc, jer i jedni i drugi smo umjesani a ne smije niko na Kuku jbg
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tacno vidis koliko Sloboda ima neprijatelja i koliko ljudi ne zele da mi se izdignemo..ne kontam sto nekome smetamo ?..mislim nigdje veze cuj nas istrazuju zato sto smo pustili komsije , da smo dobili bili bi najveci cetnici u drzavi pa ne mozes biti pametan nikako.. onaj mali **** mu se sa materom onaj Selimovic da bog da umro u rodnoj Kalesiji , je li ga to Rile placa da pise sve ovo ?..jos mi na privat pise on prati Slobodu on ko veliki navijac ovo ono, a nema mu ba 40 kila i nema vise od 16 godina barem onako kako ga ja vidim i ono nesto navijac koji pljuje po Slobodi onako kako u Rile ili ko vec narediultrasstyle_tz je napisao/la:pa pricali smo da je moguce tako nesto. hahha prva utakmica u historiji BIH fudbala da ce doci pod istragu a bilo ko ko prati PL unazad 10-ak godina zna nabrojat 3-4 namjestene tekme samo svog kluba...ali eto svi imaju svoje ljude u savezima, osim Slobode koja ima ljude koji hoce da je naruse i stvore negativan publicitet...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.