FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Provucite kroz usi ovim sto dolaze na jednu tekmu u 3 godine da je Atalanta i sutra veliki favorit i da je cudo ako prodjemo, da ne jedu **** poslije. I ako nas raskuju, treba aplauz dati i..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da tribine ne budu apatične kao protiv Glabaša!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="benko21"
Hvala drug mladi , ali nema ljutnje kad se misljenja suceljavaju.Nije fer ovo za @Akademija ,zapelo negdje(posinak manijak mi radio na promjeni nick-a , pa nece zapelo , pomozi ako mozes). Evo produzit cu i produzenu clansku ,samo ne diraj @Akademija

[/quote]JavierBosnia je napisao/la:Pantelija je napisao/la: samo vi pisite ne zamjeram vam uopste bas nasuprot osvjezenje ste @Akademija to sam vam ukrao nadam se da se ne ljutite
Hvala drug mladi , ali nema ljutnje kad se misljenja suceljavaju.Nije fer ovo za @Akademija ,zapelo negdje(posinak manijak mi radio na promjeni nick-a , pa nece zapelo , pomozi ako mozes). Evo produzit cu i produzenu clansku ,samo ne diraj @Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E to je opasnost za 25+ hiljada , ali za oci praznik.High je napisao/la:Samo da tribine ne budu apatične kao protiv Glabaša!
@Akademija kakva ljutnja tu smo da razmjenjujemo misljenja a ovo oko nicka nazalost ne mogu vam pomoci jer ne znam kako se to mijenja
a za nick ne brinite vas je ja sam zadovoljan sa ovim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ti si to nesta pobrko. Protiv Glabasa je atmosfera bila top. Jedna od najboljih izvedbi sjevera. Protiv Leša je bio podbacaj.High je napisao/la:Samo da tribine ne budu apatične kao protiv Glabaša!
Ja sam uvjeren da bi Hus prosao Leša.
Pa napisao sam u množini - tribine, tj. opće izdanje. Sjever je bio fenomenalan, ali ostale tribine trebaju vršiti pritisak kad je lopta u posjedu protivnika.revolt je napisao/la:Ti si to nesta pobrko. Protiv Glabasa je atmosfera bila top. Jedna od najboljih izvedbi sjevera. Protiv Leša je bio podbacaj.High je napisao/la:Samo da tribine ne budu apatične kao protiv Glabaša!
Ja sam uvjeren da bi Hus prosao Leša.
Ma evo kad vidjeh napad njihov za sutra, ne bi mi dobro. Ali kad je sarajevska raja u tenama mogla zaustaviti JNA, mogu i ovi nasi njih, samo ako budu dovoljno muda imali.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ponosan sam ja na vas , ali Bogami i vi biste bili ponosni na mom Pitarluku.Zivi mi zdravi bili svi koji gotivitebenko21 je napisao/la:@Akademija kakva ljutnja tu smo da razmjenjujemo misljenja a ovo oko nicka nazalost ne mogu vam pomoci jer ne znam kako se to mijenja
I ja kad im vidim napad pomislim da je mozda bolje da pada nenormalna kisa i da uslovi budu teski do bola! Valjda se nasi snadju tu bolje jer imaju iskustvo sa vaterpolo terenima najjace lige svijeta! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da ga zabijemo prvi, pa nek ide sve u pi.čku materinu, nek primimo deset. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jer u našim venamaaaFrancescoTotti je napisao/la:Nema namaa sna
Duso umornaaaaa
teče sudbinaaa
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vece su sanse da bi citali Husrefovu izjavu o terenima u nasoj drzavi i kako njih krivi za porazjoker90 je napisao/la:I ja kad im vidim napad pomislim da je mozda bolje da pada nenormalna kisa i da uslovi budu teski do bola! Valjda se nasi snadju tu bolje jer imaju iskustvo sa vaterpolo terenima najjace lige svijeta!
Jel samo mene ovaj @samozdravlje asocira na nekog ili tripujem?
1946~
Jel igra heba ... 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ljudi ja iskreno mislim da su nama sutra šanse manje nego u Italiji što su bile, al volio bih samo da se pomarišemo fudbalski muški sa njima pa nek i ispadnemo na kraju... nek nas Bog pogleda sutra pa da slavimo ako Bog da...
naaa naaa naaaaa naaaa naaaaaaaaa
naaa naaa naaaaa naaaa naaaaaaaaa
Ma igraju svi... lakše ću pregurat Hebu nego Dupovca i Halilovića. Barem na tim pozicijama imamo kvalitetnije igrače.Pantelija je napisao/la:Jel igra heba ...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sofranac i Bekic za Dupovca i Halilovica, sve se nadam da je sef namjerno izjavio da nece nista mijenjat, da zbuni protivnikaskoroalen je napisao/la:Ma igraju svi... lakše ću pregurat Hebu nego Dupovca i Halilovića. Barem na tim pozicijama imamo kvalitetnije igrače.Pantelija je napisao/la:Jel igra heba ...
1946~
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pantelija, Perotti, Proximic, Riziko i 55 gostiju.