FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač".. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Odoh pospremiti jato sova! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ahmetovic nije los igrac ali jednostavno Handzic je bolji to je moje misljenje, kazes najkonstantniji pa mora biti konstantan kada nije imao dostojnu zamjenu do dolaska Handzica!AlfredNobel je napisao/la:Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač"..
-
- Kontakt:
de Bože pošalji kakvog sna da lakše dočekam ovo 

Ja sutra tj. vec danas idem na tekmu ponosan sto moje Sarajevo igra sa tako jakim timom. Ponosan na prvu utakmicu koju su momci odigrali i ostavili srce na terenu. Neka tako odigraju i sutra ja im necu nista zamjeriti.
Kad jedan Brazil moze primiti 7komada od Njemacke u finalu SP onda se necu razocarati ni nekom potopu ako ga i dozivimo.
Sutra je praznik fudbala i hajde da napravimo odlicnu atmosferu, pomognemo i mi sa tribina nasim momcima da pokusaju napraviti nesto sto bi ostalo upisano zlatnim slovima u nasu klupsku historiju ali i historiju fudbala u cijeloj drzavi.
Padaj sutra kiso, lij ko iz kabla da se cuje huk hordi sa tribina Haseta
Kad jedan Brazil moze primiti 7komada od Njemacke u finalu SP onda se necu razocarati ni nekom potopu ako ga i dozivimo.
Sutra je praznik fudbala i hajde da napravimo odlicnu atmosferu, pomognemo i mi sa tribina nasim momcima da pokusaju napraviti nesto sto bi ostalo upisano zlatnim slovima u nasu klupsku historiju ali i historiju fudbala u cijeloj drzavi.
Padaj sutra kiso, lij ko iz kabla da se cuje huk hordi sa tribina Haseta
Ovo sto ja nemogu spavati vise me jede taj crv kako Babuku za vikend zaustavit
i.Za ove Zapate i Gomeze mi ja lahko.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sanjal ko treće pretkolo?Samozdravlje je napisao/la:Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Kako ce ti reci ,prije nego ustanu?@AkademijaSarajevoJeBordo je napisao/la:Sanjal ko treće pretkolo?Samozdravlje je napisao/la:Lahka vam noc.@AkademijaInijesta je napisao/la:Spavajte ljudi, valja sutra navece aBd do zore slaviti

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel me zezaš? To isto kao da si rekao da je Mujakić odličan na stoperu samo zato što nema konkurenciju. Ahmet je najborbeniji i najkonstantniji igrač FKS, čovjek je izuzetan profesionalac. I on i Handžić su najbolji tandem napadača u ligi.Asimetric je napisao/la:Ahmetovic nije los igrac ali jednostavno Handzic je bolji to je moje misljenje, kazes najkonstantniji pa mora biti konstantan kada nije imao dostojnu zamjenu do dolaska Handzica!AlfredNobel je napisao/la:Vidi se da nemaš pojma.. Ahmetović je odličan igrač i uz Adukora najkonstantniji u ekipi, te Mujakića. Poželjno je da ima konkurenciju u vidu Handžića, tako i obrnuto, nema landaranja. Šofranac isto veoma dobar stoper.. A koliko ne znaš dokazuje ova izjava "da je Halilović klasa i da je uz Rahmanovića najboji igrač"..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
zaspi više ybem ti pleme oči ko fildžani a krepan dibidus
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
lexilium 1,5 mg , neces se navuci do grupa EL.uNbx je napisao/la:zaspi više ybem ti pleme oči ko fildžani a krepan dibidus

5:10 evo uskoro jedna grupa iz Srebrenika krece prema Sarajevu akbda
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Osvanulo je dalje ne mozee

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako si vidio @jokera, jasno mi je otkud loši snovi, ali ne brini veceras nebo gori, čekamo SeviljuHigh je napisao/la:Maloprije sam morao izaći iz kuće i rekoh da se malo rasteretim i pobjegnem od forumskih kukanja i prognoza, zaboravim malo i na utakmicu, i krenuh biciklom, kad igrači svi ispred mene hodaju. Poslije toga i @joker90 prođe. Toliko o mom bijegu od utakmice!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti bas obozavas SeviljuEsport je napisao/la:Ako si vidio @jokera, jasno mi je otkud loši snovi, ali ne brini veceras nebo gori, čekamo SeviljuHigh je napisao/la:Maloprije sam morao izaći iz kuće i rekoh da se malo rasteretim i pobjegnem od forumskih kukanja i prognoza, zaboravim malo i na utakmicu, i krenuh biciklom, kad igrači svi ispred mene hodaju. Poslije toga i @joker90 prođe. Toliko o mom bijegu od utakmice!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad budemo igrali sa njima, tebi će se ispuniti jedan od snova, a i meniMortemHz je napisao/la:Ti bas obozavas SeviljuEsport je napisao/la:Ako si vidio @jokera, jasno mi je otkud loši snovi, ali ne brini veceras nebo gori, čekamo SeviljuHigh je napisao/la:Maloprije sam morao izaći iz kuće i rekoh da se malo rasteretim i pobjegnem od forumskih kukanja i prognoza, zaboravim malo i na utakmicu, i krenuh biciklom, kad igrači svi ispred mene hodaju. Poslije toga i @joker90 prođe. Toliko o mom bijegu od utakmice!
A kako je volio reci @Majkl
SVI, SVI, SVI, SVIIIIIIIIII
Momci, ima li negdje informacija koliko je karata prodano do danas? Bas me zanima kakva ce posjeta biti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 16 gostiju.