Ma dobro, Federer definitivno privlaci vise publike, a Rafa je ispred njega kao nosilac, pa organizator malo pehlivani, malo jednom, malo drugomronaldo99 je napisao/la:To ti je velicina, trazio da ga stave da Rafa ne place kako ovaj ima povlasticebodi123 je napisao/la:Intelektualac, de nam objasni zasto Roger danas igra svoj meč na Lenglenu, kako to organizatori ne postuju jednu takvu tenisku veličinu pa ga stavili izvan PCa a Rafa na PCuronaldo99 je napisao/la:Nego evo koja je velicina u svijetu tenisa Roger,njegov mec je na centralnom terwnu, a 11-orostruki prvak igra svoj mec na drugom terenu i to na turniru na koji dolazi rijdje![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Već godinama u Parizu na RG je nepisano pravilo da ova velika trojka a nekada i četvorka u toku turnira odigra striktno po jedan meč na Lenglenu dok sve ostale mečeve igraju na PCu. To je i jedini razlog zasto je Rafa igrao drugo kolo na SL a danas tu Roger igra. Do kraja turnira će obojica odigrati sve mečeve na PCu. Eto malo besplatne edukacije za mog prijatelja @ronalda da prestane smarati s idolopoklonstvom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovi komentatori srpski na Eurosportu su 10 puta gori od onih na SK, covjece isto mrtvi konji, Federer podere lika u drugom setu, kaze hladno lik ovo je najbolje sto svajcarac moze.
Da Djokovic igra, ovaj bi urlao. Fkt su srbi fenomen od naroda.
Mislim, okej privrzenost ali daj bolan odvadi malo, budi realniji pa prenosis 10 meceva ne samo jedan.
Mislim, okej privrzenost ali daj bolan odvadi malo, budi realniji pa prenosis 10 meceva ne samo jedan.
27.10.2020
A sta kazes na protivnike Nadala, ne zna se koji je veci sampion haa?NadalRafa je napisao/la:Kakvi protivnici za Novaka pa to je smjesnoca.![]()
Hurkacz Laaksonen Caruso sve sama krema teniskog svijeta
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Isprskat ce ih Nadal i ove godine, standardicaronaldo99 je napisao/la:A sta kazes na protivnike Nadala, ne zna se koji je veci sampion haa?NadalRafa je napisao/la:Kakvi protivnici za Novaka pa to je smjesnoca.![]()
Hurkacz Laaksonen Caruso sve sama krema teniskog svijeta
prva sedmica "zdrao" ....ja prezadovoljan ...skakvi god da su protivnici ,38 godina ima,igrao je na **** sljaci nakon par godina pauze,prvu sedmicu turnira odradio bez izgubljenog seta i vec sada mi je sezona na sljaci zadovoljavajuca...gledajuci zrijeb polufinale bi bilo realno i uz neki castan poraz protiv Rafe na na njegovoj podlozi ,sstvarno bio bio prezadovoljan ....Iako mi se ni malo nije svidjala ideja da igra sljaku hvala Bogu proslo bez povreda,jedina mala mrlja je taj Rim ali haj ....skupilo se nekih bodova,ostat ce se u formi pred najvazniji dio sezone (trava)....sve u svemu mjera

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nema tu puno filozofiranja, Roger ce derati ovu djecu i u 40im cak i na sljaci. Jednostavno, ima igru, ne trosi se, za 2 zivota ovi nece moci njemu da pariraju, od Zvereva pa na dalje.
27.10.2020
Nadal izg set to se na RG jako rijetko dogadja u ranoj fazi, al dobro iduci protivnik je bas bas tezak 
Nadati se da cemo gledati to 1/2 Roger - Nadal, ma da Roger vjerovatno igra 1/4 protiv Cicibana i to ce biti jako tezak mec dok Rafa vjerovatno protiv Keia sto znaci lagana setnja do 1/2, ove god ga je bas zrijeb pomazio kao nikad do sada
Nadati se da cemo gledati to 1/2 Roger - Nadal, ma da Roger vjerovatno igra 1/4 protiv Cicibana i to ce biti jako tezak mec dok Rafa vjerovatno protiv Keia sto znaci lagana setnja do 1/2, ove god ga je bas zrijeb pomazio kao nikad do sada
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e cuj protiv nishikorija lagana setnja 
Cico ce aBd da ucera tuki svima i babukama i dedukama a i Noletu ce dohakat. Ovaj mali je rodjeni sampion. Gledo juce malo i Dumitriji i Vavriju jarana. Hrastovi samo rokaj servis majstore, oplakat kakve poteze imaju nq reternu i jedan i drugi. 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
A nek su vise i ovi francuzi dohakali nakupilo se svakakvijeh gofana navlacili ovom djuturumu mahmutu mahanje onaj panj i kvazitalenat pujo isto otprdio, nije ni sumnje bilo da ce ga dosljedan igrac sa borbom kao Klizan izbacit. I ovi nekakvi muteti mutanti uf braco. Meni je vec sad bajram kad vidim da su poispadala smeca haman sva. Navijanje na duple greske i slicna sra.nja necu ni da pominjem. Mrs bagro bjelosvjetska kolonijalisticka i idite nabavite krov i reflektore zaprdim vam napoleonu u mezar.
Coronados de gloria vivamos,
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Prvo da vidimo da li ce on proci Wawrinku/Dimitrova...Effenberg je napisao/la:Cico ce aBd da ucera tuki svima i babukama i dedukama a i Noletu ce dohakat. Ovaj mali je rodjeni sampion. Gledo juce malo i Dumitriji i Vavriju jarana. Hrastovi samo rokaj servis majstore, oplakat kakve poteze imaju nq reternu i jedan i drugi.
Retko odvratan lik Cicipas, cak odvratniji od Zvereva...
zna li neko slucajno da li je Fognini robijao u zivotu ?? djeluje mi da je "los" momak i da je imao tih sranja ,jos talijanska krv 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa cuj sve je moguce ipak je on DON Fabiodelinjo je napisao/la:zna li neko slucajno da li je Fognini robijao u zivotu ?? djeluje mi da je "los" momak i da je imao tih sranja ,jos talijanska krv
Nego on je meni tako gotivan igrac i najvise bi volio da on osvoji RG ako je to ikako moguce,a kod njega je sve moguce samo kad hoce
Al se ocisti zrijeb Djoletu Coric levat ispao od mrtvog Struffa. Nikad laksi zrijeb do polufinala vjerovatno na nekom Grand Slamu. Zrijeb u rangu neke 250-ice u prasnjavom svinjcu Italije ili Spanije npr. 
polako počinje turnir, danas izvrstan meč, nažalost ispade borna a slijede nam fognini-zverev i stan-ciciban ... zahuktava se, mada je sve osim finala nole-rafa veliko iznenađenje
- LlullSergio
- Kontakt:
Uputi kakvu pismenu žalbuNadalRafa je napisao/la:Al se ocisti zrijeb Djoletu Coric levat ispao od mrtvog Struffa. Nikad laksi zrijeb do polufinala vjerovatno na nekom Grand Slamu. Zrijeb u rangu neke 250-ice u prasnjavom svinjcu Italije ili Spanije npr.
Još da ima neke razlike između Novakovog i Rafinog žrijeba do polufinala pa da čovjek i kažeLlullSergio je napisao/la:Uputi kakvu pismenu žalbuNadalRafa je napisao/la:Al se ocisti zrijeb Djoletu Coric levat ispao od mrtvog Struffa. Nikad laksi zrijeb do polufinala vjerovatno na nekom Grand Slamu. Zrijeb u rangu neke 250-ice u prasnjavom svinjcu Italije ili Spanije npr.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Fognini je svakako >>Nishikori.
Na zemlji dakako.
Na zemlji dakako.
Trol neki zatucani od 13 godina.
Ide ovdje finale Rafa vs Nole, obojica djeluju spremno, igraju koliko treba zasad, sad ide lagano pojacavanje ritma...po meni jedino Thiem moze malo ugroziti, ako ne ispadne prije od koga.
Ide ovdje finale Rafa vs Nole, obojica djeluju spremno, igraju koliko treba zasad, sad ide lagano pojacavanje ritma...po meni jedino Thiem moze malo ugroziti, ako ne ispadne prije od koga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.