FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bender
Sinisa Ikic Celikovic Miličević
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
I ne znam što izmišljati više bilo šta? Stavi najbolje što imaš i na osnovu ovih igrača spremaj taktiku, radi izmjene radi umora/kartona/povreda.
Gurni Bekriju, Juričića i Boju u 442 kada ne ide po planu i kraj priče.
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
I ne znam što izmišljati više bilo šta? Stavi najbolje što imaš i na osnovu ovih igrača spremaj taktiku, radi izmjene radi umora/kartona/povreda.
Željezničar za život cijeli!
sreca nema prenosa,nadam se da nas nece prenositi do kraja sezone.. 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
To su nase zelje.SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:30Bender
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
Realnost:
Eric/Fejzic
Sinisa Kosoric Ikic Sehic
Celikovic Mesa
Ramovic Stilic Pizdurina
Juricic
"Vaša igra i odnos više nikoga ne privlači, i da osvojite Kup, on nama ništa ne znači"!!!!
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Ja sam sutra kontao na brdo iznad Tušnja i gledati, osim ako ne budu Kosorić i Veseli u prvih 11, pa mogu neki utisak napisati posle.
Utakmica sezone vjerovatno i za klub i sve oko kluba.
Utakmica sezone vjerovatno i za klub i sve oko kluba.
Zasto izmisljati nesto drugo.Odlican sastav sigurno bi dali ruke vise od istrošenog Kosorica i slicnih. Čak mozda bi prije stavio Boji nego Mehmeda.Svježa krv Gasal,Subašić,Hrelja,Duraković,Anel naravnoSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:30Bender
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I čorav vidi da ne ide i da se nešto mora mjenjati.Poznavajući Amara i pored poraza on će na utakmicu sa istim protivnikom izvesti skoro identičan sastav.Max mogu biti dvojica novih igrača u prvih 11.Mehmedaga je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:44Zasto izmisljati nesto drugo.Odlican sastav sigurno bi dali ruke vise od istrošenog Kosorica i slicnih. Čak mozda bi prije stavio Boji nego Mehmeda.Svježa krv Gasal,Subašić,Hrelja,Duraković,Anel naravnoSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:30Bender
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
Ne znam mada to vise nije onaj Osim koji je prije znao iznenadit ostale ekipe sa sastavom i taktikom sada izgleda sve nazor
Mustafa je katastrofa, onih par dobrih utakmica sa pocetka sezone je samo bio bljesak i to je to od njega. Jebs igraca koji je gori od Veselog
- lijevapolutka
- Kontakt:
E koliko je bilo crnjaka tačno sam očekivao lagan prolaz. Kad sad fantastična vijest da se Frane vraća. Sta sad očekivati 
moSa ljoŽe
- Merakk1921
- Kontakt:
Ma šampi se na kup, igraci ne zele da se bore, ima tu dosta problema unutar svlacionice, sve dok je tako, racunajte da ce se igrat preko qrca. Imas za ovu ligu sasvim dobre igrace, Amar je takodjer izgubio kompas, sve u svemu, ako igraci ne rijese izmedju sebe, racunajte 7-8 poziciju na kraju.
Sad bas razmisljam kako je nama Krpic vodio ekipu tako fizicki i psihicki...
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Ovo je realno najbolje što imamo samo što Zec kako zagazi na travu isto kao da zagazi na mrve. Brže se vrati u svlačionicu nego što istrči na terenSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:30Bender
Anel, Mesa
Ramovic Stilic Mustafa
Zec
Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Pa da je vise zasluzio, igrao bi. Covjek koji je dao cetiri gola u prvih par utakmica ti odjednom ne igra nikako i jos ispred njega igraju Bojo i Veseli koji zajedno nisu dali cetiri gola u dvije sezone.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 17:14Po cemu je to Mustafa katastrofa? Po tome sto je odigrao 30 minuta u dvije utakmice?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa isto se bojkot spominjao i kad je Krpić bio kapiten.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pravi lider i kapitet bio i na terenu i van njega.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 mar 2021, 17:24Pa isto se bojkot spominjao i kad je Krpić bio kapiten.
Bender,Sinisa ,Ikic,Miletić, Šehić, Bekrić, Celiković,Štilić,Bojo
Čelo,lendric
Čelo,lendric
Nesto nam se trener naljutio nit izjave nit najave ko da prijateljsku igramo. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.