FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ale ale
ale ao
vanffanculo bergamo
ale ao
vanffanculo bergamo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nije istina da je 300 karti prodato za Sjever. Inače do 12:30h danas je otišlo 15k karata, očekuju iz kluba da može glat dobacit cifra od 25k. Kako god, VAMOS SARAJEVOOOOOO
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 02 avg 2018, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Koga zanima vrijeme, u bobu:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ko bude prolazio, nek nam maše.High je napisao/la:Koga zanima vrijeme, u bobu:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pošto si ti pod euforijom, navedi nam broj navijača koji prođu.uNbx je napisao/la:Ko bude prolazio, nek nam maše.High je napisao/la:Koga zanima vrijeme, u bobu:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras
Jel se mogu sad kupiti karte na stadionu? Kad se otvaraju oni kontejneri?

1946~
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako kome znaci broj ulaznica za sjever moj rb je 2529, a uzeo je preksinoc pred zatvaranje. Sad koliko je to vjerodostojno...?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
18 i 15 su kapijeThrillerHz je napisao/la:Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz je napisao/la:Otoka haos
Na Kosevu kisa stala oblaci crni se razilaze.
Trenutno idealno vrijeme.
Otvoreni drug bgmThrillerHz je napisao/la:Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras![]()
![]()
- dynamodresden1

Ako je psovanje navijanje moguce da preuzmete haha,a cuj ovog 300 ...hilmo je napisao/la:Istok mora preuzeti ulogu navijačke tribine...PeppermintSA je napisao/la:Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
Idemooooooooo
Neki momci iz Breze uzeli istok.amypitar je napisao/la:Otvoreni drug bgmThrillerHz je napisao/la:Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras![]()
![]()
ma lupaju se glupostidynamodresden1 je napisao/la:
Ako je psovanje navijanje moguce da preuzmete haha,a cuj ovog 300 ...hilmo je napisao/la:Istok mora preuzeti ulogu navijačke tribine...PeppermintSA je napisao/la:Sjever se katastrofalno slabo prodaje. Tek 300 prodatih do prije sat i po- 100% provjerena informacija.
Idemooooooooo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Napokon neko normalan, lupaju gluposti, pokušavajući biti interesantni.uNbx je napisao/la:Nije istina da je 300 karti prodato za Sjever. Inače do 12:30h danas je otišlo 15k karata, očekuju iz kluba da može glat dobacit cifra od 25k. Kako god, VAMOS SARAJEVOOOOOO
Ali neovisno o tome smatram da je idiotsko rješenje, imati jedno prodajno mjesto na kome s planira prodatii više hiljada karata, za sat ili malo više.
Stvoriti će se haos, ali to je vjerovatno ideja "stručnjaka" iz policije, nadam se da su spremni, prezeti odgovornost, za posljedice gluposti koju su zamislili.
Otoka trenutno lijepo vrijeme,a do prije 10 minuta zvao porodicu i prijatelje da se hallalimo kakav je potop bio.amypitar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Otoka haos
Na Kosevu kisa stala oblaci crni se razilaze.
Trenutno idealno vrijeme.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skoro je posl'o svoje ljudeamypitar je napisao/la:Neki momci iz Breze uzeli istok.amypitar je napisao/la:Otvoreni drug bgmThrillerHz je napisao/la:Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ispred juga sve ograda do Zetre.
Vodice ih ko ovce mrdnuti ne mogu.
Vodice ih ko ovce mrdnuti ne mogu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Dave, insimadop, Konzerva i 45 gostiju.