FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako nas fkt dodje više od 20.000, to je zarada blizu 200.000 KM samo na ulaznicama. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vidimo se veceras bracoMortemHz je napisao/la:Skoro je posl'o svoje ljudeamypitar je napisao/la:Otvoreni drug bgmThrillerHz je napisao/la:Kad je repka nakon rata mogla Italiju na Kosevu uzet, mozemo i mi Atalantu izbacit veceras![]()
![]()
Jel se mogu sad kupiti karte na stadionu? Kad se otvaraju oni kontejneri?
Neki momci iz Breze uzeli istok.

1946~

Evo ih maloprije, taman meni stadoše da pređem semafor, a ja zastanem i uzmem mobitel da slikam i sačekam da prođu. Malo je reći da su me većina ovih do prozora primjetila. Jedan kao pljuje na prozor, a drugi se uzmahao kišobranom prema meni.

A ja miran i gledam.

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 02 avg 2018, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Uh, odoh izać malo iz kuće da prošetam. Ne mogu više da sjedim, pojede me nervoza.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ode po njin nas FUP .
Znaci nasa najelitnija i najspremnija jedinica.
Znaci nasa najelitnija i najspremnija jedinica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Breza neće izdat'. 
Moja ekspedicija kreće za sat, ne mogu ja čekat neko razumno vrijeme da krenem. Parkirat pa negdje kafu pit, u gradu čekat ludnicu. Ne mogu u kući, nema šanse.

Moja ekspedicija kreće za sat, ne mogu ja čekat neko razumno vrijeme da krenem. Parkirat pa negdje kafu pit, u gradu čekat ludnicu. Ne mogu u kući, nema šanse.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:
Evo ih maloprije, taman meni stadoše da pređem semafor, a ja zastanem i uzmem mobitel da slikam i sačekam da prođu. Malo je reći da su me većina ovih do prozora primjetila. Jedan kao pljuje na prozor, a drugi se uzmahao kišobranom prema meni.
A ja miran i gledam.

i ja sam kontao oko pola 6 ne mogu ni ja u kuci poludit cuskoroalen je napisao/la:Breza neće izdat'.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Izađi kod Predsjedništva.KEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva američka ambasada i ItalijaniKEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane

Nama sto putujemo 100km je vakat
Dok se kafica na carsiji popije i laganica
Raja vidimo se, i nocas da slavimo aBd.
Sve sto zelim u ovom trenutku...

Sve sto zelim u ovom trenutku...
Kod Predsjedništva, pa možeš gore na Sutjesku prema stadionu. I ako nemaš kartu dolaziš direktno pred onaj kontejner da kupiš. Talijani su dobro zaštićeni pred Zetrom, ne moraš brinut za njih.KEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kod predsjednistva izadji i na stadionu si za 10-15 minuta.KEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane
Imam opet lijep osjecaj pred utakmicu, isti kao pred onu u italiji

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja imam, blago receno, katastrofalan osjecajFrancescoTotti je napisao/la:Kod predsjednistva izadji i na stadionu si za 10-15 minuta.KEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane

- FrancescoTotti
- Kontakt:
nista ne brini mortoMortemHz je napisao/la:Ja imam, blago receno, katastrofalan osjecajFrancescoTotti je napisao/la:Kod predsjednistva izadji i na stadionu si za 10-15 minuta.KEC je napisao/la:Ljudi tramvaj s bascarsije kad ide jel mi najbliže da izadjem kod americke ambasade il koja druga stanica... Msm gdje je najbliže kosevu i da ne naletim na talijane
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, iliyaa8, johntravolta123, Konzerva, mnon46, Pena, PeppermintSA, Rule_hz, skoJaa, tutankamon1905, Uvijeknapravojstrani i 107 gostiju.