FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sn96
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sn96 » 31 avg 2013, 19:09

Biće jako ove sezone :D

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 31 avg 2013, 19:12

koliko je bilo ljudi na stadionu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 avg 2013, 19:13

Ja sam prezadovoljan danasnjom taktikom sa jednim napadacem, mozda je to i najbolje igrati pogotov u gostima forsirati, ispostavilo se da je Music kao najbolje rjesenje i da Galin ulazi sa klupe, svi su se borili kao lavovi cijelu utakmicu sto je publika znala nagradit aplauzom i to mi se pravo svidja, Brckalic pokazuje da zna igrati i ono sto su pricale komsije neka to okace macku o rep, jer momak se stvarno trudi, Efendica i ostale ne trebam hvaliti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 avg 2013, 19:14

publike je bilo izmedju 1500-2000. a samo bi spomenuo MIrhada Mehanovica momak je zemlja!!!! novi ljubimac navijaca, i Efendic je takodjer odlican ;)
Sloboda Tuzla

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 31 avg 2013, 19:17

dobro je polako i publika se vraca na stadion a protiv radnickog uz lijepo vrijeme se ocekuje min 2500 ljudi i do nova 3 boda ;)

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 31 avg 2013, 19:17

Dobra igra nasih zasluzena pobijeda, Capljina jako losa.
Mirhad je lud.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 avg 2013, 19:19

Rezultat je mogao biti mnogo ubjediljiviji za Slobodu.
Mujkićevo izlaženje 1 na 1 sa desne strane u 1.pol; prečka Efendića; totalna šansa nakon prodora Efendića i ubacivanja na drugu stativu; za sek kašnjenje nakon kornera u 1.pol da se lopta ubaci u prazan gol i projektil Efendića pred kraj tekme!

Apolutno nadtrčani, ali apsolutno nadtrčani gosti iz Čapljine tokom cijele tekme. Imali dobar šut za 20-tak metara u 1.pol kada se lopta neposredno pred Hadćićem nezgodno odbila pa stvorila u nastavku akcije prijetnju. I par min prije kraja potencijalno opasna gužva u našem kaznenom prostoru koja je očiščena.

Sjajne predstave Musića, Efendića, Nezića, Brčkalića i Mehanovića (frajer je na turbo pogon,mislim da je danas pretrčao 15km, a da se nije zadihao!Momak je neopisiv, dugo godina u bh fudbalu nisma vidio bržeg i spremnijeg igrača!)
Omić je pojeo kapitena gostiju, a ubacivanje Musića u starnu se pokazalo kao sjajan potez jer osim što je dao gol, napravio je odličan dribling prodor po densoj strani nakon čega je dosuđen penal.
Činjenica da su Sale,Keno i Hadžić po meni ostali neocijenjeni govori o stanju na terenu. Čapljina jeste imala u pojedinim trenutcima više loptu u nogama,ali trenutno naš vezni red sa bekovskom linijom trči možda i 100km na tekmi i zatvara skoro svaku prijetnju.

Pribojavao sam se Čapljine jer je navikana,ali poslije 10min bilo je očito da smo trkački mnogo superiorniji.
Ja prezadovoljan!

Igrači tekme Musić, Efendić i Mehanović, ali zbog gola i izborenog penala ipak prednost Musiću ;)
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 31 avg 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 avg 2013, 19:30

I ne spomenuh posjetu, između 1500-2000 za svaku pohvalu
tuzlanska Sloboda

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 avg 2013, 19:38

dugo na Tušnju nisam gledao rastrčaniju i borbeniju Slobodu .. dugo nije bilo ovakve želje, htjenja, volje, itd .. svaka im čast na tome, ali ovako treba svaka tekma da se igra za Slobodu, kući ili na strani ;)

odigrali su fino, pametno, bez srljanja .. svi igrači su odigrali jako dobro, ali ja moram da izdvojim trojicu:

- Jasmin Mujkić

momak zna igrati fudbala, momak igra mozgom, ništa na silu, itd .. čisto znanje i strašno pojačanje za nas .. dugo nismo imali napadača koji zna igrati fudbal :D

- Samir Efendić

strašno borben, prodoran, zna raspalit' po loptu, strašno mi je žao što mu golman skide onaj šut, kakva bi to golčina bila .. također kao i Mujkić, momak zna igrati lopte

- Mirhad Mehanović

momak trči za dvojicu .. poznato je da je tuzlanska publika zahtjavna i da je nije lako zadovoljiti, a ovaj momak je to uspio već u prvom meču na Tušnju .. momak šprinta gore dole, ne staje .. kad izgubi loptu u napadu, momak šprinta nazad, ne vuče se k'o tetkica .. svaki njegov šprint je publika nagrađivala aplauzom .. naravno, sve po zaslugama

desna strana nam je beton (Mehanović, Efendić)

na kraju moram i da pohvalim Smajila, urodila je taktika plodom sa Musićem kao petim veznim igračem, dakle umjesto Galina koji je napadač

predsjednik je kao i publika, svaki dobar potez, borbenost, nagrađivao aplauzom .. samo da momci nastave, ovako .. samo da se i dalje bore ovako, bilo kući ili na strani da igramo .. ovako se igra za sveti dres Slobode

ah, umalo da zaboravim .. Pršeš uđe 5 minuta u igru i izvuče mi sve živce .. Efendić mu sam na desnoj strani, on šuta sa 25 m, lafo šuter .. pa onda dribla glumac, jao kako me je iznervirao .. eto, u ovako divnom danu i divnoj tekmi, našao se i neko da mi digne živac

Forza Sloboda !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 avg 2013, 19:39

Kakva uvertira za Radnicki 8-)

Jbt taj dan mi eskurzija, moram pazit da ne zaginem mozda i ne odem na ex :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2013, 19:42

dobra posjeta i sto je najbitnije ljudi zadovoljni otisli sa tekme, dugo nisam vidio da onako zadovoljni idu sa Tusnja i da se vec planira kako ce se doc i naredne subote.

Capljina je nezgodna ekipa, ali smo ih mi danas fizicki rasuli. Ekipa je nevjerovatno pripremljena i sve tehnicke mane nadoknadjuje , bar na domacem terenu, trkom, fizickom spremom i nevjerovatnom borbenoscu...momci su strasno slozni na terenu, disiplinovani, obavljaju svoje zadatke i bore se do kraja, za svaku loptu. To mi je drago vidjeti, ni rezultat me ne zanima toliko koliko zelim da daju sve od sebe za Slobodin dres..

danas je Mirhad odusevio, preorao je onu desnu stranu, pogino za svaku loptu. Omic i Brckalic trkacki standardno dobri, kao i Efendic u svojim zadacima. Odbrana na nivou, jako i sigurno...bekovi trcali borili se ko lavovi a Cejvan rutinski-prerastao je on ovu ligu. Najslabija karika po meni Mehidic, joj da tu imamo igraca tipa Tareta ili Almira Bekica dje bi nam bio kraj u ovoj ligi. Uglavnom zadovoljan sam rezultatom, a ponosan na borbenost i zalaganje. Samo im treba nac kakvog psihologa pa da ovako igraju i u gostima.

i sto se tice sudjenja, vec drugi gost iz Hercegovine ima odlicno sudjenje. Ako nama na proljece se bude ovako sudilo dole kao sto je njima ovdje, ne sumnjam u bodove. Vec drugu ekipu pomocnik spasava katastrofe.

protiv Radnickog najmanje 3000 ljudi na stadion, zasluzili su momci borbenoscu i pun Tusanj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 31 avg 2013, 19:51

čestitke komšije na pobjedi, naravno čestitke i "našem" Mujki na drugom golu (ako se ne varam) a kako vidim i Efendić je bio odličan

znači da se niste podmirili kod nas...šala naravno, uzimamo mi od vas igrače, vi od nas i tako to ide

sretno u nastavku prvenstva...danas gledam i Bratstvo, sjajna utakmica, izgleda da je početak prvenstva ipak većini ekipa donijeo veliki prihološki teret pogotovo ovim što su istakli ambicije za vrh tabele...sad to već lakše ide

očekujem još moćniju Slobodu i naravno Bratstvo
Undici stelle - ACM 1899

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2013, 19:55

ma ja nas i dalje ne vidim medju prvim favoritima za vrh ako ne popravimo igru u gostima i ne dovedemo tog jednog organizatora igra.
Ali ko sto sam davno rekao, poslije godina agonije koje smo prezivjeli naravno da je povratak u PL cilj, ali ja licno sam zadovoljan i sa Slobodom koja ima odlicne uslove za pripreme i treninge, u kojoj igraci imaju obezbjedjene plate, premijer,prevoz, smjestaj, prehranu itd itd. Zatim klubom koji smanjuje postojece dugove i ne stvara nove .

i dokle god je tako, i dokle god se igraci budu borili na terenu kao danas, imaju moju podrsku pa i ne moraju uci sad u PL. AKo se ovako nastavi uci ce sigurno, ali poslije svega sto sam dozivio sa Slobodom bolja mi je stabilna i Sloboda kakvu sam gore napisao u prvoj ligi Federacije, nego Sloboda na aparatima u PL koja je duzna i bogu i narodu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2013, 20:04

zlajci je napisao/la:šem kaznenom prostoru koja je očiščena.

Sjajne predstave Musića, Efendića, Nezića i Brčkalića (frajer je na turbo pogon,mislim da je danas pretrčao 15km, a da se nije zadihao!Momak je neopisiv, dugo godina u bh fudbalu nisma vidio bržeg i spremnijeg igrača!)
Slažem se upotpunosti stobom. Momak je jedan od borbenijih igrača koje znam..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 avg 2013, 20:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:šem kaznenom prostoru koja je očiščena.

Sjajne predstave Musića, Efendića, Nezića i Brčkalića (frajer je na turbo pogon,mislim da je danas pretrčao 15km, a da se nije zadihao!Momak je neopisiv, dugo godina u bh fudbalu nisma vidio bržeg i spremnijeg igrača!)
Slažem se upotpunosti stobom. Momak je jedan od borbenijih igrača koje znam..
Da, ali sada tek vidim da sam poslije Brčkalića htio napisati i Mehanovića kojem su ovi atributi bili upućeni. ;) Iako, Brčkalić je također odigrao sjajnu tekmu, u strašno jakom tempu odigrao svih 90min
tuzlanska Sloboda

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 31 avg 2013, 20:12

jel se tu radi o istom brckalicu sto je bio u Jedinstvu? jer je kod nas bio blago receno katastrofa i uz galina i slomica najveci promasaj "skauta"?
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 avg 2013, 20:14

unavita je napisao/la:jel se tu radi o istom brckalicu sto je bio u Jedinstvu? jer je kod nas bio blago receno katastrofa i uz galina i slomica najveci promasaj "skauta"?
Enes Brckalic, valjda je isti taj ? Mogu samo reci da je predobar u ovim utakmicama dosad.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 avg 2013, 20:30

Samo da se osvrnem na jednu cinjenicu a to je da su sada ponovo svima puna usta Slobode, a velika vecina ju je ovdje poslije Kaknja razapinjala i govorila kako smo losi, molio bi ove ovdje forumase koji navijaju za Slobodu a pronaci ce se oni koji su istu ovu ekipu pljuvali da se skontaju hoce li ih hvaliti ili kuditi ili napokon dati priliku ovoj ekipi da pokaze sta zna i umije

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 avg 2013, 20:38

I dalje nam je najslabija tačka golman Hadžić, sreća pa imamo dobru odbranu, onaj šut-dva gostiju obavezno boksovanje pa gdje ode. Jednu takvu situaciju sa gol linije spasio Salihović mislim, nisam siguran. Ne znam kakav je Ribić, ali ovaj nam je golman nesiguran skroz.
Ostalo sve 10, ovakvom igrom i protiv Radničkog, bez problema i veća pobjeda.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 31 avg 2013, 20:39

[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.