@Shooter
Ma neki bilmez sa vuvuzuelom ometao koncentraciju našim igračima što je naposlijetku i rezultiralo tim da ne uvežemo tri pasa. Jadno je šta su sve uradili kako se ne bi mogao razviti atomski stil fudbala koji gajimo od početka ove sezone. Kako sam čuo prije par sati, našim pulenima je povećan gol dok je igračima Rudara smanjen onoliko koliko je dovoljno da se onemogući pogodak uopšte a javna je tajna da su našima, dok imaju napad, davali probušenu loptu.
Šta mi uradiše kad mi je do zajebancije na svoj račun, nije mi više niti tužno niti me razočaraju nakon ovakvih izdanja što mi govori da su me navikli na ovo.. To je ono najžalosnije.
Sada kad u po frke uleti @solinas: "Ali braćo, mi imamo Azmira a vi Tana dok su Želji preostali Hodžurda i Diatta. De se ponovo naguzite da vas ližemo a ja ću iz mjesta gdje sunce ne sija iz sveg glasa pjevati bićee Željoo..."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !