Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ever
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ever » 08 apr 2011, 10:24

Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST :mrgreen:

jugman
Kontakt:

Post Postao/la jugman » 08 apr 2011, 10:29

Wozniacki C. (Den) - Wickmayer Y. (Bel)- 2 ;)
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2011, 10:30

Citizen-X je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP

hvala
http://www.onlinekladionice.info/sistem ... ay-sistem/
Samo duplas od pocetnog listica ukoliko je dobitno svaki put i stim sto imas do odredjene tacke do koje mozes igrati.
fala stari moj
Nije nego duplas ulog ukoliko promasis, sve sto dalje ides vishe ti love treba, a veca zarada.
nema potpisa

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 apr 2011, 10:52

ever je napisao/la:Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST :mrgreen:
Kad skontam 30mara taman za vikend i previse mogu reci jer toliko ne uplacujem, a da vam ovo ne diram svoje novce. Bas sam to uradio radi hokeya sugavog i prekrizi mi ta dva para i pise isplata 30km i nesto feninga.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 08 apr 2011, 10:55

A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek :)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 apr 2011, 11:01

ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek :)
Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ... :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 apr 2011, 11:18

haxonja je napisao/la:
ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek :)
Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ... :D
naslutih ja tebi pušu sa hokejom heheheheeheh cestitam i godra mi je da si uzeo repa ;)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2011, 11:23

Pa svaki dan uplaćuj cvaju na kvotu 2.5 i eto ti 9 stoja mjesečno. :lol:

Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sunfrenzy
Kontakt:

Post Postao/la Sunfrenzy » 08 apr 2011, 12:01

da vas pitam ovo kad odigram da ce na utakmici biti 2+ golova.....jel par pogodjen ako rezultat bude 1:1 ili mora biti vise od 2 gola....npr: 2:1?

hvala unaprijed :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2011, 12:04

2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sunfrenzy
Kontakt:

Post Postao/la Sunfrenzy » 08 apr 2011, 12:05

Monolog je napisao/la:2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
hvala puno na brzom odgovoru :) sad mogu do klad otici a u toku dana cu staviti listic pa ko hoce da isprati :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2011, 12:07

Frankfurt - Werder 3+
Zapresic - Sibenik 1-3 gola
Zwolle - Helmond 1
Maastricht - Veendam 3+
Orebro - Syrianska 1

5.07 na 5km 25.35 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 08 apr 2011, 12:17

ever je napisao/la:Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST :mrgreen:
Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku
E upravo su na ljudima, kojima je kladionica hobi i nisu kockari, kladionice napravile carstva ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 apr 2011, 12:51

Monolog je napisao/la:2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
a 4:0..3:1 ??? :roll:

:mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 apr 2011, 13:53

Atalanta-Carolina 2 2,10
Carolina s pobjedama u zadnja 2 kola ide u playoff, dok Atalanti bodovi ništa ne znače. Sinoć su Trashersi dobili Rangerse, Carolininog direktnog suparnika za playoff i tako Carolini otvorili vrata doigravanja. Sad je sve na njima i valjda to neće propustiti.

Također, i Dallasu i Chicagu u zadnja 2 kola trebaju pobjede, tako da bi i oni mogli ući u razmatranje. Sve kvote su preko 2.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 08 apr 2011, 14:11

Juče solidan dan,4 tiketa uplaćena a 2 prošla,Nishikori me pravo izvuče.Za danas prvo jedan teniski:

Karlović-Isner 1
G.Simon-Starace 1
Wozniacki-Wickmayer 20+
Vesnina-J.Georges 2

Kvota:12,3 Uplata:4,5KM

Ovaj mi je glavni:

Frankfurt-Werder ps1
Boulogne-Vannes 1
Macclesfield-Accrington ps1
Zwolle-Helmond 1
Montanes-Fognini 1

Kvota:9 Uplata:6KM

Eto ako se kome šta sviđa,nek probere :)
RR#9

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 apr 2011, 14:15

Citizen-X je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
naslutih ja tebi pušu sa hokejom heheheheeheh cestitam i godra mi je da si uzeo repa ;)
Upravo tako tvoj komentar sam i citao dizi repa.. :lol:
Monolog je napisao/la:Pa svaki dan uplaćuj cvaju na kvotu 2.5 i eto ti 9 stoja mjesečno. :lol:

Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku. :D
Znam, ma jarane pare najprije dodju kada halalis par marki i to je to.. jel ti nesto analiziras i zadnje pare dajes nema od toga nista tako nikad nisam pogodio!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 apr 2011, 14:26

FORZA MARŠAL !!!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 08 apr 2011, 14:33

fallen01
Kontakt:

Post Postao/la fallen01 » 08 apr 2011, 15:22

Clermont-Troyes (P/K) 1/X 14,0
da probamo :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.