Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST 
Wozniacki C. (Den) - Wickmayer Y. (Bel)- 2 
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Nije nego duplas ulog ukoliko promasis, sve sto dalje ides vishe ti love treba, a veca zarada.Citizen-X je napisao/la:fala stari mojhaxonja je napisao/la:http://www.onlinekladionice.info/sistem ... ay-sistem/Citizen-X je napisao/la:volio bih da mi neko objasni na PP na koji nacin se radi eksponencijalno ulaganje na kladjenje neko ko je dobar sa matematikom - radi se o tome da bih odabrao neki NHL tim i udarao Xove do narednog prolaska pa nek neko da misljenje ili ovako ili na PP
hvala
Samo duplas od pocetnog listica ukoliko je dobitno svaki put i stim sto imas do odredjene tacke do koje mozes igrati.
nema potpisa
Kad skontam 30mara taman za vikend i previse mogu reci jer toliko ne uplacujem, a da vam ovo ne diram svoje novce. Bas sam to uradio radi hokeya sugavog i prekrizi mi ta dva para i pise isplata 30km i nesto feninga.ever je napisao/la:Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek 
Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ...ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek
- Citizen-X
- Kontakt:
naslutih ja tebi pušu sa hokejom heheheheeheh cestitam i godra mi je da si uzeo repahaxonja je napisao/la:Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ...ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa svaki dan uplaćuj cvaju na kvotu 2.5 i eto ti 9 stoja mjesečno.
Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku.
Naravno, na kraju mjeseca možeš biti dobar, al' čisto sumnjam da će ta cifra iznositi 9 stoja (možda će maksimalna dobit biti 6 feslija, i to ako se poklope rezultati). Ne'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da vas pitam ovo kad odigram da ce na utakmici biti 2+ golova.....jel par pogodjen ako rezultat bude 1:1 ili mora biti vise od 2 gola....npr: 2:1?
hvala unaprijed
hvala unaprijed
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hvala puno na brzom odgovoruMonolog je napisao/la:2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
Frankfurt - Werder 3+
Zapresic - Sibenik 1-3 gola
Zwolle - Helmond 1
Maastricht - Veendam 3+
Orebro - Syrianska 1
5.07 na 5km 25.35 km
Zapresic - Sibenik 1-3 gola
Zwolle - Helmond 1
Maastricht - Veendam 3+
Orebro - Syrianska 1
5.07 na 5km 25.35 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ever je napisao/la:Za ljude kojima je kladionica hobi i nisu kockari,ovaj otkup je prava stvar.Haxonja ispravno postupio..SVAKA CAST
E upravo su na ljudima, kojima je kladionica hobi i nisu kockari, kladionice napravile carstvaNe'a koju taktiku nisam pokuš'o, al' na kraju su sve pale u vodu, jer da je kladionicu tako lako zaje*ati, sigurno se ne bi iste otvarale na svakom ćošku
a 4:0..3:1 ???Monolog je napisao/la:2+ ti je 2 ili više golova (dakle, odgovara ti i 1:1), a 3+ je tri ili više golova (dakle 3:0 ili 2:1 i onda si proš'o).
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Atalanta-Carolina 2 2,10
Carolina s pobjedama u zadnja 2 kola ide u playoff, dok Atalanti bodovi ništa ne znače. Sinoć su Trashersi dobili Rangerse, Carolininog direktnog suparnika za playoff i tako Carolini otvorili vrata doigravanja. Sad je sve na njima i valjda to neće propustiti.
Također, i Dallasu i Chicagu u zadnja 2 kola trebaju pobjede, tako da bi i oni mogli ući u razmatranje. Sve kvote su preko 2.
Carolina s pobjedama u zadnja 2 kola ide u playoff, dok Atalanti bodovi ništa ne znače. Sinoć su Trashersi dobili Rangerse, Carolininog direktnog suparnika za playoff i tako Carolini otvorili vrata doigravanja. Sad je sve na njima i valjda to neće propustiti.
Također, i Dallasu i Chicagu u zadnja 2 kola trebaju pobjede, tako da bi i oni mogli ući u razmatranje. Sve kvote su preko 2.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Juče solidan dan,4 tiketa uplaćena a 2 prošla,Nishikori me pravo izvuče.Za danas prvo jedan teniski:
Karlović-Isner 1
G.Simon-Starace 1
Wozniacki-Wickmayer 20+
Vesnina-J.Georges 2
Kvota:12,3 Uplata:4,5KM
Ovaj mi je glavni:
Frankfurt-Werder ps1
Boulogne-Vannes 1
Macclesfield-Accrington ps1
Zwolle-Helmond 1
Montanes-Fognini 1
Kvota:9 Uplata:6KM
Eto ako se kome šta sviđa,nek probere
Karlović-Isner 1
G.Simon-Starace 1
Wozniacki-Wickmayer 20+
Vesnina-J.Georges 2
Kvota:12,3 Uplata:4,5KM
Ovaj mi je glavni:
Frankfurt-Werder ps1
Boulogne-Vannes 1
Macclesfield-Accrington ps1
Zwolle-Helmond 1
Montanes-Fognini 1
Kvota:9 Uplata:6KM
Eto ako se kome šta sviđa,nek probere
RR#9
Upravo tako tvoj komentar sam i citao dizi repa..Citizen-X je napisao/la:naslutih ja tebi pušu sa hokejom heheheheeheh cestitam i godra mi je da si uzeo repahaxonja je napisao/la:Ma u mene uvijek na listicu se nadje jedan par iz nhl kada je sezona, osim vikenda. Otawa je ispala mislim iz kombinacija, a ovi ublehari trebalo im je kako ti kazes.. ma ja kad uzmes sta bilo mashala je e daje svaki dan 30x30dana ...ever je napisao/la:A najsmjesnije je sto je ovo bila utakmica sezone za Rangerse..Nisam to znao,ali jutros vidjeh..Sada su se ukopali i vise nista od njih ne zavisi,nego od Carolina Hurricanesa. I ja isto tako razmisljam.Volim igrati sa njihovim parama,pa bih uzeo uvijek
Znam, ma jarane pare najprije dodju kada halalis par marki i to je to.. jel ti nesto analiziras i zadnje pare dajes nema od toga nista tako nikad nisam pogodio!Monolog je napisao/la:Pa svaki dan uplaćuj cvaju na kvotu 2.5 i eto ti 9 stoja mjesečno.![]()
Clermont-Troyes (P/K) 1/X 14,0
da probamo
da probamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.