Ista vjerovatnoća da te na ulici pogodi kometa kakva i da Veseli zabije. Daj Bože da me demantujeMamba21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 21:34Robert Lewandowski: "Kada sam igrao za Dortmund, kladio sam se sa Kloppom da svaki put kada postignem deset golova na treningu, mora mi dati 50 eura. Nakon nekoliko sedmica, rekao mi je: "Ne više! Previše je za mene. Ne želim ti plaćati više!"
Zamislite Amara i Veselog da ovo igraju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Erić se nakon derbija protiv Sarajeva uz saglasnost Željezničara uputio u Banja Luku, gdje se nalazi već šest dana u klinici. Golman ekipe s Grbavice u derbiju je obnovio mišićnu povredu (ruptura kvadricepsa), a oporavak nakon ove povrede je otprilike za tri sedmice. Tako će Erić sigurno propustiti još nekoliko utakmica svoje ekipe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo prilike za Fejzića da se dokaže kao prvi golman 
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pokušati dovesti za trenera FEDJU DUDIČA.Dobar i mlad trener.Sa Veležom postiže dobre rezultate iako ima prosjrčan igrački kadar.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mogu igrati samo ko će više pojestiMamba21 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 21:34Robert Lewandowski: "Kada sam igrao za Dortmund, kladio sam se sa Kloppom da svaki put kada postignem deset golova na treningu, mora mi dati 50 eura. Nakon nekoliko sedmica, rekao mi je: "Ne više! Previše je za mene. Ne želim ti plaćati više!"
Zamislite Amara i Veselog da ovo igraju
moSa ljoŽe
- MocMahale444
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Nista osim stopera im nije prosjecno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Imali smo dobre rezultate sa Slavkom cak i Admirom, a Oda je bio gigant pokoj mu dusi.
- MocMahale444
Nemoj da zaboravite da smo imali rezultate i pehare s Amarom.
Sad sto mu je neko ugatao to je druga prica.
S Odom pokoj mu dusi
igrali ko doksa.
Neko nas je prokleo, kad soli imali hljeba nemali.
Sad sto mu je neko ugatao to je druga prica.
S Odom pokoj mu dusi
Neko nas je prokleo, kad soli imali hljeba nemali.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 mar 2021, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim ako izgubimo sutra za kup i odigramo slabo protiv Olimpika kuci da je vrijeme jos neke otkaze dati....
Sutra jako vazna utakmica. Svi bi nesto smjenjivali, tjerali, psovali, ali prava katastrofa bi nastala kad bi bez evrope ostali. Zbog toga, sutra po prolaz , da barem imamo alternativu preko kupa ako zakazemo u prvenstvu, mada vjerujem da cemo u evropu i preko prvenstva. Sretno Plavi !
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- MocMahale444
Nema sta ako izgubis kup, klepi te olimpiC. Sta onda?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Europa i licence !
Kako ce klub do kraja ove sezone je uptino, a sta kasnije.
Kako ce klub do kraja ove sezone je uptino, a sta kasnije.
Mjau !
O tome kasnije u junu treba razmisljati. Kakvi god da smo, u igri smo na oba fronta. Kasno je za rezove i promjene. S kim god da udjemo u narednu sezonu osnovni pokretac svega bice izborena evropa aBd. Prema tome, skupiti se sutra i pametniji biti nego u subotu. Pa cemo sutra navecer baciti se na Olimpik, puno optimisticnije nadam se ako prodjemo.
Kup, kup, kup je nas !!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
U igri smo na oba fronta jos sutra. Da bog da me popisaju sa svojom igrom, al 11 debila bez trenera tesko da moze dobiti ikog.
Sta je Mrki i ti postao pesimista a prije pocetka si ovdje ruzio ljude
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne moze covjek vise izdrzat njihovo ponasanje, salu na stranu, kriza smo totalno.
Ma totalno sam ravnodsusan od onog poraza od Krupe,i vjeruj prvi put mi drago u zivotu sto eto sutra nema prenosa a i prijateljske sam gledao prije i isao na Bajramske turnire,navijao
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako mi vjerujes druze i meni je drago sto prenosa nema, pozitivan sam na covid ne znam gdje sam bio od zadnje tekme koliko su me isprovocirali njihovim igranjem, danas bi me dotukli totalno
Brz oporavak drug,cuvaj se i cuvaj zdravlje **** ove manekene...frkt je napisao/la: ↑10 mar 2021, 02:01Ako mi vjerujes druze i meni je drago sto prenosa nema, pozitivan sam na covid ne znam gdje sam bio od zadnje tekme koliko su me isprovocirali njihovim igranjem, danas bi me dotukli totalno
Jesi bolje sad ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.