FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 16:29

[quote="fera"]Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.

To je susta istina.FK Sarajevo se treba vratiti iz ovoga jace , ne treba MORA radi Vas 2000.Dobri cak vrlodobri su oba , ali su sinoc podbacili.Zasto? Da znam bio bih trener. Jeko deda ? @Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 16:30

miky_hz je napisao/la:
Kako smo uspjeli saznati, doduše nezvanično, raskid saradnje je predmet razgovora čelnika kluba i srbijanskog golmana, a tačna informacija oko njegove daljnje sudbine u Bordo dresu očekuje se tokom dana. Što se tiče golmana Musemić ima na raspolaganju mladog Vladana Kovačevića i Nedina Tucakovića te golmane juniorskog tima Akademije FK Sarajevo, pa je za očekivati da će u Bordo timu pokušati angažovati golmana u narednom periodu.
Odlazi! :puke: :sick:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 avg 2018, 16:36

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... adnju/4734
bas smo ga se fino rijesili frajer izasao iz kluba osnovao firmu i nastavio po starom tj izvlaciti pare iz kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 16:36

Atalanta je na Koševu sinoć demolirala ekipu Sarajeva s 8:0, a utakmici je prisustvovalo 25 hiljada navijača.

Zanimljiva scena se dogodila na tribinama stadiona Asim Ferhatović Hase u toku same utakmice.

Naime, Horde zla su podigle parolu s natpisom “Bocia libero”, a i na južnoj tribini stadiona navijači gostiju su istakli parolu “Claudio libero”.

Sve to je posvećeno jednom od vođa navijača Atalante Claudiju Bociji Galimbertiju, koji je prije nekoliko mjeseci osuđen na pet godina zatvora zbog nereda u kojim je učestvovao, a koji su se desili u prijestolnici Italije.

Ovaj gest Hordi zla navijači Atalante su pozdravili aplauzom.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 16:37

hz033 je napisao/la:Ovi Husrefomrsci kladim se nemaju ni 20 punih. Ne mogu preseravanja, Husref je izveo najbolje sto ima, a sad svi stratezi u pm.
Ima istine.Niti treba apriori kuditi, a niti hvaliti.Sto je za pohvaliti,pohvaliti(dva pretkola,2:2,Mladost 3x90 Akademci, 25t,uzelo se mashala),sto je za kudit(i nema bas puno 0:8 i izostanak sa klupe Akademaca,jer si znao 3 izmjene). @Akademija . Pozz

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 16:41

benko21 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... adnju/4734
bas smo ga se fino rijesili frajer izasao iz kluba osnovao firmu i nastavio po starom tj izvlaciti pare iz kluba
o kome govoriš?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 avg 2018, 16:42

DenchiNL je napisao/la:
o kome govoriš?
o "postenom" kantardzicu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 16:43

benko21 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
o kome govoriš?
o "postenom" kantardzicu
ovo je firma kenana žige iz unfks koliko znam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 avg 2018, 16:45

Samozdravlje je napisao/la:
fera je napisao/la:Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.

To je susta istina.FK Sarajevo se treba vratiti iz ovoga jace , ne treba MORA radi Vas 2000.Dobri cak vrlodobri su oba , ali su sinoc podbacili.Zasto? Da znam bio bih trener. Jeko deda ? @Akademija
Zaboravih reci i ja se sa dedom slazem ,ma ko bio .Samo Adukora ostaviti,ostalo nabiti nogom i oni bi isto uradili kao Pavlovic ,samo ne smiju i zato sto su vece hinje i gnjide.@Akademija

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2018, 16:48

Izgubili smo i od Borussije 7-0, pa smo nekako nastavili... Jeste da nije uopšte isto izgubiti velikim rezultatom kući...
Generalno mi moramo nastaviti dalje, truditi se da osvojimo ligu i molimo Boga svake sezone u Evropi da izbjegnemo jake protivnike... Musemić još priželjkivao Sevillu, pa od njih bi 15 komada primili, tobe jarabi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 03 avg 2018, 16:52

Pošto sinoć nisam imao snage detaljno pratit forum i uključit se u neku raspravu bezpotrebnu evo sad ću nesh rec hladne glave.
Jako mi smetaju pojedinci(čistokrvne sarajlije ) kojima je koševo ispod nosa pa imaju tu čast i mogućnost gledati svaki meč.
I samo oni ispadaju "pravi" navijači ,samo oni vole Sarajevo,mi smo tu da zauzmemo im mjesto, nesjecam se koji tacno napisa da jedva čeka meč sa Goškom gdje nas neće biti toliko bla bla bla.
Da li se ta gospoda zapita da njih u nekom prosjeku meč kosta 4-5 km(sezonska)
Da li ta gospoda zna da ja i jos najmanje sinoc 10 momaka iz Srebrenika prodjemo oko 300+ km
da nas samo jedan meč košta oko 100 km ,a radimo za mizerne plate od 600-800 km.
Da li ta Gospoda zna da pokisli svi dođu kućama u 2 najutro a ustaju u 5 da idu na posao.
I mi znači nismo pravi navijači jer jednostavno ne mozemo svaki meč gledat i financiski i bilo koji drugi način.
Ja poveznice neke velike nemam sa Sarajevom misleci na grad osim sto sam jednu godinu radio tu al jednostavno srce je davno reklo FK SARAJEVO i to je to.
To je bilo neko moje misljenje ocel se ko slozit il nece mn je nebitno.
Sve najbolje svima zellim i akBda Sarajevo do titule(duple)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 avg 2018, 16:53

Klosarcina Pavlovic ako odtane u klubu treba svaku tekmu prekidat!!!

Od Sosvica nema nista, nasi nemaju para ni za njeg kao ni za vecinu kvalitetnijih igraca o kojima smo se raspitivali, al pretostavljam da ce i za njeg reci ne svidja mi se grad, neki slican razlog
Bez obzira sto smo od evrope zaradili oko milion, od karti i tv prijenosa oko 300-400 milja, nema se za pojacanja , majke im J*** svima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2018, 16:54

“Objektivno, u prvom krugu ne možemo govoriti o jačini protivnika, jer bi trebalo da buemo favoriti protiv bilo koga, iako laganih protivnika nema. Znam da smo imali i neka loša iskustva minulih godina, ali treba raditi na tome da se to ne dogodi. U drugom krugu ćemo, ako se plasiramo, već imati veoma ozbiljne rivale. Ja bih, recimo, volio Sevillu. :roll: Sve su to naravno želje, a koliko je realno da se desi, ostaje da se vidi”, dodao je Musemić i dotakao se teme navijača.“

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2018, 16:55

Joj kad se sjetim kad smo njih izvukli, hajd kaze bolje i to nego da ispadnemo od kakvih Ceha, Poljaka barem su atraktivan protivnik.
Jest qrac :mrgreen:
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 16:56

KrajisnikBosnjak je napisao/la:“Objektivno, u prvom krugu ne možemo govoriti o jačini protivnika, jer bi trebalo da buemo favoriti protiv bilo koga, iako laganih protivnika nema. Znam da smo imali i neka loša iskustva minulih godina, ali treba raditi na tome da se to ne dogodi. U drugom krugu ćemo, ako se plasiramo, već imati veoma ozbiljne rivale. Ja bih, recimo, volio Sevillu. :roll: Sve su to naravno želje, a koliko je realno da se desi, ostaje da se vidi”, dodao je Musemić i dotakao se teme navijača.“
blećak frajer, uhljeb i ubleha

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 16:57

Inijesta je napisao/la:Klosarcina Pavlovic ako odtane u klubu treba svaku tekmu prekidat!!!

Od Sosvica nema nista, nasi nemaju para ni za njeg kao ni za vecinu kvalitetnijih igraca o kojima smo se raspitivali, al pretostavljam da ce i za njeg reci ne svidja mi se grad, neki slican razlog
Bez obzira sto smo od evrope zaradili oko milion, od karti i tv prijenosa oko 300-400 milja, nema se za pojacanja , majke im **** svima
Ne zaboravi i 100K od ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2018, 16:58

moj uzor-S.G je napisao/la:Joj kad se sjetim kad smo njih izvukli, hajd kaze bolje i to nego da ispadnemo od kakvih Ceha, Poljaka barem su atraktivan protivnik.
Nikad nije lijepo popušiti 5 ili više komada.
Bolje i prazne tribine ili nekih 10-12.000, ali osrednji rezultat, nego ovo poniženje od Atalante. :facepalm:
Ne možeš živ izaći napolje, svi redom podjebavaju.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2018, 16:59

moj uzor-S.G je napisao/la:Joj kad se sjetim kad smo njih izvukli, hajd kaze bolje i to nego da ispadnemo od kakvih Ceha, Poljaka barem su atraktivan protivnik.
E neka vala bas ,80% svrsilo na Atalantu iz nekih hljebovih razloga.Sad ti isti manje vise tjeraju sve zivo .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 17:02

miky_hz je napisao/la:
E neka vala bas ,80% svrsilo na Atalantu iz nekih hljebovih razloga.Sad ti isti manje vise tjeraju sve zivo .
Neka se nađu postovi i sta sam pisao onima kada su govorili ''toooooooooooo'' ''jeeeeeeeeeeeee'' kad smo njih izvukli.. uvijek je lijepo igrati sa takvim timovima ali daj ti meni Hapoel Haifu i 16K ljudi da se imam cemu nadati..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 avg 2018, 17:03

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Klosarcina Pavlovic ako odtane u klubu treba svaku tekmu prekidat!!!

Bez obzira sto smo od evrope zaradili oko milion, od karti i tv prijenosa oko 300-400 milja, nema se za pojacanja , majke im **** svima
Ne zaboravi i 100K od ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.
Ma et otprilike cifru govorim al ovo je zalosno, ne tvrdim da bi nama Sovsic bio pojacanje( macak je u vreci da se ne lazemo) al brate koga god ozbiljnijeg spomenes da je vec negdje vani igro nasi ne mogu da se dogovore, tako je isto bilo ia za Ofosua i ostale, onom se ne svidja fol grad, onom neki drugi ****, a u sustini ljudima obecaju uslove koje traze , dodju ljudi na potpis kao sto je i ovaj Socsic doso i oni nece da mu daju te uslove nego ga pokusavaju premuntat, klosari nesposobni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8, Zeko87 i 24 gosta.