Prijatelju, ne trebaš pridavat značaj šta nekolicina botova ovdje i što hoće da izdominiraju forumom misli. Neće oni nikom nametat ništa. Bujrum ti nama dodji u naš šeher i na tekmu kad si u prilici i osjećaj se ljepoKEC je napisao/la:Pošto sinoć nisam imao snage detaljno pratit forum i uključit se u neku raspravu bezpotrebnu evo sad ću nesh rec hladne glave.
Jako mi smetaju pojedinci(čistokrvne sarajlije ) kojima je koševo ispod nosa pa imaju tu čast i mogućnost gledati svaki meč.
I samo oni ispadaju "pravi" navijači ,samo oni vole Sarajevo,mi smo tu da zauzmemo im mjesto, nesjecam se koji tacno napisa da jedva čeka meč sa Goškom gdje nas neće biti toliko bla bla bla.
Da li se ta gospoda zapita da njih u nekom prosjeku meč kosta 4-5 km(sezonska)
Da li ta gospoda zna da ja i jos najmanje sinoc 10 momaka iz Srebrenika prodjemo oko 300+ km
da nas samo jedan meč košta oko 100 km ,a radimo za mizerne plate od 600-800 km.
Da li ta Gospoda zna da pokisli svi dođu kućama u 2 najutro a ustaju u 5 da idu na posao.
I mi znači nismo pravi navijači jer jednostavno ne mozemo svaki meč gledat i financiski i bilo koji drugi način.
Ja poveznice neke velike nemam sa Sarajevom misleci na grad osim sto sam jednu godinu radio tu al jednostavno srce je davno reklo FK SARAJEVO i to je to.
To je bilo neko moje misljenje ocel se ko slozit il nece mn je nebitno.
Sve najbolje svima zellim i akBda Sarajevo do titule(duple)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja Husrefa ne bih dirao.
Ali zbog ugleda kluba Pavlovića u najmanju ruku suspendovati do kraja ugovora.
- Orangina85
- Kontakt:
Ma iskoristiti ovo i rijesiti se pavlovica taman da se oslobodimo jednog stranca u ekipi. Husrefa je glupo mijenjati ako nemamo neku strategiju sta i kako dalje jer smjena radi smjene mora jednom statihilmo je napisao/la:Ja Husrefa ne bih dirao.
Ni ja ga ne bi diro do kraja sezone, kakvi god da rezultata budu, on je selektiro ekipu , pojacanja, pripreme, sve, da ti neko dodje sad bilo bi nije proso pripreme sa ekipom, treba mu ovaj igrac treba onaj, ovako sam si biro i izvolihilmo je napisao/la:Ja Husrefa ne bih dirao.
A onda na kraju sezone podvuko crtu, pa ili ga nagradio za uspjeh ili mu zatvirio vrata kluba zauvijek za neuspjeh
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- robertkosar
- Kontakt:
Nebih ni ja ali ako ga onaj Sved Zlatan naguzi u tuzli otjerat odmah ublehu u tuzli i nedat mu u bus nazad nekide pjeske u Sarajevohilmo je napisao/la:Ja Husrefa ne bih dirao.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kodro je slobodan, ali neka Boga vam. Sjećam se dobro šta se sve pisalo, jedino ga ja i još u vrh glave tri lika branili ovdje i podržavali. Poslije izvjesnog vremena naravno masovna onanija na Mehu Kodru. Opet ćete ga pljuvat i yebavat mu majku, jer to smo mi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ja bi samo ovo stavio ko argumentuNbx je napisao/la:Kodro je slobodan, ali neka Boga vam. Sjećam se dobro šta se sve pisalo, jedino ga ja i još u vrh glave tri lika branili ovdje i podržavali. Poslije izvjesnog vremena naravno masovna onanija na Mehu Kodru. Opet ćete ga pljuvat i yebavat mu majku, jer to smo mi.
https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... l=5&group=
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako mislimo biti ozbiljan klub,ne trebamo mjenjati u toku sezone,pogotovo ako nemamo kandidata da je vrh.Ma yebo Hatalantu ,kad osvojis titulu.Pricati i zayebavati rivali , a i njih ko yebe,za nasu Akademiju treba 9 mill. za sve mokri snovi.Husrefe ne zayebaji se s Akademijom i titulu donesi.@Akademijahilmo je napisao/la:Ja Husrefa ne bih dirao.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
mislio sam na tebe posto sam primjetio da pises cesto da vam starac nesto kaze il da vam deda nesto kaze, izvinjavam se ako san te uvrijedio nije mi bila namjeraSamozdravlje je napisao/la:Zaboravih reci i ja se sa dedom slazem ,ma ko bio .Samo Adukora ostaviti,ostalo nabiti nogom i oni bi isto uradili kao Pavlovic ,samo ne smiju i zato sto su vece hinje i gnjide.@AkademijaSamozdravlje je napisao/la:fera je napisao/la:Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.
To je susta istina.FK Sarajevo se treba vratiti iz ovoga jace , ne treba MORA radi Vas 2000.Dobri cak vrlodobri su oba , ali su sinoc podbacili.Zasto? Da znam bio bih trener. Jeko deda ? @Akademija
Ne vidim svrhu drzanja ovih stranaca u ekipi, vecina ih sjedi na klupi il tribinama a i ovi sto igraju ne prave nikakvu razliku. Adukor ima neki kvalitet al covjek skoro svaku bitniju utakmicu nista ne pokaze, stanojevic je vec zaglavio i husref ga ne gotivi uopste cini mi se. Pavlovic je potrosio sve kredite, crepulja i sofranac hronicno povrijedeni mozda i znaju al ne mogu....
Stranac posebno kad ih mozes imati samo 4 treba biti kvalitet i praviti razliku na terenu a ne sjediti na klupi, za nas bi najbolje bilo da iz saveza skroz zabrane strance.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 03 avg 2018, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' nas je u puno utakmica vodio!DenchiNL je napisao/la:ja bi samo ovo stavio ko argumentuNbx je napisao/la:Kodro je slobodan, ali neka Boga vam. Sjećam se dobro šta se sve pisalo, jedino ga ja i još u vrh glave tri lika branili ovdje i podržavali. Poslije izvjesnog vremena naravno masovna onanija na Mehu Kodru. Opet ćete ga pljuvat i yebavat mu majku, jer to smo mi.![]()
https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... l=5&group=
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skidam kapu ko može snimak pogledat, mazohizam za izučavanje na Harvardu.sonpenn je napisao/la:Imate na AS4 snimak tekme. :/
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zaboravih reci i ja se sa dedom slazem ,ma ko bio .Samo Adukora ostaviti,ostalo nabiti nogom i oni bi isto uradili kao Pavlovic ,samo ne smiju i zato sto su vece hinje i gnjide.@Akademija[/quote]fera je napisao/la:fera je napisao/la:Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.
To je susta istina.FK Sarajevo se treba vratiti iz ovoga jace , ne treba MORA radi Vas 2000.Dobri cak vrlodobri su oba , ali su sinoc podbacili.Zasto? Da znam bio bih trener. Jeko deda ? @Akademija
mislio sam na tebe posto sam primjetio da pises cesto da vam starac nesto kaze il da vam deda nesto kaze, izvinjavam se ako san te uvrijedio nije mi bila namjera
Ne vidim svrhu drzanja ovih stranaca u ekipi, vecina ih sjedi na klupi il tribinama a i ovi sto igraju ne prave nikakvu razliku. Adukor ima neki kvalitet al covjek skoro svaku bitniju utakmicu nista ne pokaze, stanojevic je vec zaglavio i husref ga ne gotivi uopste cini mi se. Pavlovic je potrosio sve kredite, crepulja i sofranac hronicno povrijedeni mozda i znaju al ne mogu....
Stranac posebno kad ih mozes imati samo 4 treba biti kvalitet i praviti razliku na terenu a ne sjediti na klupi, za nas bi najbolje bilo da iz saveza skroz zabrane strance.[/quote]
Molim Te bez izvinjenja,a nemam se na sta ljutiti @fera.Nicim me nisi povrijedio,dapace.Mene su otjerali sa Koseva ,a trpio sam zajedno sa Vama Zlatkovice,Barice i ine.po 100x,ako nije nivo Jajalo(sticajem sretnih okolnosti)ni blizu kluba.Sad bih se sretan vratio,ali drugi problemi.Ovakvim STRANCIMA ne hvala,nek su zivi i zdravi u manjim klubovima,daleko im kuca. @Akademija
Kodro je odbio pseudoradnike kad su ga htjeli za trenera.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel otis'o Bojan?! Hoce li Rundin pulen na gol, jbg ipak s njim sef ispija kafe cijeli dan.
#stajetuje
#stajetuje
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
kad je to bilo? nedavno?High je napisao/la:Kodro je odbio pseudoradnike kad su ga htjeli za trenera.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeste to je sad nedavno bilo, nakon sto ih je odbio oni Krmarevica uzeli ,cak je i u medijima to potvrdio.High je napisao/la:Kodro je odbio pseudoradnike kad su ga htjeli za trenera.
Zašto ste odbili ponudu Fudbalskog kluba Željezničar?
- Ne znam... Odakle znate za to?
Iz naših izvora bliskih klubu s Grbavice...
- Ne znam šta bih odgovorio. U tom trenutku mi je izgledalo da će biti nekih drugih, boljih opcija. Sve to mi se desilo nekako rano, odmah nakon završetka minule sezone.
Je li bilo teško prijeći s Koševa na Grbavicu?
- Ne znam, svašta mi se u tom trenutku motalo po glavi. Možemo li razgovarati o nekoj drugoj temi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kovačević je klasični kikser, po meni dosta loš golman.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Krenulo je , prvi si @Memara , halali .@AkademijaMemara je napisao/la:Kovačević je klasični kikser, po meni dosta loš golman.
Gledam na youtube preglede ovih nasih klipova i smjesno je da malo moji klip prebaci 1000 pregleda(i to govori realno u kojem smo k.urcu svi kolektivno i koliko smo smijem da slobodno kazem i mali bez da se ko uvrijedi) .Medjutim ovaj sa Pavlovicem i izvinjenjen je skupio za 18 sati vec 10 hiljada pregleda 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google [Bot], mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 29 gostiju.