Slažem se ja druže, samo želim reći da je Kovačević daleko od ozbiljnog golmana. Bojanu treba ***** mater za sva vremenaSamozdravlje je napisao/la:
Priznam @Memara nikad nisam gledao Akademiju.Sve golove ja bih halalio Pavlovicu(kazu trazili su golmana,nebitno),ali ono je za kaznu,nikad u 18 igraca.NIKAD,pa taman Dupovac branio ,ako smo ozbiljan klub.Dugo sam bio na istoku,jesam mozda opsovao igracu,ali cuo me brat do mene,igrac nikad nije cuo moju psovku.Pavlovic je stranac,zao mi je ,ali je uradio nesto neoprostivo.@Akademija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Juce su najsvjetlija tacka bile Horde zla. Ljudi daju podrsku na 0-6 neprocjenjivo
Bez obzira sta se desava u grupi juce su izdominirali. A ove kurve nek se dignu kako znaju i umiju i da pobjede slobodu. I pocet forsirati Vladana do polusezone da se zna na cemu smo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovdje su igrači sa 17 godina svjetlosnu godinu daleko od ozbiljnih igrača, a kamo li golmani. Od mene mu je puna podrška, svakako može samo napredovat, a gori od Pavlovića, Bandovića, Oštrakovića, Plakala, Fejzića, Hodžića, Alaima ne može bit ili sam ja neznalica par ekselans.Memara je napisao/la:Slažem se ja druže, samo želim reći da je Kovačević daleko od ozbiljnog golmana. Bojanu treba ***** mater za sva vremenaSamozdravlje je napisao/la:
Priznam @Memara nikad nisam gledao Akademiju.Sve golove ja bih halalio Pavlovicu(kazu trazili su golmana,nebitno),ali ono je za kaznu,nikad u 18 igraca.NIKAD,pa taman Dupovac branio ,ako smo ozbiljan klub.Dugo sam bio na istoku,jesam mozda opsovao igracu,ali cuo me brat do mene,igrac nikad nije cuo moju psovku.Pavlovic je stranac,zao mi je ,ali je uradio nesto neoprostivo.@Akademija
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Najiritantniji lik koji se ikad vrzmao oko naseg kluba, a svi znamo sta je sve proslo kroz i oko FKS! Yebem li mu familiju fegetsku! Nadam se da ove cifre sto pise nisu tacne!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako se može imalo suditi po mečevima koje je branio na pripremama u Sloveniji, onda možemo biti bez brige. Posebno mi se dopalo što prati igru i što ima pravovremen tajming kod istrčavanja, tj. što nije statičan. Ima sve fizičke predispozicije, a kamo sreće i da ima nekog dobrog mentora. Od šarlatana Adilovića neće ništa upiti.. Mislim da bismo mogli biti na velikom dobitku ako Kovačević stane na gol, meni djeluje veoma dobro. Samo se bojim da njegovo mjesto ne zauzme onaj menadžerski igrač Tucaković, koji je u vlasništvu kretena Runde, to bi bilo dno dna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naravno da su tačne, onda možeš zamislit koliko su tek ostali uzeli, koji su bili u dužim i ozbiljnijim kombinacijama i marifetlucima. I onda kae kako nema para za pojačanje il nešto.joker90 je napisao/la:Najiritantniji lik koji se ikad vrzmao oko naseg kluba, a svi znamo sta je sve proslo kroz i oko FKS! Yebem li mu familiju fegetsku! Nadam se da ove cifre sto pise nisu tacne!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nije ni cudo sto se vojnik ne zali na upravu, nedostatak pojacanja i vizije ako prima i priblizno ovakvu cifru. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čovječe, koje su se pare bacile u vazduh i koje su to cifre za jedan klub u ovoj ligi i državi.. Koliko je para otišlo.u raskide i talove, mogao si imati klasnog igrača na svakoj poziciji i danas igrati grupnu fazu EL. Braco lijepi, kakvu smo šansu propustili, dobro je ako sad Tan daje i cenera.. Nikad se onakva šansa neće ponoviti, nikad, a moglo se urinirati po ovoj ligi samo tako.
-
nukleusmember
- Kontakt:
prošle godine po bilansu minus je bio 4,800.000km,bila je gomila besmislenih troškova,ove godine će biti nešto manje zahvaljući raskidu ugovora sa urinatorom i novakovićem i zaradom iz evrooe,tan pokriva pola duga
VVVBK
VVVBK
- Orangina85
- Kontakt:
Ovo je klasicno zavaravanje samog sebe...da su se velike pare potrosile narocito u jesicevom periodu jesu, ali nije to ni priblizno da "imas klasnog igraca na svakoj poziciji". I Husref nema ovoliku platu, laze ovaj kurvin sin.AlfredNobel je napisao/la:Koliko je para otišlo.u raskide i talove, mogao si imati klasnog igrača na svakoj poziciji i danas igrati grupnu fazu EL.
Što je najgore, za naše uslove on svake godine da sasvim dovoljno da se dovedu pristojni igrači, ako ništa ono što iole vrijedi ovdje. Može se napravit zdrava ekipa, dobri igrači i da smo u mrtvom egalu za trofej svake sezone, i to sa prednošću u odnosu na ostale. Naravno, da ne bi one garniture prije ove, bilo bi još više, al i ovo je sasvim dovoljno da se uradi nešto. Nemaš pare za Benku, Jajala i ala njih, al za kvalitet imaš, sigurno. Nesposobnjakovići!AlfredNobel je napisao/la:Čovječe, koje su se pare bacile u vazduh i koje su to cifre za jedan klub u ovoj ligi i državi.. Koliko je para otišlo.u raskide i talove, mogao si imati klasnog igrača na svakoj poziciji i danas igrati grupnu fazu EL. Braco lijepi, kakvu smo šansu propustili, dobro je ako sad Tan daje i cenera.. Nikad se onakva šansa neće ponoviti, nikad, a moglo se urinirati po ovoj ligi samo tako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sigurno ima za pristojnu ekipu, ali u poređenju s tim vremenima, ovo sad je ništa. Pa koliko para za raskide s Emersonom i Cezarom, Ikandeom, Benkom, Stepanovom i još more njih, pa ne mogu ovako napamet.uNbx je napisao/la:Što je najgore, za naše uslove on svake godine da sasvim dovoljno da se dovedu pristojni igrači, ako ništa ono što iole vrijedi ovdje. Može se napravit zdrava ekipa, dobri igrači i da smo u mrtvom egalu za trofej svake sezone, i to sa prednošću u odnosu na ostale. Naravno, da ne bi one garniture prije ove, bilo bi još više, al i ovo je sasvim dovoljno da se uradi nešto. Nemaš pare za Benku, Jajala i ala njih, al za kvalitet imaš, sigurno. Nesposobnjakovići!AlfredNobel je napisao/la:Čovječe, koje su se pare bacile u vazduh i koje su to cifre za jedan klub u ovoj ligi i državi.. Koliko je para otišlo.u raskide i talove, mogao si imati klasnog igrača na svakoj poziciji i danas igrati grupnu fazu EL. Braco lijepi, kakvu smo šansu propustili, dobro je ako sad Tan daje i cenera.. Nikad se onakva šansa neće ponoviti, nikad, a moglo se urinirati po ovoj ligi samo tako.
Pod ovim "klasni igrači na svakoj poziciji" više sam mislio figurativno. Nisam mislio da imaš na svakoj poziciji igrače ala Benko ili Jajalo, malo si to bukvalno skontao. Ali, koje su to pare, to je haos jedan, a zamisli još kakva je finansijska injekcija za jedan naš klub skoro milju i pol eura od transfera Cimija. Samo da su bili časni ljudi na funkcijama, danas bi bili giganti u BiH.
- Orangina85
- Kontakt:
Nije bas to tako ali da se ne vracamo na tu pricu, pisao sam nekad ranije o tome
Zato smo giganti u qrčenju, tu smo najjači. Mi u qrčenju, a komšinice u mitomaniji i pseudofilozofiji. Tu ne mislim samo na navijače. Sjetimo se svi bahaćenja, ma ne mogu više da poganim usta da im izgovaram imena, pročelnika tadašnjih FKS. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Molim vas ako mozete pojasniti,nikad nesto nisam bio blizak sa nekim likovima bliskim klubu. U klub samo dolazio kad je trebalo sta kupit.Ako je nesto sto ce nastetiti klubu , ne moram znati , ali ako su neki kvarnjaci...Kako hocete.@AkademijauNbx je napisao/la:Naravno da su tačne, onda možeš zamislit koliko su tek ostali uzeli, koji su bili u dužim i ozbiljnijim kombinacijama i marifetlucima. I onda kae kako nema para za pojačanje il nešto.joker90 je napisao/la:Najiritantniji lik koji se ikad vrzmao oko naseg kluba, a svi znamo sta je sve proslo kroz i oko FKS! Yebem li mu familiju fegetsku! Nadam se da ove cifre sto pise nisu tacne!Dok se svi namire, dobro imamo za stipendije akademcima.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Haram je biti član Kluba dok je ovih lihvara koji će se tim brojkama busati u prsa pred Tanovim ljudima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Što manje znaš, manje će te srce bolit. Ne treba ti još ta sekiracija sa 60+ godina.Samozdravlje je napisao/la:Molim vas ako mozete pojasniti,nikad nesto nisam bio blizak sa nekim likovima bliskim klubu. U klub samo dolazio kad je trebalo sta kupit.Ako je nesto sto ce nastetiti klubu , ne moram znati , ali ako su neki kvarnjaci...Kako hocete.@AkademijauNbx je napisao/la:Naravno da su tačne, onda možeš zamislit koliko su tek ostali uzeli, koji su bili u dužim i ozbiljnijim kombinacijama i marifetlucima. I onda kae kako nema para za pojačanje il nešto.joker90 je napisao/la:Najiritantniji lik koji se ikad vrzmao oko naseg kluba, a svi znamo sta je sve proslo kroz i oko FKS! Yebem li mu familiju fegetsku! Nadam se da ove cifre sto pise nisu tacne!Dok se svi namire, dobro imamo za stipendije akademcima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bordostrik
Čestitke na postu! Potpuno se slažem sa svim navedenim! Nadam se samo da će se igrači uspjeti mentalno podići pred nastupajuću utakmicu. Pozdravfera je napisao/la:Najgori su bili rahmanovic i adukor na stranu sto je pavlovic bilde, valjda zadnji vezni treba da izlazi i zatvara te suteve a ne da se likovi onako ispucavaju. Da ne pricamo o tome sto ne znaju presjeci pas, al da ni jednom nisu izvrsili pritisak ni bili blizu igraca kad se namjesta za sut to ke sramota.
Pa gomez na treningu igra pod vecim pritiskom a husref i ekipa njegova ga pustili da radi sta hoce.
Husrefova greska po meni gdje jr bas pokazao veliko neznanje je sto je poceo ss ahmetovocem u napadu, imas rezultat iz prve utskmice koji ti omogucava igru na kontre i umjesto da ubacis handzica koji je puno brzi i pokretljiviji ti pocnes sa ahmetovicem koji se jeste borio i dobio batine svska njemu cast be kritikujem njega ovo je husrefova greska.
Kad vec kaze da su ga igraci iznevjerili nek navede koji i zasto je to tako, trener uvijek treba preuzeti krivicu ako ti nisi u stanju da kontrolises svlacionicu i ako te igraci iznevjere svsku drugu utakmicu radi nesto otjeraj te igrace ili idi ti...
Ja bi im dao sansu do kraja sezone nek rade sta hoce i onako se sad nema tu sta spasavati a nije ni fer sad nekom uvaliti ovu ekipu koju je husref "pokusavao" praviti pa i tog otjerati na pocetku naredne sezone. Ako ne osvoje titulu tjersti sve redom od uprave do trenera preko igraca, sto deda kaze otjerati prvo sve strance.
Juce su se navijaci pokazali dosli u velikom broju a trener i igraci se jos jednom osrsmotili, ovo je prvi put da husrefa javno kritikujem al zasluzio je apsolutno.
Neka frka, a?!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajmo ba malo o Slobodi, hajmo motivisat igrače da pobjede u nedjelju, pobjeda donosi dosta dobrog. Zaboraviš malo na sramotu, jedan od konkurenata će kiksat, atmosfera i situacija će biti bolja.. Onda dolazi GOŠK gdje nećemo aBd imati problema, i onda u pozitivnoj atmosferi dočekati derbi..
Moramo u nedjelju bit odlučni, izbaciti sve iz glave i imati samo jedan cilj - tri boda i pobjeda! Jedan od konkurenata je ovog protivnika pobijedio, moramo i mi.
Moramo u nedjelju bit odlučni, izbaciti sve iz glave i imati samo jedan cilj - tri boda i pobjeda! Jedan od konkurenata je ovog protivnika pobijedio, moramo i mi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Amaterski igrači, amaterski treneri, prosječna gledanost na utakmicama najboljih ekipa cca 4000, uobičajen rezultat na evropskoj sceni 6:0, kaljuže od terena, nacionalizam na tribinama, uplitanje kladionica i saveza skoro svake sezone...
Liga - profesionalna.
Ne znam ko se nada nekom dobrom treneru i stručnom štabu kad je taj Kodro jedan od pet trenera koji su trenirali nekog poslije rata a da su otišli vani radit u neki "ozbiljniji" klub. Najtrofejniji trener lige dobacio do Katara, Kodro u drugu švicarsku, i 2-3 prevare poput Ješića, Kantalarovskog il kako već, Krčme... Osvijestimo se, truhli amaterizam u svakom pogledu. Nigdje se amaterizam bolje ne naplaćuje nego u Bosni. Al tako nam je kako nam je, u ovom bezdanu moramo nešta uradit. Istrpit i Husrefa i Vladana do polusezone. Radije ću gledat kako mali kiksa nego kako Bojan kiksa. Za Husrefa je sad prekasno/prerano. On je sklapao ovu ekipu i nek mu je Bog na pomoći s njom. Dovest novog trenera sad značilo bi prekrižit sezonu nakon dva kola. Ovako... Ako zimus budemo držali neki priključak za vodećim, uz solidnog trenera (valjda iskoči neko ime), možemo se nečemu nadat do kraja.
Liga - profesionalna.
Ne znam ko se nada nekom dobrom treneru i stručnom štabu kad je taj Kodro jedan od pet trenera koji su trenirali nekog poslije rata a da su otišli vani radit u neki "ozbiljniji" klub. Najtrofejniji trener lige dobacio do Katara, Kodro u drugu švicarsku, i 2-3 prevare poput Ješića, Kantalarovskog il kako već, Krčme... Osvijestimo se, truhli amaterizam u svakom pogledu. Nigdje se amaterizam bolje ne naplaćuje nego u Bosni. Al tako nam je kako nam je, u ovom bezdanu moramo nešta uradit. Istrpit i Husrefa i Vladana do polusezone. Radije ću gledat kako mali kiksa nego kako Bojan kiksa. Za Husrefa je sad prekasno/prerano. On je sklapao ovu ekipu i nek mu je Bog na pomoći s njom. Dovest novog trenera sad značilo bi prekrižit sezonu nakon dva kola. Ovako... Ako zimus budemo držali neki priključak za vodećim, uz solidnog trenera (valjda iskoči neko ime), možemo se nečemu nadat do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.