U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Hahahahaha pa sta radi ovaj Milan Savic hahahaha. Najbolji pokazatelj prvog poluvremena.
@ASD
Covjece smiri se, za sve imas odgovor. Ne trebas toliko se boriti da pravdas sramotu ovu. Ako nemas stopera onda zoves nove stopere pa ako treba i juniore a ne ovako! Koji qurac zove 4 golmana a nema stopera u ekipi. Za ovakve stvari jednostavno nema opravdanja, svidjelo se to nekom ili ne. A za Kvakica pogotovo nisi upravu.
@ASD
Covjece smiri se, za sve imas odgovor. Ne trebas toliko se boriti da pravdas sramotu ovu. Ako nemas stopera onda zoves nove stopere pa ako treba i juniore a ne ovako! Koji qurac zove 4 golmana a nema stopera u ekipi. Za ovakve stvari jednostavno nema opravdanja, svidjelo se to nekom ili ne. A za Kvakica pogotovo nisi upravu.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 mar 2021, 18:48, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako su prgavi ovi Crnogorci 
Sudija je morao Crnogorcu dati drugi žuti karton 
Mali Hasić odskače kvalitetom...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mašić mora ući u igru, Crno Gorci stoje visoko, igraju na presing i sjeckanje.
Mora neko brz u špicu igrati da ih povučemo barem malo.
Mora neko brz u špicu igrati da ih povučemo barem malo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko ljudi vise trce i imaju bolji presing... uhh izvinjavam se, oni imaju kvalitet mi ne..
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 29 mar 2021, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hasić i Đokanović odlični, Gazibegović isto tako.
Idemo po pobjedu u 2.
Idemo po pobjedu u 2.
Hahahahahaahahaahaaahaha lik minute nema za Osijek 2
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 mar 2021, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Očekivao sam više od kapitena.
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Koliko je Barisic igrao, koliko je Savic igrao na poziciji stopera? Milojevic je pozvan, odigrao je poluvrijeme ove sezone i nije uopste trenirao. Ostali su bar trenirali i odrzavali formu, plus im je stoper prirodna pozicija. Ovaj Savic nije kriv sto je selektor debil ali momak se na stoperu ne zna postavit, na zadnjem veznom bi bio dobar...ASD je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:45Sve su to igrači koji nisu dovoljno igrali.
Jedino Mahmić ali je on u juniorskoj repci.
Ovdje jedino ritam utakmice sto je dobar,ostalo onako,bez plana bilo kakvog,nemoze niko loptu sacuvati vise od 3 dodavanja,bukvlano svi u odbranu i svi u napad nema stajanja,bezglavo i jedni i drugi igraju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kvakic je stoper
- ASD
- Kontakt:
Prije bi se neki drugi trebali smiriti.ReX je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:46Hahahahaha pa sta radi ovaj Milan Savic hahahaha. Najbolji pokazatelj prvog poluvremena.
@ASD
Jasno je da loše stojimo sa štoperima. Ko god da igra biće problem jer u ovom uzrastu nemamo igrače koji obećavaju. Tužno ali istinito.
Moglo se možda malo popraviti da je Mahmić u timu. To mi nije jasno zašto ga nisu pozvali jer za razliku od većine igra redovno.
Moje neko mišljenje.
Šehić lijevo, Gazibeg desno, Mahmić i Dedić štoperi, naravno ako se Dedić može snaći tu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 29 mar 2021, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo se desi kada nemaš dobre štopere, ovdje da imamo nekog ko može normalnu dijagonalu poslati malo sutra bi ovi Crno Gorci ovako visoko izlazili, ulaskom Mašića će se njihova linija znatno povući.
Također nemamo nikog u veznom redu ko može stati na loptu, povući i reciklirati lopte.
Također nemamo nikog u veznom redu ko može stati na loptu, povući i reciklirati lopte.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 mar 2021, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Aljkanovic je stil Piplice. Ovaj mali ce odbraniti nemoguce, ali ce se i sam sebi nadavati golova. Nivo FK Romanija 
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi smo zbog nervoznih stopera dosta panicno usli u utakmicu sto se odrazilo na cijeli tim, a i ova rotacija pozicija nam je dobro dosla. Nadam se da ce u drugom poluvremenu biti bolje, Masic treba u igru i mozemo do pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.