SarajevoJeBordo je napisao/la:
Bilo je komentara da je dobar, da je brz ko munja (bukvalno ovako) i da bi nam valj'o! Nije ih bilo pretjerano jer je Atalanta bila udarna tema. A sad isto tako mu se nalaze neke mahane, kao nije dobar u glavu, kad je nas ispalio i otišo lažnim! Jednostavno to je level obdanište.
pa nije baš s glavom , to se vidi i po izboru klubova i karijere/cv-u
osim toga to ga je pratilo od dinama taj glas da je momak koji izlazi naveče , zajebaje se, lumpuje...a dinamo se nije ni za Saida zezno a ni za ovog, ni za Bekića, ni za Pandžu....jbg u biti kad ti oni kažu da nisi dobar...nisi... takođe dok je igrao za NKZagreb potukao se sa svojima u svlačionici jer se kladio na Dinamo protiv njih...
Znaš, Šova ti je najbolji igrač na svijetu. Ali, ako je temperatura između 27 i 29 stupnjeva, ako igra polušpicu bez flastera, ako je travnjak zalijevan prije utakmice, ako mu se da igrati taj dan, ako...
Tada je Šova bio nositelj igre Lokomotive, a budući izbornik Ante Čačić za njega je govorio da ima kapacitet igrati u reprezentaciji. Vrlo brzo osvanuo je u Dinamu u kojem nije bio niti sjena igrača iz Lokomotive.
Ovog ljeta trebao je u Belgiju. Skupio je stvari spreman otvoriti novo poglavlje u karijeri koja je po talentu trebala biti za ligu "petica", ali nikada nije realizirana. Nakon par dana vratio se u Zagreb bez ugovora u džepu...
- Gdje je zapelo? - pitamo ga nakon utakmice s Vardarom u Skopju.
- Na traci za trčanje - smije se Šovšić pa objašnjava:
- Sve smo već dogovorili, ali su htjeli da prođem test fizičke spreme. Trčao sam po traci i na kraju su rekli da nisam zadovoljio normu. Pa kako da zadovoljim kad sam došao ravno s plaže?
nije se više puta odazvao na pozive u našu repku, a da je jedini playmaker s našim papirima slobodan, to jeste istina...možda bi nam mogao pomoći ali sam skeptik...ne bi zaigrao za mjesec-dva garant...
ali i on je bolji nego niko naravno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače