Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast
Samo prije reflektora trebali ste vrhunski teren napravit
Reflektore zadnje pravit
-
- Kontakt:
Željo i Sarajevo sutra idu u stečaj i idu u niži rang
Sumnjam da je šala za želju al etojolicnikola je napisao/la: ↑31 mar 2022, 17:22Željo i Sarajevo sutra idu u stečaj i idu u niži rang
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Službena lica za 24. kolo
Vel-Šir (Bojo)
Rad-Slo (Njegomirović)
Rud-Bor (mujić)
Leo-Sar (Kazlagić)
Zri-Tuz (Musić)
Pos-Želj (Gigović)

Vel-Šir (Bojo)
Rad-Slo (Njegomirović)
Rud-Bor (mujić)

Leo-Sar (Kazlagić)

Zri-Tuz (Musić)
Pos-Želj (Gigović)

Kakva ekipa kriminalaca na jednom mjestu.
Fali Sabrija koliko vidim, možda još neko...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo jednom je bio ispunjen gledaocima Olimpijski stadion AFH sa 40 000 gledalaca otkako je voljene BiH i to na utakmici Zeljeznicar-Newcastle United F.C.
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel 100% tačna ta info? Jel moguce da ga ni pitari ni repka nikad nisu napunilisvrakino1921 je napisao/la: ↑31 mar 2022, 18:55Samo jednom je bio ispunjen gledaocima Olimpijski stadion AFH sa 40 000 gledalaca otkako je voljene BiH i to na utakmici Zeljeznicar-Newcastle United F.C.
GOLEM SI ZELJO
- RollingPaper
- Kontakt:
- NerminFatic
- Kontakt:
BiH-SAD 3:4, mozda i preko 40000! Ljudi sjedili na stepenistu jer su iz Saveza prodali vise karata.RollingPaper je napisao/la: ↑31 mar 2022, 21:12Jel 100% tačna ta info? Jel moguce da ga ni pitari ni repka nikad nisu napunilisvrakino1921 je napisao/la: ↑31 mar 2022, 18:55Samo jednom je bio ispunjen gledaocima Olimpijski stadion AFH sa 40 000 gledalaca otkako je voljene BiH i to na utakmici Zeljeznicar-Newcastle United F.C.
GOLEM SI ZELJO

Komentator sa Arene Haris Imamovic
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje Dino deset puta, nego Ljuba Aličić jednom.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na Grbavici samo porezna može gostovati.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- svrakino1921
- Kontakt:
Imaju etape po kojim ce se Kosevo uredjivati i shodno tome ce se raditi. Dovoljan i ocigledan dokaz u kojem pravcu ide Mirvic, i kako gleda na pitanje oko stadiona.
Kosevo, odnosno stadion Asim Ferhatovic Hase je dom FK Sarajeva. I svi zajedno se trebamo usmjeriti u tom pravcu i pomoci koliko su nase mogucnosti.
Ja godinama čekam tu vrstu akcije, i dalje određen iznos čeka u ''kasici''
Tačno. Ja bi prvi odvojio milju maraka, nije svaki dan takva akcija. Sigurno bi bilo još dosta raje koja bi uplatila određenu cifru, svako ko je bolesnik bordo diva, odvojiti će koliko je u mogućnosti.
Zao mi Pitara
Odvajat ce određenu cifru al opet zbog Dine moraju u Zenicu
Ee tugo moja
Kosevo, odnosno stadion Asim Ferhatovic Hase je dom FK Sarajeva. I svi zajedno se trebamo usmjeriti u tom pravcu i pomoci koliko su nase mogucnosti.
Ja godinama čekam tu vrstu akcije, i dalje određen iznos čeka u ''kasici''

Tačno. Ja bi prvi odvojio milju maraka, nije svaki dan takva akcija. Sigurno bi bilo još dosta raje koja bi uplatila određenu cifru, svako ko je bolesnik bordo diva, odvojiti će koliko je u mogućnosti.
Zao mi Pitara
Odvajat ce određenu cifru al opet zbog Dine moraju u Zenicu
Ee tugo moja
Dinu Merlinu svaka čast, ali da dođe Ismet Horo i da ima nastup, moraju u Zenicu 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, club21, Doktorinho, feniksptica, Fudo, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, mnon46, Napapijri, relativizam, riki46, samoFKS, supervizor, ultrazonfa, USB, Venom, xinxee i 148 gostiju.