NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
danas bi trebali isanovic i prljaca potpisati
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobro nam došli momcinedžad je napisao/la:danas bi trebali isanovic i prljaca potpisati

Prljača je siguran već
Ranieri vam je tata..
-
- Moderator
- Kontakt:
Znaci nista od Isanovica kod nas. Prljaca dobar golman sretno komsije.nedžad je napisao/la:danas bi trebali isanovic i prljaca potpisati
Ako mu Radnicki moze ponudit bolje uslove nego mi, onda smo stvarno jadni.nedžad je napisao/la:Jaranovic u pregovorima sa radnickim izgleda da mu nude bolji ugovor
Bolje po vas. Mi umjesto da dovedemo Facica i Kurbasica ko pojacanje, mi nasli ovu dvojicu telaca.GracanicaAA je napisao/la:Znaci nista od Isanovica kod nas. Prljaca dobar golman sretno komsije.nedžad je napisao/la:danas bi trebali isanovic i prljaca potpisati
Razlog zasto je Hamza otisao je zbog Isanovica ako hocete bas da znate. Otjerali ste legendu kluba zbog Isanovica koji je balo balavi.
Više Hamza voli Zvijezdu od Isanovica
Jeste, jeste isto kao i sto Vojvodic trazi isti izgovor lafo vracaju se igraci koji su okrenuli ledja, a veca svota novca na stolu i logicno je da ce otic al budi iskren a ne laprdat glupost. Hamza takodjer odlazi sto mu je plata duplo samnjena to ni on sam ne krije i sam to kaze pitaj ga slobodno, a izgleda da ima neku opciju za inostranstvo ne znam tacno sta nije reko...Kapetan je napisao/la:Razlog zasto je Hamza otisao je zbog Isanovica ako hocete bas da znate. Otjerali ste legendu kluba zbog Isanovica koji je balo balavi.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Pa dobro ima li pojacanja u klubu jer ova dvojica to nisu..
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
- gradacac10
- Kontakt:
Eto više znate ko voli Zvijezdu, eto mogu ja reci Isanovic voli Zvijezdu vise nego svi vi, sta vam znaci to?
- gradacac10
- Kontakt:
Durgut novi sportski direktor!
Da li ima jos kakvih informacija sa vecerasnje sjednice
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
kakav Isanovic i kakva ljubav prema Zvijezdi... Klub se voli i gine se za njega a ode kao neka kuja..gradacac10 je napisao/la:Eto više znate ko voli Zvijezdu, eto mogu ja reci Isanovic voli Zvijezdu vise nego svi vi, sta vam znaci to?
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Znaci definitivno su otisli i Vojvoda i Hamza, pod hitno moramo dovest nekog trenera, sportskog direktor ili nesto trece koji ima nekakav autoritet i cija rijec se makar cuje u ovoj ligi inace nas nema nigdje...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Voli, voli. Nema sta.gradacac10 je napisao/la:Eto više znate ko voli Zvijezdu, eto mogu ja reci Isanovic voli Zvijezdu vise nego svi vi, sta vam znaci to?
⭐
Izbor novog direktora Durgutovica nista nije specijalan moze sa djecom nešto postići ali on i jest sportski direktor nije zadužen za sponzore samo se nadam da trenera dobro izaberu ako neko bude od domaći stručnjaka tesko nama
Na mjesto trenera dolazi najvjerovatnije Ivica Cvitkusic.
evo nesto za one koji vole i prate statistiku .
Zadnji domaci poraz Zvijezde desio se u PL 25.04.2015 protiv Zeljeznicara .
U prosloj polusezoni Zvijezda je postigla 16 pogodaka a strijelci su bili :
brzi 1, jaranovic 2, abid 5 , hasanbasic 4, morankic 2, hadzic 1, dugi 1.
Darko vojvodic zvijezdu je vodio u 19 ligaskih utakmica a Zvijezda je upisala 10 pobjeda 4 remija i 5 poraza .
Kod kuce 7 pobjeda i 3 remija , a u gostima 3 pobjede 1 remi i 5 poraza
i ima je 2 utakmice u kupu obje odigrane u gostima oba remija a tu drugu izgubili na penale
Zadnji domaci poraz Zvijezde desio se u PL 25.04.2015 protiv Zeljeznicara .
U prosloj polusezoni Zvijezda je postigla 16 pogodaka a strijelci su bili :
brzi 1, jaranovic 2, abid 5 , hasanbasic 4, morankic 2, hadzic 1, dugi 1.
Darko vojvodic zvijezdu je vodio u 19 ligaskih utakmica a Zvijezda je upisala 10 pobjeda 4 remija i 5 poraza .
Kod kuce 7 pobjeda i 3 remija , a u gostima 3 pobjede 1 remi i 5 poraza
i ima je 2 utakmice u kupu obje odigrane u gostima oba remija a tu drugu izgubili na penale
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Sportski direktor je zaduzen i da nadje sponzore,pa sta ce radit drugo,to je glavno nac sponzore da se mozes takmicit ovo ostalo moze svako radit.fender13 je napisao/la:Izbor novog direktora Durgutovica nista nije specijalan moze sa djecom nešto postići ali on i jest sportski direktor nije zadužen za sponzore samo se nadam da trenera dobro izaberu ako neko bude od domaći stručnjaka tesko nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.