FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2018, 23:30

Na press konferenciji održanoj 11.5.2018. godine, javnosti su se obratili tri nova člana upravnog odbroa i direktorica Sabrina Buljubašić, predstavili su sebe, dali svoje viđenje u i oko kluba i najavili su neke novine svojim dolaskom.
Da se vratimo malo na 11.5. i osvrenemo se na ono što su pričali članovi upravnog odbora.
(ništa nije izvučeno iz konteksta/između redova, niti se šta dodavalo i oduzimalo)
EMA: ..i s tim u vezi, možemo vam garantovati da će nova uprava biti na raspolaganju za informisanje i da ćemo blagovremeno i redovno informisati javnost o našim aktivnostima.
Jel ova cura uopšte živa? Koji je njen posao? Ja je od te press konferencije jedino vidio dan prije ili poslije na N1 kada je nešto kratko pričala u vezi svoje nove funkcije u FK Sarajevo. Ovo što je rekla po meni ništa nije tačno, sve isto ko i prije. LAŽ.
SENAD JAHIĆ: ..otvorenost i transparentnost unutar samog kluba treba da se razriješi(?), da komunikacija između odjela bude na visokom nivou, s tom komunikacijom da izlazimo i van našeg kluba prema javnosti, smatramo da je ta komunikacija nedostajala u našem klubu, ja sam primjetio sa strane da naša direktorica nije bila u javnosti zadnjih godinu dana ili dvije, ne znam razlog, doćemo do toga.
Ništa bolje nego prije njih. Prodaja magle.
SENAD JAHIĆ: U samom unapređenju sportskog segmenta kao što sam rekao, moramo angažovati neke osobe iz sporta koji treba da
se zajedno sa našim trenerima iz svih kategorija, naravno sa našim ŠSŠ da razmišljaju o potencijalima za naše igrače.
Koga ste angažovali?
SENAD JAHIĆ: Ovakve stvari se ne smiju dešavati, mi to moramo rješavati, ako igraču ističe ugovor najmanje 6 do 9 mjeseci prije isteka
njegovog ugovora da vidimo njegovu sudbinu šta on želi, da mi možemo planirati sa njim ili ne možemo. U budućnosti se takve stvari neće i ne smiju dešavati.
Hmmm, uskoro ćete se morat pokazati za Adukora i za one kojima na ljeto ističe ugovor.
SENAD BILIĆ BILLY: Evo već smo spomenuli transparentnost, ja sam čini mi se kolegama iz sportsport.ba dao intervju, zaista nas su zvali Sjeverna Koreja, klub Sjeverna Koreja, iz ovog kluba nisu bile informacije o bilo čemu drugom. I mi smatramo da ste vi zaslužili da imate sve informacije zato što to navijače zanima. Navijači treba da znaju što i kako Duljević nije produžio ugovor i ostalo, to navijači moraju znati. I na taj način ćemo eliminisati sve priče, govorkanja, lopov, kriminalac, ugradio se, vako, nako, toga neće biti.
Šta je transparentnije u odnosu na prije? NIŠTA, po mom viđenju.
Šta znamo više sada u odnosu na period Sjeverna Koreja? NIŠTA, po mom viđenju.
U međuvremenu se desio Sarić, zašto nije produžio, šta su mu nudili, kad se pristupilo u pregovaranje.. ništa ne znamo, a oni su bili tu.
I ovo što je rečeno, ništa nije drugačije nego prije njih. Po meni, LAŽ.
SENAD BILLY: Evo jučer smo, da vam kažem, kontaktirali naše proslavljene fudbalere, Slavišu Vukičevića i Semjona Miloševića koji su sa oduševljenjem prihvatili našu ponudu da sarađuju sa nama, sa našim klubom.
HAHAHAHAHAHA
SENAD BILLY: Takođe, mada to izgleda ovako čudno ljudima, takođe smo odlučili da neke stereotipe u ovom klubu razbijemo, u pogledu,
ovaj nekih informacija, znači, sve što budemo mi znali, znat ćete i vi.
Slabo oni šta znaju onda haha.
SENAD BILLY: Nas kao klub zezaju, kad god izgubimo utakmicu najavimo izgradnju stadiona i slično, toga više neće biti.
Jedino sa ovim mogu reći da nije laž, doduše svako malo se spominje modernizacija ali to nije od ovih iz kluba.
SABRINA BULJUBAŠIĆ: Mislim da ima tu prostora dosta kojim mi trebamo onaj biti malo više transparentniji.
Kao što je Ema spomenula ranije tu fali naša strategija i komunikacija prema javnosti.
Falilo i dalje fali, Sabrina lutko.
Ipak se s razlogom negodovalo kada su novi ljudi došli u UO, dalo im se vremena, nije puno prošlo a pokazali se nisu, znam da čitaju, valjda ih ovo navede da bolje i više rade.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 04 avg 2018, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 23:30

Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 avg 2018, 23:41

Sta se ovo desava sa OP, vidim da ih kara ko stigne. Ovo nije dobro nimalo nadosam se da ce nastavit usponom i da cemo bit jos uboiti nego proslu sezono.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2018, 23:49

Samozdravlje je napisao/la:Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
To ti niko odavde ne može reći, niko ko nije dio Uprave.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 04 avg 2018, 23:51

O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi Sarajeva :D Bio bih jako zahvalan :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 avg 2018, 23:56

remA1 je napisao/la:O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi Sarajeva :D Bio bih jako zahvalan :D
Evo brate
slika
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 23:58

AlfredNobel je napisao/la:
Hvala , nisam ni mislio precizno po fakturama :rol: :rol: Evo recimo ,moja procjena 600 hiljada maraka/po godini ?
Zaboravio sam i obestecenja ide to i vise(samo onih 90 hiljda za spica,a vjerovatno ima jos)
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 05 avg 2018, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 avg 2018, 00:00

ThrillerHz je napisao/la:
remA1 je napisao/la:O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi Sarajeva :D Bio bih jako zahvalan :D
Evo brate
slika
Ova ti je jako kvalitetna slika, a Allah najbolje zna. :thumbup:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 avg 2018, 00:03

Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Hvala , nisam ni mislio precizno po fakturama :rol: :rol: Evo recimo ,moja procjena 600 hiljada maraka/po godini ?
Zaboravio sam i obestecenja ide to i vise(samo onih 90 hiljda za spica,a vjerovatno ima jos)
Opet kažem, možemo bubati do zore, ali ne znaš nikad pravu cifru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 avg 2018, 00:07

Hebib, Dupovac, Rahmanovic, Halil, Ahmet, tribine sutra aBd

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 avg 2018, 00:20

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib, Dupovac, Rahmanovic, Halil, Ahmet, tribine sutra aBd
Ne nego na teren pa nek operu što se oprat da.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 05 avg 2018, 00:38

Sloboda i Celik su standardno zajebani na domaćem terenu za sarajevske klubove ..ne znam otkud vam to sloboda je **** lako cemo..treba im ko mladosti uvaliti dva na poluvremenu itd..ja nesto ne vidjeh da se Zrinjski naigrao na tusnju..nego smijesan golmanov nekakav gol pade i ostade na guzove 0-1..

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 avg 2018, 00:50

uNbx je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib, Dupovac, Rahmanovic, Halil, Ahmet, tribine sutra aBd
Ne nego na teren pa nek operu što se oprat da.
Mogu samo nas “oprat”.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

High

Post Postao/la High » 05 avg 2018, 00:53

Jesu li umorni naši?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 05 avg 2018, 01:01

ThrillerHz je napisao/la:
Evo brate
slika
Drug, procitaj ponovo... nisam trazi da mi neko baci smijesnu foru, vec cover neki

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 05 avg 2018, 02:29

slika

Ova nam je do sad najjaca
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 avg 2018, 05:56

Postavit vise jednom pitanje ako iko u bih od novinara ima mida da postavi ova pitanja.

Gospodo Sabrina rekla si da se ima para niko se nije doveo od zvucni imena evo vec 2.5 gidine odkad si na celu kluba?
O koliko se novaca radi ?

Kakvi su planovi ciljevi kluba, ko dogovara transfer i koje odgovoran za transfet?

Sta Tan tacno i precizno zeli od SARAJEVA?

Kolika ti je plata ?

Zasto ne odlazi sa funkcije posto navijaci nisu zadovoljni sa rezutatom

I sta je bilo zasto se obecalo igracu nesto kad je covjek doso nudilo mi su nesto drugo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2018, 07:49

Pitar6785 je napisao/la:Sta se ovo desava sa OP, vidim da ih kara ko stigne. Ovo nije dobro nimalo nadosam se da ce nastavit usponom i da cemo bit jos uboiti nego proslu sezono.
Nije istina, otkud takve notorne gluposti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2018, 07:52

Da je danas kako uvaliti gol da se lakse udje u sezonu.. ne snijemo danas kiksati pred GOŠK i Željezničar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 avg 2018, 08:00

Meni nikakva pobjeda danas ne moze saprati jos uvijek gorak ukus i brukanje u Evropi, halo ba 8:0 na domacem terenu amatercine jedne yebene. Jedino jih titula moze oprati, ali nemojte zaboraviti da su to moralni patuljci tako, da danas remi plafon.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ammko99, Ferroviere1987, mnon46, NazorUso, Zeljoo1921 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []