Da se vratimo malo na 11.5. i osvrenemo se na ono što su pričali članovi upravnog odbora.
(ništa nije izvučeno iz konteksta/između redova, niti se šta dodavalo i oduzimalo)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To ti niko odavde ne može reći, niko ko nije dio Uprave.Samozdravlje je napisao/la:Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
Evo brateremA1 je napisao/la:O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi SarajevaBio bih jako zahvalan
Hvala , nisam ni mislio precizno po fakturamaAlfredNobel je napisao/la:To ti niko odavde ne može reći, niko ko nije dio Uprave.Samozdravlje je napisao/la:Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
Ova ti je jako kvalitetna slika, a Allah najbolje zna.ThrillerHz je napisao/la:Evo brateremA1 je napisao/la:O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi SarajevaBio bih jako zahvalan
Opet kažem, možemo bubati do zore, ali ne znaš nikad pravu cifru.Samozdravlje je napisao/la:Hvala , nisam ni mislio precizno po fakturamaAlfredNobel je napisao/la:To ti niko odavde ne može reći, niko ko nije dio Uprave.Samozdravlje je napisao/la:Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.![]()
Evo recimo ,moja procjena 600 hiljada maraka/po godini ?
Zaboravio sam i obestecenja ide to i vise(samo onih 90 hiljda za spica,a vjerovatno ima jos)
Ne nego na teren pa nek operu što se oprat da.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib, Dupovac, Rahmanovic, Halil, Ahmet, tribine sutra aBd
Mogu samo nas “oprat”.uNbx je napisao/la:Ne nego na teren pa nek operu što se oprat da.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib, Dupovac, Rahmanovic, Halil, Ahmet, tribine sutra aBd
Drug, procitaj ponovo... nisam trazi da mi neko baci smijesnu foru, vec cover nekiThrillerHz je napisao/la:Evo brateremA1 je napisao/la:O vi koji ne spavate... ima li neko kakvu dobru sliku tipa za covera na fb, logicno u vezi SarajevaBio bih jako zahvalan
Nije istina, otkud takve notorne gluposti..Pitar6785 je napisao/la:Sta se ovo desava sa OP, vidim da ih kara ko stigne. Ovo nije dobro nimalo nadosam se da ce nastavit usponom i da cemo bit jos uboiti nego proslu sezono.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ammko99, Ferroviere1987, mnon46, NazorUso, Zeljoo1921 i 10 gostiju.