FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2:3
0:1 Šišić frljoka
1:1 Alispahić s ortopedije u rašlje sa 25 metara
2:1 Said s ortopedije reda naša 4 igrača i lobuje golmana
2:2
Ne znam ko će preokrenut, al nadam se!
0:1 Šišić frljoka
1:1 Alispahić s ortopedije u rašlje sa 25 metara
2:1 Said s ortopedije reda naša 4 igrača i lobuje golmana
2:2
Ne znam ko će preokrenut, al nadam se!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
Brate znas i sam kakve igrace imamo, kad god je trebalo zapeti u ligi i pobjediti oni su napravili sve suprotno. Nadam se i MORAJU pobjediti, jer vrlo lako bi mogli zaostajati za prvim vec 5 bodova, ali po dosadasnjem iskustvu oni se nece moci nositi sa tim porazom i zato kazem remi plafon.MortemHz je napisao/la:Moramo se sad okrenuti ovome, necemo valjda razmisljati o europskoj avanturi i zaredati 5 poraza.. samo se okrenuti ligi sada i pokusati uraditi nesto znacajno.ElCartel11 je napisao/la:Meni nikakva pobjeda danas ne moze saprati jos uvijek gorak ukus i brukanje u Evropi, halo ba 8:0 na domacem terenu amatercine jedne yebene. Jedino jih titula moze oprati, ali nemojte zaboraviti da su to moralni patuljci tako, da danas remi plafon.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Baraban?? To onaj njihov dole??
Jel Hodzic u konkurenciji??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ova ekipa je rasparčana psihički nakon onog. Plus i to sve sa Pavlovićem svakako utječe na njih, tj. to što će braniti ovaj mali. I bod je dobar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da to je tajsocrates je napisao/la:Baraban?? To onaj njihov dole??
hodzic je ostao u Sarajevu ja mislim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- StariGrad071
- Kontakt:
High je napisao/la:Ova ekipa je rasparčana psihički nakon onog. Plus i to sve sa Pavlovićem svakako utječe na njih, tj. to što će braniti ovaj mali. I bod je dobar.
Samo pobjeda. Sta fali malcu?
- robertkosar
- Kontakt:
Jok ako ce nas neko yebati ond je to Osmica MusemicZip je napisao/la:Ruku dajem da ce nas Said yebati danas...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
S obzirom da igraci nisu pokazali ni volju ni zelju pred 25k navijaca, plus igras sa Atalantom, ja vcrs fkt ne znam sta da ocekujem.
Ko i sta njih uopste moze natjerati da trci, da se bori, da uziva u onome sto voli i za sta je placen?
Ko i sta njih uopste moze natjerati da trci, da se bori, da uziva u onome sto voli i za sta je placen?
Dobar je golman, ali ipak nema iskustva u premijerligaškim utakmicama. Šteta što nije prije dobio priliku, možda ne bih ovako strahovao da se neće prepasti i sl.StariGrad071 je napisao/la:High je napisao/la:Ova ekipa je rasparčana psihički nakon onog. Plus i to sve sa Pavlovićem svakako utječe na njih, tj. to što će braniti ovaj mali. I bod je dobar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- robertkosar
- Kontakt:
Moze moze druze nedaj platu dva mjeseca manekenima i osmici odbi iz dzepa paces vidjeti borbe i trke. Al kod nas se neispostuju dogovori i ujo vuk magarca. Ovaj stiti ledza upravi uprava stiti njemu kad zijane tekmu svi se ucutareko pichke a onda dovedu ozren ili radnik iz hadzica daju im 3 do 4 gola i onda se raspjevaju tu su izjave i presice i osmjesi do usiju.Zip je napisao/la:S obzirom da igraci nisu pokazali ni volju ni zelju pred 25k navijaca, plus igras sa Atalantom, ja vcrs fkt ne znam sta da ocekujem.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- StariGrad071
- Kontakt:
High je napisao/la:Dobar je golman, ali ipak nema iskustva u premijerligaškim utakmicama. Šteta što nije prije dobio priliku, možda ne bih ovako strahovao da se neće prepasti i sl.StariGrad071 je napisao/la:High je napisao/la:Ova ekipa je rasparčana psihički nakon onog. Plus i to sve sa Pavlovićem svakako utječe na njih, tj. to što će braniti ovaj mali. I bod je dobar.
Evo prilike za sticanje iskustva.
To su mentalni patuljci od kojih apsolutno vise nista ne ocekujem. Njih kad 25,000 navijaca nije moglo motivisati da oru teren,da zapnu,da dadnu sve od sebe onda ne znam sta im moze biti motiv. I sada ce njima trebati 4-5 kola da dodu sebi,a do tada cemo imati fin zaostatak.
Ma da su u ne znam kakvom psihickom stanju, da su nestabilni i pod terapijom, moraju dobiti ove danas jer su u raspadu i nikad gori, a i da se iskupe moraju gristi teren i krampone zubima kidati ako treba.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
E,hvala.benko21 je napisao/la:da to je tajsocrates je napisao/la:Baraban?? To onaj njihov dole??
hodzic je ostao u Sarajevu ja mislim
Realno pussy smoke ekipa,ali posto ni mi nismo trenutno u puno boljem stanju bice zivi smor gledati tekmu.
Ipak cemo dobiti!
I,da,ovaj Baraban moze i zna napraviti probleme.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nek nam Slavija iz sampionske sezone bude lekcija. Igrali protiv "levata", unaprijed upisali pobjedu, a ljudi nas po-je-li na terenu. Nismo dva pasa sastavili. Maksimalno ozbiljno, Tuzlaci kakvi god da su, uvijek su nezgodni i opasni. Spustit loptu, možda čak i njima dat loptu u početku i ubit ih tranzicijom (koje nemamo ahahah).
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ignjatovic umjesto Salihovica, Terzic je out i tu bi mogao mali Beganovic, ili ce Livancic na tu poziciju. Vezni red ce biti pojacan sa jos jednim destruktivcem kako bi se Said malo rasteretio, jer nije bas spremanMortemHz je napisao/la:Čokorilo
Ivetić Vasiljević Salihović Terzić
Hadžanović Alispahić
Baraban Husejinović Livančić
Vidović
Nimalo naivan sastav Slobode, ne znam hoce li sta mijenjati. Mozda ubace Civica u prvu postavu jer je on i zabio gol Zvijezdi proslo kolo kada je usao sa klupe.
Niko, niko, samo Sloboda
Kad danas Husejinović razmontira bordo odbranu... Svi koji napuste Koševu u drugom timu eksplodiraju
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Imamo li šansi za titulu?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
katarakta je napisao/la:Ignjatovic umjesto Salihovica, Terzic je out i tu bi mogao mali Beganovic, ili ce Livancic na tu poziciju. Vezni red ce biti pojacan sa jos jednim destruktivcem kako bi se Said malo rasteretio, jer nije bas spremanMortemHz je napisao/la:Čokorilo
Ivetić Vasiljević Salihović Terzić
Hadžanović Alispahić
Baraban Husejinović Livančić
Vidović
Nimalo naivan sastav Slobode, ne znam hoce li sta mijenjati. Mozda ubace Civica u prvu postavu jer je on i zabio gol Zvijezdi proslo kolo kada je usao sa klupe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1-3 za nas. ova sloboda je losa. ako ne mogu dobiti onda nek ne igraju nikako.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, mnon46 i 29 gostiju.