FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 29 okt 2018, 15:46

irfo je napisao/la:Trazi se zrtveno janje, izgleda da je neko od igraca na redu....
Vec su iskoristili tu dzoker kartu sa Kjosevskim kad su mu skinuli kapitensku traku i postavili Fejzića na gol jednu utakmicu i onda vratili Vedrana ko da se ništa nije desilo :crazy:

Ne može se dva puta koristiti ista fora sa igracima kao žrtvenim bekanima :nene: nije niko lud jel

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 okt 2018, 15:46

let3 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Trazi se zrtveno janje, izgleda da je neko od igraca na redu....
Vec je iskoristili tu dzoker kartu sa Kjosevskim kad su mu skinuli kapitensku traku i postavili Fejzića na goll jednu utakmicu i onda vratili Vedrana ko da se ništa nije desilo :crazy:

Ne može se dva puta koristiti ista fora sa igracima kao žrtvenim bekanima :nene: nije niko lud jel
Moglo bi sad urucivanje papira biti, btw i dino pekic je na tapetu zbog ulaska navijaca :zviz:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 okt 2018, 15:50

irfo je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Vec je iskoristili tu dzoker kartu sa Kjosevskim kad su mu skinuli kapitensku traku i postavili Fejzića na goll jednu utakmicu i onda vratili Vedrana ko da se ništa nije desilo :crazy:

Moglo bi sad urucivanje papira biti, btw i dino pekic je na tapetu zbog ulaska navijaca :zviz:
Ama mogu oni označiti i Fudu što prodaje košpice na sjeveru kao glavnog krivca za trenutno stanje u klubu i protjerati ga sa stadiona, ali to je vec cirkusijada težih razmjera.

Jednostavno, ispucali su sve kredite...nema više vadione i izgovora :nene: nestalo ! klapna se udarila.
Sad mogu samo moliti Boga da se pobjedi u derbiju i idemo dalje. E to bih ih malo izvadilo, jer raja bi se naložila i tako to.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 okt 2018, 15:52, ukupno mijenjano 3 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 okt 2018, 15:51

Posjeta jucer je pokazala kakvu podrsku imaju, ali boze moj, jos uvijek placenici djeluju po forumima

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 15:52

Pa nece Pekic fatati vecu grupu ljudi, hajde su 2 navijaca. Nek budu sretni sto ih ne pofatase sve pa da ih polome kako su zasluzili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 okt 2018, 15:53

Kakvu li ce sad glupost smislit da se izvuku.Vjerovatno ide neki evropski motivator koji ce igrace motivisat pred derby.
23

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 okt 2018, 15:53

let3 je napisao/la:@braco

Pa tako ce i biti jarane ;) fakat nemaju šta reci, bez zayebancije. Ovaj put nemaju neku kvalitetnu vadionu, mah zapravo nemaju nikakvu :nene: jer su ispucali sve opcije vec ranije.
Ma čudno je ovo sve više. Dobiješ Zrinjskog 2 puta, Širokom tricu u gostima, a kući 1 bod protiv 3 najgore ekipe lige. Ne bi me čudilo da dobijemo derbi i onda kiksamo kući protiv Tuzla Citya.

Rekoh ja da ne treba vjerovati u to da je pobjeda protiv Čelika prekretnica sezone jer su nas ovi neši debili 100 puta uvjerili do sada da im se ne može vjerovati.
let3 je napisao/la:
Jednostavno, ispucali su sve kredite...nema više vadione i izgovora :nene: nestalo ! klapna se udarila.
Sad mogu samo moliti Boga da se pobjedi u derbiji i idemo dalje.
Zijanimo li derbi tek tada možemo sapunicu očekivati. Yebote mi ovako loši bježimo četvrtom na tabeli 6 bodova. :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 15:53

Znaci ovi sve sto su dobro uradili trebaju da predaju to i napuste Zelju.
Nema ni teoretske sanse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 okt 2018, 15:55

GOAT je napisao/la:Kakvu li ce sad glupost smislit da se izvuku.Vjerovatno ide neki evropski motivator koji ce igrace motivisat pred derby.
slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 15:58

Zeca Tito iz groba ne moze motivisat

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 okt 2018, 16:01

Suspendovati Pekica. Svakako i nije neki covjek. Neka se kola slome na njemu. Ni milimetra!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 16:25

Neymare legendo slobodno ti pisi, pusti ove nehljebovice sto nas napadaju. :)
Nemoj brisati postove druze, zato sam sinoc morao kasno ostaviti post da ne izbrises.
Ostao samo LjoZee iole normalan. Ovo ostalo šizi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 okt 2018, 16:26

MocMahale444 je napisao/la:Neymare legendo slobodno ti pisi, pusti ove nehljebovice sto nas napadaju. :)
Nemoj brisati postove druze, zato sam sinoc morao kasno ostaviti post da ne izbrises.
a mi ostali nista jel :stop:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 16:28

irfo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Neymare legendo slobodno ti pisi, pusti ove nehljebovice sto nas napadaju. :)
Šizite druže. Dobro ti si zbog nafake tako ratoboran a ostali kako vitar duva.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 okt 2018, 16:30

MocMahale444 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Šizite druže. Dobro ti si zbog nafake tako ratoboran a ostali kako vitar duva.
Da smo odmah na pocetku kritikovali misketa umjesto sto smo hvalili sad bi slavili 3 titulu za redom :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 16:39

@Irfo brate iz birtije.
Moramo biti realni i samo realni.

1. Ostale uprave (ja ih postujem jer bili su dio kluba)
su imale mogucnost isto kao ova uprava da nesto urade.
Bolna tacka navijaca je bio stadion. Ovi pogodili, poslozili malo neke stvari.
2. Kako sad poslije tiH stvari da napuste klub, nisu dosli na gotovo, nego klub zatekli u dubokom sranju.
3. Njihova greska (otvoreno pisati) je sto Amar kad se vratio nije dobio poziciju u klubu (zna se sta treba, cijeli sportski dio). To se moralo desiti.
90% navijaca to želi. Fudbal se igra zbog navijaca, normalno i biznis je kao i ljubav.
4. Najbolje za Zelju je da se nekako ovi dogovore, s tim da to je 1% sanse. Ostaje nam da se patimo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 16:46

irfo je napisao/la:
Sto si ljubomoran na nas “normalne” :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 okt 2018, 17:05

Saopštenje FK Željezničar

Upravni odbor FK Željezničar je na današnjoj sjednici dao maksimalnu podršku šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću, od kojeg se očekuje da zajedno sa stručnim štabom konsoliduje stanje u ekipi do kraja prvog dijela sezone i ostvari takmičarske ciljeve.
Nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Milomira Odovića, odlučeno je da se, umjesto dosadašnjeg prvog pomoćnika Zajka Zebe na tu poziciju imenuje Ismet Štilić, dok će dužnosti trenera golmana, umjesto Elvisa Karića obavljati Irfan Fejzić.

Kada je u pitanju igrački kadar, stručni štab u nastavku sezone neće računati na igrače Jadranka Bogičevića i Jovana Blagojevića.

Ostatak ekipe ima zadatak da do kraja prvog dijela sezone časno i pošteno nosi dres Željezničara i ostavi “srce na terenu” za grb i boje Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... car/34507/

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 okt 2018, 17:08

:rol: :bow

KO KAŽE DA BUBAŠVABE NE UMIRU
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 okt 2018, 17:10

Zeba, Karic, Bogicevic i Blagojevic - Cao!
Puna podrska ODI - konacno nesto pametno i od njih.

Zao mi je sto blagi nije imao muda i karaktera da se prirodno nametne kao vodja ove ekipe - jucer je bio najbolji igrac, on kada igra, igramo i mi, ali eto, dzaba ti sve kad si sisa.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Hajdeee, kosuljaplava, Lekqqq1921, MrkiMedo i 58 gostiju.