OK ali nisam ocekivao ovako burne reakcijepile87 je napisao/la:Ne radi se o tome nego moras priznati da je to malo glupa prica, evo da se svi sloze ovdje sa tobom i da ti kazu jeste u pravu si! Koja je poenta toga, je li se moze nesto sa tim uraditi! Imaju ljudi koji primaju platu u klubu za tako nesto!!!Ideja nije losa daleko od toga recimo godisnja 35 a +15 maraka clanstvo u klubu ali definitvno nije nase da o tome razglabamo mozemo pricati o igracima taktici prelaznom roku i to opet bez nekog uticaja neko onako cisto prica izmedju sebe....prema tome uzivajfanatic1991 je napisao/la:Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
@TeroweNth
Koliko si inteligenta da nisi skontao poentu, a frustracije svoje lijeci negdje drugo.
Hvala!
Koliko si inteligenta da nisi skontao poentu, a frustracije svoje lijeci negdje drugo.
Hvala!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Strašan igrač! Ako vam dođe bit će veliko pojačanje!mirzza je napisao/la:Sjeca li se neko sta tacno igra Stanisa Nikolic?
Koliko se ja sjecam njega iz slobode i zrinjskog, momak ordinira po desnoj strani, a ukoliko bi mogao pokrivati i lijevu stranu to bi bio bingo, pa neka me neko ispravi ukoliko grijesim.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Znaci Zinedine Zidane ce nam pojacati ekipucassanova je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:sanid Halilovic koji ce doci na probu igra u drugoj hrvatskoj ligi...![]()
[youtube][/youtube]
onda nam i forumi ne trebaju...znaci mi ne trebamo ni raspravljati o mogucim pojacanjima ni o evropi itd itd. jer nemamo nikakvog uticaja na to?pile87 je napisao/la:Ne radi se o tome nego moras priznati da je to malo glupa prica, evo da se svi sloze ovdje sa tobom i da ti kazu jeste u pravu si! Koja je poenta toga, je li se moze nesto sa tim uraditi! Imaju ljudi koji primaju platu u klubu za tako nesto!!!Ideja nije losa daleko od toga recimo godisnja 35 a +15 maraka clanstvo u klubu ali definitvno nije nase da o tome razglabamo mozemo pricati o igracima taktici prelaznom roku i to opet bez nekog uticaja neko onako cisto prica izmedju sebe....prema tome uzivajfanatic1991 je napisao/la:Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite![]()
![]()
poenta je bila samo zdrava rasprava nista vise
posto ocigledno nece izrasti u zdravu raspravu bolje staviti tacku na to i kraj
ali eto neko je iznio prijedlog da oni koji bi bili voljni dati 50KM ili vise za godisnju neka kupe nekome ko sebi to ne bi mogao priustiti... vidite da je nesto dobro proizaslo iz te male rasprave
Zadnja izmjena: spajz, dana/u 11 jun 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da je strasan igrac, ali me interesuje pozicija na kojoj igra, ukoliko bi dosao i mogao pokrivati oba boka, imali bi njega, radovanovica i ganceva, te mlade colica i farica ukoliko je jos tu, njega niko ne spominje.HŠKZ-svetinja je napisao/la:Strašan igrač! Ako vam dođe bit će veliko pojačanje!mirzza je napisao/la:Sjeca li se neko sta tacno igra Stanisa Nikolic?
Koliko se ja sjecam njega iz slobode i zrinjskog, momak ordinira po desnoj strani, a ukoliko bi mogao pokrivati i lijevu stranu to bi bio bingo, pa neka me neko ispravi ukoliko grijesim.
Cuva Bog Zelju svog!
Pa eto ako mislis da to nesto moze promjeniti slobono napisi sve sto hocesspajz je napisao/la:
poenta je bila samo zdrava rasprava nista vise
posto ocigledno nece izrasti u zdravu raspravu bolje staviti tacku na to i kraj
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Koliko se ja sjećam, igrao je desnog beka, s tim da je opasan i prema naprijed. Lijevu stranu ne pokriva.mirzza je napisao/la:Znam da je strasan igrac, ali me interesuje pozicija na kojoj igra, ukoliko bi dosao i mogao pokrivati oba boka, imali bi njega, radovanovica i ganceva, te mlade colica i farica ukoliko je jos tu, njega niko ne spominje.HŠKZ-svetinja je napisao/la:Strašan igrač! Ako vam dođe bit će veliko pojačanje!mirzza je napisao/la:Sjeca li se neko sta tacno igra Stanisa Nikolic?
Problem foruma je sto ga ljudi shvataju pre preozbiljno.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Igra po desnoj strani, odličan u obrani, a i u napadu...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Hvala, znaci to je to, konkurencija na cijeloj desnoj strani, a koliko se sjecam bio je i na pragu repke, siri popis.HŠKZ-svetinja je napisao/la:Igra po desnoj strani, odličan u obrani, a i u napadu...
Cuva Bog Zelju svog!
Igra Desnog bocnog, ima i par nastupa za repku, bio standaradan u Dunajskoj ne treba letiti u kontaktu je sa jos nekim klubovima tako da....mirzza je napisao/la:Hvala, znaci to je to, konkurencija na cijeloj desnoj strani, a koliko se sjecam bio je i na pragu repke, siri popis.HŠKZ-svetinja je napisao/la:Igra po desnoj strani, odličan u obrani, a i u napadu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Najverovatnije cete igrati kod nas u Beogradu prijateljsku utakmicu posto Partizan hoce sa tom utakmicom da zavrsi pripreme pred svojim navijacima 
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsStole iz Bora je napisao/la:Za sve one koji su jos na poslu, link za SP:
http://atdhe.net/20149/watch-south-africa-vs-mexico
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
uzimam portabl tv na posudbu,vracam u ispravnom stanju poslije SP-a 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.sarajevo - x.com/bih/sarajevo/clanak/100611082
Poceli radovi na Hadisonu da pripreme stadion za nastupe Sarajeva ... pardon ŽELJE u Evropi
P.S. nema razmaka u linku
Poceli radovi na Hadisonu da pripreme stadion za nastupe Sarajeva ... pardon ŽELJE u Evropi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Napredujemo s tim desnim bekovima pravo, samo da ih nebude previse, a lijevog ni za lijeka...
- samir_tm87
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:http://www.sarajevo - x.com/bih/sarajevo/clanak/100611082
http://tinyurl.com/2am8nmd
nikad mi nije bilo jasno zasto se peglate sa razmacima ccc
eto pa fino

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.