Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nemojte lajati na Andy-a ipak je on klasa 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Stari mu iz Tuzle,a stara iz Brckog,ja koliko znam da su ova dva grada u BiH.maminho je napisao/la:ima i hrvatskeharry_90 je napisao/la:Svaka cast Tomicu ! I ovaj momak ima bosanske korijene,stari mu je iz Tuzle.Ima u Tuzli rodbine,tetka i tetak mu zive u bukinju kod termoelektrane.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
a neadmirone je napisao/la:Nemojte lajati na Andy-a ipak je on klasa

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
harry_90 je napisao/la:Stari mu iz Tuzle,a stara iz Brckog,ja koliko znam da su ova dva grada u BiH.maminho je napisao/la:ima i hrvatskeharry_90 je napisao/la:Svaka cast Tomicu ! I ovaj momak ima bosanske korijene,stari mu je iz Tuzle.Ima u Tuzli rodbine,tetka i tetak mu zive u bukinju kod termoelektrane.
Kod: Označi sve
Bernard Tomic (Croatian: Bernard Tomić), is an Australian professional tennis player born on October 21, 1992 in Stuttgart, Germany to Croatian and Bosnian parents

Sjajan Mec igraju Pironkova i Venus...Nezna se koja je ruznija 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kelner je napisao/la:Sjajan Mec igraju Pironkova i Venus...Nezna se koja je ruznija
Odlicno igra Pironkova...a nije ni ruzna(bar meni)

Llodra je smijesan protiv Novaka
Ma ne valja kod mene stream,pa je mozda zato poruznaadnan24 je napisao/la:kelner je napisao/la:Sjajan Mec igraju Pironkova i Venus...Nezna se koja je ruznija
Odlicno igra Pironkova...a nije ni ruzna(bar meni)![]()
Llodra je smijesan protiv Novaka

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Da se igra na terenu broj 10 možda bi pružio i jači otpor, ovako se usro na CT .Tako će i Kubot, ako prođe Lopeza, protiv Murraya.Prepadnu se centralnog terena i dok dođu sebi već gube sa 2:0 u setovima.adnan24 je napisao/la:Llodra je smijesan protiv Novaka
Čestitke, meč nisam pratio, no iz izvješća sam vidio da je samo napeto bilo u prvom setu, ostatak rutina.Virtu4l je napisao/la:
Btw, kako lijep S&V tenis igraju Lopez i Kubot, servisi, voleji, paralele sve sijeva...
Kubot samo buba ove aseve mamu mu...Mister No je napisao/la:Čestitke, meč nisam pratio, no iz izvješća sam vidio da je samo napeto bilo u prvom setu, ostatak rutina.Virtu4l je napisao/la:
Btw, kako lijep S&V tenis igraju Lopez i Kubot, servisi, voleji, paralele sve sijeva...
Saor AlbaVirtu4l je napisao/la:
Lopez izjednačil protiv Kubota
koji vrag to venus ima na sebikelner je napisao/la:Sjajan Mec igraju Pironkova i Venus...Nezna se koja je ruznija

-
- Kontakt:
Popravio rafa servis 

ma kakav rafa. lopez i kubot igraju pravi mečsamosarajvo je napisao/la:Popravio rafa servis

Lopeeeeeeeeeeeeeeeez
Kubot prokockao 2 meč lopte
Kubot prokockao 2 meč lopte
Kakav povratak Lopeza za veliku pobjedu, odličan serve and voley tenis, frštalo je na se strane i da je Kubot dobio ne bi bilo nezasluženo.
Drugi četvrtfinalni par Murray/ Lopez
navija se za LopezaMister No je napisao/la:Kakav povratak Lopeza za veliku pobjedu, odličan serve and voley tenis, frštalo je na se strane i da je Kubot dobio ne bi bilo nezasluženo.

Tesko ce Nadal ovo zavrsiti

-
- Kontakt:
Rucao sam pa nisam upratio...sta je bilo???? Steta ako je neka teza povreda,u formi je ove godine,moze osvojiti wimbledon 1000000% . Igra najbolji tenis , steta bi bilo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.