FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2009, 23:54

Dobili Milana 4:1, protiv Manche odlično igrali u pojedinim trenucima, također pripreme solida, imali smo pare za njih ali zna uprava šta valja. Ne bi Bayern ovoliko osvajao da ne znaju svoj posao u upravi. Sigurno znaju ljudi sa foruma ocjeniti nešto a ne ovi što se bavi s tim godinama kao ULI.

Desni bek naša najveća mana.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 23:57

Rz88 je napisao/la:Dobili Milana 4:1, protiv Manche odlično igrali u pojedinim trenucima, također pripreme solida, imali smo pare za njih ali zna uprava šta valja. Ne bi Bayern ovoliko osvajao da ne znaju svoj posao u upravi. Sigurno znaju ljudi sa foruma ocjeniti nešto a ne ovi što se bavi s tim godinama kao ULI.

Desni bek naša najveća mana.

uprava bayerna se izjasnila da je pogriješila što su misimovića pustili da ode a ovo ljeto su ga i tražili da dovedu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2009, 23:58

Bayern ima nekoliko igraca koji bi mogli igrati poziciju Misketa, a kako stvari stoje to ce najvjerovatnije igrati Ribery, a tu su jos i Altintop, Schweini, koji po meni mogu bez problema igrati tu 10.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2009, 00:02

Haj'mo sad blabla do sutra, treba li Bayernu Miske :evil:
Kako ne bi valjao, pa makar ponovo pokusao. Fali im taj tip igraca, a Zvjezdan nados'o pravo.

Sad unaprijed tvrditi da on nije za Bayerna je iluzorno, al' sto spominjati to uopste kad od toga (zasad) nema nista.

Da ne izvucu za Mishu (od Turaka) one pare, sto su ulozili za lepu Brenu :mrgreen:
Ne vjerujem, ali ko ce ga znati.
Vom Jäger zum Gejagten

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 02 avg 2009, 00:53

potcjenjujete boumjohana a to je strasan talenat ,igrac koji vec sada sa 22 godina ima mnoge odlike velikog igraca...ko je gledao gladbach prosle sezone zna o cemu govorim

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2009, 01:05

Baumjohan je strašan igrač, ko je malo pažljivije gledao mogao je da uoći to.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 01:11

Jbg drugo je G'ladbach,,znamo sta vam se s Schlaudraffom desilo,,u Alemaniji bio medju top 5 napadaca lige,,posebno je impresivan bio onaj njegov go Werderu kad je cini mi se trojicu preso i lobovo golmana,,a kod vas se izgubio,,ne kazem nista protiv Baumjohanna,treba mu dat sansu ko i svakom al cini se da ce na kapaljku igrat,,Ribery,Sosa,Schweini,Altintop,Pranjic,,svi su oni trenutno ispred njega kod Van Gala..da jos dodam cini mi se da je i Baumjohan upravo Werderu dao slicnu golcinu kad ih je cetvoricu nanizo ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 01:26

Ne mora bas znaciti da ce dobijati sansu na kapaljku, vidjeli smo u pripremnim utakmicama da je igrao u pocetnoj postavi, ako se ne varam mislim da zapoceo medju prvih 11 protiv Uniteda
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 02 avg 2009, 05:09

zavisi od postavke...mislim van gall voli mlade igrace pa daje sansu i badstuberu,mulleru,boumjohanu itd a npr da je klinsman ostao ovi bi momci bili na posudbi negdje u cvajti...

ja kontam da ce bastian desno bilal lijevo tymoscuk zadnjivezni boumjohan poluspic i napad gomez i muller(ipak je imao zapazenu ulogu u pripremnim tekmama)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2009, 10:08

Rz88 je napisao/la:Okej, baš će to ako Bog da biti zanimljivo . I još živite u iluziji. :mrgreen:
Tako si nas gnjavio do zadnjeg kola prosle sezone.pa povuce tek onda rep :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 avg 2009, 10:46

Danas Bayern u kupu protiv Neckarelz...ocekujem pobjedu i puno golova :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 10:51

I ja se nadam pobjedi, samo da ne prodje kao predhodnih godina, kada su se mucili, prije 2 godine na penale su prosli, a prosle godine, pobijedili 4:3....
Utakmica pocinje u 17:30, zna li neko koja ce televizija prenositi tekmu????
Usput jos da obavijestim da je tottenham zainteresovan za Van Bommela, ponuda je vrijedna 5 mil...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 avg 2009, 11:47

omerbavarac je napisao/la:I ja se nadam pobjedi, samo da ne prodje kao predhodnih godina, kada su se mucili, prije 2 godine na penale su prosli, a prosle godine, pobijedili 4:3....
Usput jos da obavijestim da je tottenham zainteresovan za Van Bommela, ponuda je vrijedna 5 mil...
sad sam gledao na satelickoj nece niko prenositi ali imas ovdje pa gledaj http://www.rojadirecta.org

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 11:53

OK! Zahvaljujem... :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 avg 2009, 12:01

omerbavarac je napisao/la:OK! Zahvaljujem... :mrgreen: :mrgreen:
Nema na cemu i ubuduce :D :D

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 avg 2009, 12:35

omerbavarac je napisao/la:I ja se nadam pobjedi, samo da ne prodje kao predhodnih godina, kada su se mucili, prije 2 godine na penale su prosli, a prosle godine, pobijedili 4:3....
Kako bi volio da se rijese Van Bomela, bas mi je drzak igrac, ali nece njega prodati LvG !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 12:48

Ma nece vjerovatno, ponajvise sto je kapiten, a i zemljak....

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 avg 2009, 17:50

Ko igra u prvih 11?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 avg 2009, 17:58

secer je napisao/la:Ko igra u prvih 11?
Igraci :D :D

SMRT FASIZMU!!!

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 02 avg 2009, 17:59

rensing,demichelis,van buyten,lahm,pranjic,van bomel,svajni,altintop,klose,gomez,muller
Bayern do groba

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.