Pocela znaci akcija "digitron"DrFilgud je napisao/la:Ma idemo direktno, ne treba drmati.
Utakmica protiv Italije je bila kljucna. Iz UEFA-e su rekli - ovaj tim moraj na EP.
Čiča miča, gotova priča.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pocela znaci akcija "digitron"DrFilgud je napisao/la:Ma idemo direktno, ne treba drmati.
Utakmica protiv Italije je bila kljucna. Iz UEFA-e su rekli - ovaj tim moraj na EP.
Čiča miča, gotova priča.
Ima, policija presla bus ljutih krajisnika i uhapsili jednog jer je imao pirotehnike i pravio se dalabu, prenocio u hapsani i dobio dvije godine zabrane ulaska na stadione u Italiji.AirRamiz je napisao/la:ima li jos kakvih prica sa ulica Torina...kakva je bila konverzacija sa talijanima ili eventualno talijankamajel nas gotive??
Najgore od svega je sto bi vecina da se to desi odusevljeno aplaudirala i jos bi govorili da smo zasluzilibhfanatic14 je napisao/la:Pocela znaci akcija "digitron"DrFilgud je napisao/la:Ma idemo direktno, ne treba drmati.
Čiča miča, gotova priča.nakon 4 kola vec , kako to kad imamo najjaceg selektora koji je najavio tiki taku sa pas igrom i sa posjedom lopte najmanje 70% u stilu barcelone...uefa je to uocila na vrijeme hvala bogu, i nece da rizikuju da fali takva ekipa na evropskom ...zato cemo se direktno kvalifikovat Bez da moramo ista uradit, za bozic stize koverta sa tiketima koji nas automatski vode u grupnu fazu evropskog prvenstva ! Hvala svima koji su to omugucili.
eto nismo u grckoj pobjedili. Ali bome ni oni nisu nas od kad je generacija dzeke tu. Zadnja im pobjeda bila 2007 tako nesto. Toliko o tome.japa je napisao/la:Najgore od svega je sto bi vecina da se to desi odusevljeno aplaudirala i jos bi govorili da smo zasluzilibhfanatic14 je napisao/la:Pocela znaci akcija "digitron"DrFilgud je napisao/la:Ma idemo direktno, ne treba drmati.
Čiča miča, gotova priča.nakon 4 kola vec , kako to kad imamo najjaceg selektora koji je najavio tiki taku sa pas igrom i sa posjedom lopte najmanje 70% u stilu barcelone...uefa je to uocila na vrijeme hvala bogu, i nece da rizikuju da fali takva ekipa na evropskom ...zato cemo se direktno kvalifikovat Bez da moramo ista uradit, za bozic stize koverta sa tiketima koji nas automatski vode u grupnu fazu evropskog prvenstva ! Hvala svima koji su to omugucili.
![]()
A u ligi nacija se vidjelo kuda ovo sve vodi, protiv Irske nas i tamo i na grbavici vile nosale naravno to je sve doslo na naplatu protiv Grcke i sada Italije plus nas Finci otresli kod njih i eto te sada miljama daleko od direktnog plasmana a vecina kontala poslije lige nacija da idemo rutinski, ljude ponesu pobjede iako smo bezveze igrali. Najjaci su mi ovi sto racunaju sigurne bodove u Armeniji i Grckoj
Mi Grcku dole nismo dobijali ni kad smo se plasirali ko prvi u grupi ali haj dobro je nadati se...
Koji su dokazi osim rekla-kazala?delinjo je napisao/la:ma bosnjom je najlakse manipulisati,..50 % stanovnistva i dan danas misli da je Robert dobar trener ....lik varalica i savezov igrac....ali haj sve kad pocnu racunati neke bodove,ono Armenija Grcka 6 komada i na prvenstvu smo,mi Grcku tamo nismo dobili kako je dunjaluka i ovog svijeta ali hajde...sve dok ne smjenimo savez dok ne dodju tu posteni ljudi,koji ce prvo forsirati domacu ligu,ulagati u nju ,onda ce samim tim i doci normalan selektor a ne menaderski igrac itd...boli ovu kljusinu **** na kraju kvala ce otici punih dzepova i ostaviti nas sa istim problemima...
Bolje ipak neg ona "Igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija"Osim13 je napisao/la:Utakmica protiv Italije svakako ulazi u seharu, "e malo nam je falilo" utakmica.
Ne znaš da je prvi gol postignut iz pasivnog ofsajda?Goalgetter je napisao/la:Bolje ipak neg ona "Igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija"Osim13 je napisao/la:Utakmica protiv Italije svakako ulazi u seharu, "e malo nam je falilo" utakmica.
stvarno me to pitas ?Rosicky je napisao/la:Koji su dokazi osim rekla-kazala?delinjo je napisao/la:ma bosnjom je najlakse manipulisati,..50 % stanovnistva i dan danas misli da je Robert dobar trener ....lik varalica i savezov igrac....ali haj sve kad pocnu racunati neke bodove,ono Armenija Grcka 6 komada i na prvenstvu smo,mi Grcku tamo nismo dobili kako je dunjaluka i ovog svijeta ali hajde...sve dok ne smjenimo savez dok ne dodju tu posteni ljudi,koji ce prvo forsirati domacu ligu,ulagati u nju ,onda ce samim tim i doci normalan selektor a ne menaderski igrac itd...boli ovu kljusinu **** na kraju kvala ce otici punih dzepova i ostaviti nas sa istim problemima...
decko,koliko si ti star?Rosicky je napisao/la:Pa ja sve ti je mahalska prica u stilu neke babe od 50g
Sto se prosineckog tiče
Trebao je Amar biti selektor.delinjo je napisao/la:ma bosnjom je najlakse manipulisati,..50 % stanovnistva i dan danas misli da je Robert dobar trener ....lik varalica i savezov igrac....ali haj sve kad pocnu racunati neke bodove,ono Armenija Grcka 6 komada i na prvenstvu smo,mi Grcku tamo nismo dobili kako je dunjaluka i ovog svijeta ali hajde...sve dok ne smjenimo savez dok ne dodju tu posteni ljudi,koji ce prvo forsirati domacu ligu,ulagati u nju ,onda ce samim tim i doci normalan selektor a ne menaderski igrac itd...boli ovu kljusinu **** na kraju kvala ce otici punih dzepova i ostaviti nas sa istim problemima...
Pa dobro, ako ćemo realno, ovu bi trebalo gurnuti na prvo mjesto, ispred FrancuskeOsim13 je napisao/la:Utakmica protiv Italije svakako ulazi u seharu, "e malo nam je falilo" utakmica.
Raonffa je napisao/la:Pa dobro, ako ćemo realno, ovu bi trebalo gurnuti na prvo mjesto, ispred FrancuskeOsim13 je napisao/la:Utakmica protiv Italije svakako ulazi u seharu, "e malo nam je falilo" utakmica.![]()
Iako smo, za razliku od Francuza gdje smo na kraju igrali neriješeno, od Talijana izgubili, mislim da nije upitno da smo odigrali bolju utakmicu nego protiv Francuske, odnosno možda smo protiv Francuza malo više 'valjali' loptu u polju, al' sam poprilično siguran da smo dosta više šansi stvorili Talijanima nego Francuzima, što je meni najbitnija stavka kada se gleda da li je utakmica bila dobra ili ne.
Ma dobro, statistika je jedno, a realni osjećaj je nešto drugo. Mimo Džekinog gola u Parizu, ja se sjećam samo dvije ono baš dobre šanse i to prije gola, Lulićev šut na samom početku tekme i ona Džekina šansa kada je haman 1 na 1 sa Llorisom izašao malo iskosa pa mu otišla lopta preko noge. Ono ostalo sve su to polušanse i poluprilike.Ponos Torina je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pa dobro, ako ćemo realno, ovu bi trebalo gurnuti na prvo mjesto, ispred FrancuskeOsim13 je napisao/la:Utakmica protiv Italije svakako ulazi u seharu, "e malo nam je falilo" utakmica.![]()
Iako smo, za razliku od Francuza gdje smo na kraju igrali neriješeno, od Talijana izgubili, mislim da nije upitno da smo odigrali bolju utakmicu nego protiv Francuske, odnosno možda smo protiv Francuza malo više 'valjali' loptu u polju, al' sam poprilično siguran da smo dosta više šansi stvorili Talijanima nego Francuzima, što je meni najbitnija stavka kada se gleda da li je utakmica bila dobra ili ne.
https://www.espn.com/soccer/match?gameId=308580
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.