Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Kad ce taj napadacki fudbal iz Brajtona 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Mi da imamo 100 sansi 99 bi fulili.
Samo jos vcrs fali onaj mali Hall da zapuca jednu iz mrtvog zicera! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoće li konačno otići ovaj pokušaj od trenera i neka povede Ziyecha i Havertza…
I Glupurellu

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ima li i jedna utakmica pod ovim Poterom da je bila da covjek kaze svaka cast odlicno odigrali
Steta sto neko Potera nije nabio bokserom u guzvi..
Kad su nas pojedini ubjedjivali da nam donosi napadacki fudbal iz Brajtona
Zadnjih 15 utakmica samo 3 pobjeda,zadnjih 8 na strani malo jaci trening domacinima..
Liga prvaka zdravo
Kad su nas pojedini ubjedjivali da nam donosi napadacki fudbal iz Brajtona

Zadnjih 15 utakmica samo 3 pobjeda,zadnjih 8 na strani malo jaci trening domacinima..
Liga prvaka zdravo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mora ozbiljniji trener ako mislimo da se uradi nesto sa ovom ekipom.
Dobra utakmica na ljetu vratit Lukakua sad nek uci od Dzeke
Zeznuo je Amer sto je dao otkaz Tuhelu ali hajde to nije novo ali se jos vise zeznuo sto je ovom dao ugovor na 5 godina sad da mu da otkaz kostat ce ga kao prosjecan igrac danas
Trebao mu je na vrijeme otkaz mada nije ni sad kasno. Neka dovede Zidana svakako je on pola ovoj djeci uzor
Trebao mu je na vrijeme otkaz mada nije ni sad kasno. Neka dovede Zidana svakako je on pola ovoj djeci uzor

Jesam ljut,razočaran ali kada sve sagledaš realan bi bio remi pa možda i naša pobjeda..Felix dva tako reći mrtva zicera i treća šansa otvoreno sa 15 metara po sredini..,Kulibali..imao sto godina da digne glavu ,gol od 7 metara,on po sredini,pa ova na kraju..Dalje nije mi jasno zašto 523 centatšuta a u napadu Felix,Mudryk,i Havertz...de neka ko čovjeku objasni da nemamo profil igrača za centaršuteve..Havertza ne računam nigdje..Drogba se penzionisao. .dođe se tu do šansi,iskreira se nešto..ali dati gol je već misaona imenica..
Ma iskreno naša pobjeda, bolji smo bili. Kontrolišeš cijelo drugo poluvrijeme i uspiješ primiti gol iz svog kornera to samo mi možemo, opis naše sezone.aqarius je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:06Jesam ljut,razočaran ali kada sve sagledaš realan bi bio remi pa možda i naša pobjeda..Felix dva tako reći mrtva zicera i treća šansa otvoreno sa 15 metara po sredini..,Kulibali..imao sto godina da digne glavu ,gol od 7 metara,on po sredini,pa ova na kraju..Dalje nije mi jasno zašto 523 centatšuta a u napadu Felix,Mudryk,i Havertz...de neka ko čovjeku objasni da nemamo profil igrača za centaršuteve..Havertza ne računam nigdje..Drogba se penzionisao. .dođe se tu do šansi,iskreira se nešto..ali dati gol je već misaona imenica..
Znači sve stvari idu naopako u ovoj sezoni, Tuchel nas je prokleo, haha.
Ukoliko popravimo realizaciju mislim da u Londonu možemo proći Borussiju Dortmund.
- wadethegreat
- Kontakt:
Isti gol primili kad je Gallagher dao los pas ako se sjecam ne znam protiv koga. Kad te nece onda te bas nece to je to.
Felix komotno nas mogao sa finom prednosti poslati kuci.
Idemo dalje yebajiga valjda procepi.
Felix komotno nas mogao sa finom prednosti poslati kuci.
Idemo dalje yebajiga valjda procepi.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pričam sa navijačima Chelseaja, kažu nisu za otkaz Potteru, treba vremena. Za ne povjerovati, ali eto
Utakmica je bila solidna, sa dosta uzbuđenja. Nestvarno je doživjeti ovo u liveu, ligu prvaka pogotov. Prelijepa atmosfera na Dortmundovom stadionu.
U drugom poluvremenu smo dominirali, nismo iskoristili šanse standardno i primili onda pacerski gol. Uglavnom ništa novo što nisam vidio na TV-u, očekivane partije Loftusa, Hakim je nešto i odigrao u drugom, Mudryk nešto pokušavao, ali frajer je pao na pod 10 put. Havertza neću više komentarisati na neprirodnoj poziciji. Cucurella jadni kad uđe taksirat, on vuče još belaj na sebe. Ja iskreno nisam za ostanak Pottera, ne vjerujem njemu i njegovom projektu, ćeram mu.

Utakmica je bila solidna, sa dosta uzbuđenja. Nestvarno je doživjeti ovo u liveu, ligu prvaka pogotov. Prelijepa atmosfera na Dortmundovom stadionu.
U drugom poluvremenu smo dominirali, nismo iskoristili šanse standardno i primili onda pacerski gol. Uglavnom ništa novo što nisam vidio na TV-u, očekivane partije Loftusa, Hakim je nešto i odigrao u drugom, Mudryk nešto pokušavao, ali frajer je pao na pod 10 put. Havertza neću više komentarisati na neprirodnoj poziciji. Cucurella jadni kad uđe taksirat, on vuče još belaj na sebe. Ja iskreno nisam za ostanak Pottera, ne vjerujem njemu i njegovom projektu, ćeram mu.

- wadethegreat
- Kontakt:
Daj brata pa makar jednu tekmu odigrao i opet se povrijedio

Potter mora prestati sa Havertzom u napadu makar u ligi gdje moze koristiti Fofanu.
Samoubistvo je pokusavati ista sa Njemcem vise covjek je nevidljiv beskoristan.
Ne moze 10 igrati jer nam je Felix trenutno najbolji igrac ne moze tu nikako ispred njega a Felixu bas 10tka odgovara.
Mudryk se trudio ali mali jednostavno nije odavno igrao treba vremena da prije svega fizicki na neki nivo dodje. Imao je par prodora driblinga zna mali lopte ali kazem nije to jos uvijek sta se ocekuje od njega.
Hakim se trudi trci lik meni je uvijek bio gotivan ali nije covjek odgovor desno.
James jos nije formu uhvatio tek se vratio poslije povrede.
Chilly par puta otisao do granapa ali i takav povratnik poslije povrede je svemirski brod za ovo sto Cucurella pruza.
Ima se za sta igrati na SBu ali ja imam osjecaj da 5 godina govorim da moramo popraviti realizaciju ali taj problem je i dalje tu.
Ako nista kreiramo sanse...
Postavlja Potter svoju igru polako ali povreda Felixa bi nas vratila na staro sa Mountom i Havertzom dovoljno da skocim sa 11og na glavu.
Idu 3 meca u ligi od toga 2 ekipe sa novim trenerima

Ocekujem dropanje nivoa na nivo protivnika jer se mi samo izgleda nalozimo u LP...
TO je vise od 2 sedmice do revansa dovoljno da se dosta stvari promijeni ko ziv ko mrtav.
@pensioner vjerujem da je perverzija uzivo ovakav nivo pratiti.
XG preko 2 a 0 golova.
Sa druge strane City ispod 2 XG a tri gola u mrezi Arsenala

Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 16 feb 2023, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ogromna greska.Soba je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:05Zeznuo je Amer sto je dao otkaz Tuhelu ali hajde to nije novo ali se jos vise zeznuo sto je ovom dao ugovor na 5 godina sad da mu da otkaz kostat ce ga kao prosjecan igrac danas
Trebao mu je na vrijeme otkaz mada nije ni sad kasno. Neka dovede Zidana svakako je on pola ovoj djeci uzor![]()
Utusenko je top5 trener na svijetu i specijalista za kup takmicenja. Vjerujem da bi i EPL osvojio poslije 2 godine.
Vrhunski treneri vremenom sazrijevaju i bolje se prilagodjavaju ekipi.
- Pensioner26
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo koliko je Reece James yebena igračina, nama bi najbolje pojačanje bilo da ga povrede ubuduće zaobiđu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.