Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
ODOH SE KVALITETNO NAPITI HVALA MOMCI VOLIM TE BOSNO
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Cg sve izgubi, mi dobijemo njih i 1 Litvaniju.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Ostala još 4 kola, a nama 3. pozicija bježi bod, zašto onda neki govore da se teško možemo plasirati. Koje su tu kalkulacije?
Ili samo njih 20 razlike

Koševo Zapad
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ovo treba u reprizi sa mrakom pogledati, nisam gledao od početka 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Uz dvije pobjede sa Mađarima?Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:39Cg sve izgubi, mi dobijemo njih i 1 Litvaniju.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Ostala još 4 kola, a nama 3. pozicija bježi bod, zašto onda neki govore da se teško možemo plasirati. Koje su tu kalkulacije?
Ili samo njih 20 razlike![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sto se psiholoske strane tice, bolje sto su ih dobili ovako nakon 2 produzetka. 
Gegic i pogotovo Atic se moraju prikljuciti i doprinijeti bar nesto. Edine, ne moras zabijati poene, samo u odbrani odradi kako treba i ne pravi amaterske greske. Suljo se mora malo vise ubaciti u rotaciju, raspored utakmica je gust i on nam itekako moze koristiti. Prva petorka je odigrala brutalno, osim Muse u pojedinim trenucima. Od njega se ocekuje puno vise. Juka, brate, hvala ti!

Gegic i pogotovo Atic se moraju prikljuciti i doprinijeti bar nesto. Edine, ne moras zabijati poene, samo u odbrani odradi kako treba i ne pravi amaterske greske. Suljo se mora malo vise ubaciti u rotaciju, raspored utakmica je gust i on nam itekako moze koristiti. Prva petorka je odigrala brutalno, osim Muse u pojedinim trenucima. Od njega se ocekuje puno vise. Juka, brate, hvala ti!

Lazić, Kamenjaš i Halilović. Tihi heroji pobjede.
Možda najveća sportska pobjeda u bh. historiji.
Možda najveća sportska pobjeda u bh. historiji.
Pored ovakvog komentatora na sk2, ni avdic mi cak ne fali, svaka cast majstore ko god da si, fenomenalan komentator, a nije nas.forgempp je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37PLATIT COVJEKU DA JE ODRADI PA DA IMAMO GLEDAT.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:33najbolja utakmica reprezentacije ikada!
jos da je Avdic prenosio aa
Kamenjas, Lazic, Juka, najiskrenije cestitke, za pamcenje!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Zakuhalo se danas pravo s našom pobjedom a i Madjari dobili u Češkoj.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:39Cg sve izgubi, mi dobijemo njih i 1 Litvaniju.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Pa moras imati bolji omjer od CG ,znaci dobiti ih 20 razlike ako budemo imali isti medjusobni omjer, na kraju se gleda ko je koliko dobio koga, a mi smo bas fasovali u CGkolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 27 avg 2022, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
S obzirom da smo imali malo pripremnih utakmica mozda je i dobro da smo ovdje igrali dva produzetka 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Zašto uvijek moramo strijepiti? Jesmo li takvi kao narod da ne možemo bez kompiciranja? Uvijek od gotovog pravimo veresiju!
Ovog puta hvala Bogu nismo. Ovakve pobjede grade karakter i pobjednički duh!
Slava Bosni!
Ovog puta hvala Bogu nismo. Ovakve pobjede grade karakter i pobjednički duh!
Slava Bosni!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Jao, zamislite da je još Jugoslavija živa i petorku Musa, Gegić, Lazić, Jokić i Nurkić!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ipak nas je Bog pogledao

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Problem je sto imamo losiju kos razliku i od Crne Gore i od Ceske. Potrebno je da Ceska dobije Djetice u obje utakmice, a mi da dobijemo Crnu Goru kod kuce i obje protiv Madjarske. Tesko ce to ici s Aticem kao glavnim igracem.bordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:41Zakuhalo se danas pravo s našom pobjedom a i Madjari dobili u Češkoj.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:39Cg sve izgubi, mi dobijemo njih i 1 Litvaniju.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 27 avg 2022, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Najveća pobjeda neke naše reprezentacije u historiji.
E sad je ključ dobiti Mađare 2 puta, i imamo fine šanse za to 3. mjesto.
E sad je ključ dobiti Mađare 2 puta, i imamo fine šanse za to 3. mjesto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

- Shategabri
- Kontakt:
U pruncipu moramo bolje stajati od CG.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:40Uz dvije pobjede sa Mađarima?Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:39Cg sve izgubi, mi dobijemo njih i 1 Litvaniju.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:37Čekaj, čekaj. Stani!
Sljedeća u novembru sa Mađarima, tu nema Jusufa, Muse vjerovatno ali ni Hange Mađarima koji im je najbolji igrač.
Koševo Zapad
Kakva utakmica i historijska pobjeda

Trenutno korisnika/ca: Donaruma, lopticaskocica i 32 gosta.