Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Legenda_BiH » 12 nov 2009, 21:29

Jedva cekam do subote.. Bit cu medju navijaca nasi u Lisabon, pa ima da gori Estadio da luz ali sa nase strane hahah :D ako Bog da pobjedit cemo ih jedno 2-0 :mrgreen:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 12 nov 2009, 21:32

Lily je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:ZMAJEVI SLETILI U SARAJEVO

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sletila je večeras na sarajevski aerodrom, nakon obavljenih priprema u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj.
Po dolasku u Sarajevo, Ćiro je priznao šta mu je najveća dilema.

"Za sada najveću dvojbu imam koga staviti na gol. Prvo sam mislio da Kenan Hasagić neće biti spreman. Međutim, Keno mi je na posljednjem treningu rekao da je spreman i da može braniti. Hasagić je ipak naš prvi golman, a alternativa mu je Asmir Begović. Ne znam, vidjećemo u naredna dva dana ko će stajati između stativa", rekao je Ćiro.

Ćiro je, međutim, ostao bez Admira Vladavića i Ermina Zeca, koji definitivno sa ostatkom Zmajeva neće putovati u Lisabon. Situacija sa Sejadom Salihovićem je mnogo bolja, pa će vezista Hoffenheima biti na raspolaganju selektoru Blaževiću, iako je danas trenirao smanjenim intezitetom.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ujutro u 10 sati leti sa sarajevskog aerodroma put Lisabona, gdje će biti smješteni u hotelu Marion. Sutra će Zmajevi odraditi i trening na stadionu Benfice, dok je za 19 sati zakazana konferencija za medije.
Ja jedva cekam da vidim sta ce Ciro izjavit' na konferenciji... :D
ija ciro je nas kralj

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 nov 2009, 21:34

gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 nov 2009, 21:38

Veoma je vazno da zabijemo jedan go u Lisabonu bar,pa i ako primimo nema veze,go u gostima bi nam puno znacio :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 nov 2009, 21:38

TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
jarane gdje ce madjarska bit slabija od estonije.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 nov 2009, 21:41

Wolverine je napisao/la:
TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
Brate tu su negdje , moze bit da je est i jaca...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 21:41

slika
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 nov 2009, 21:43

Bosnier je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
madjarska je 50 na svijetu, estonija 103. kako su tu negdje. pa sjeti se kako su nas pukli madjari 2006.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 nov 2009, 21:43

Bosnier je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
cek cek
pa mi smo estoniju raznjeli a bas madzari rasuli ko rizu,pa madzari mucili svede i portugalce i kako odjednom estonija bolja od njih
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 nov 2009, 21:43

slika

:lol: :lol:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 nov 2009, 21:44

Bosnier je napisao/la:slika

:lol: :lol:
ma toooo lafve...to sam cekao :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 nov 2009, 21:45

Pasha moj, ako si gledao, onda si mogao vidjeti da su dance razvalili u po Kopenhagena, vile su ih nosale. Isto tako ovi danci su bili sretni dole u Portugalu i dali corak u zadnjoj minuti. Protiv Svedske ista prica. Realno, bili su puno nes(p)retni tokom cijelih kvalifikacija. Ja se samo bojim da im se sreca ne okrenu u njihovu korist sada.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 nov 2009, 21:46

Jes madjari su ih mucili
ali su estonci uzeli kljucni bod turcima i pobjedili belgiju ako se nesjecas

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 nov 2009, 21:48

Ciro "Sad cemo im j..at mater"

"U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam jeb.. osjećaj", napisao je Ćiro u kolumni za Net.hr. Žali se da mu nije lako, nabraja gdje sve igraju portugalske vedete, ali i tvrdi da njegova momčad ne poznaje strah. Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu, kaže Ćiro u istoj kolumni i obećava kako će BiH u Lisabonu "krenuti 200 na sat".
Ovakav stres je, piše Ćiro, lakše podnosio dok je bio mlađi. Sada je zabrinut, ali spreman. Prati i kladionice, vidio je da je koeficijent na pobjedu BiH velikih 7,80.
"Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je..t mater!", poentira Ćiro.

Rašireno je mišljenje kako je portugalski izbornik Carlos Queiroz najslabija njihova karika, ali Ćiro odlučno odbacuje takve ocjene.
- On je vrhunski trener, nije on bez veze vodio Real Madrid!
A je li bolji trener od vas, pitat će ga novinar.
- Od mene nitko nije bolji - reći će čovjek koji sam sebe naziva trenerom svih trenera. I samo slučajno će mu pobjeći smiješak, Ćiro djeluje kao da to stvarno misli.

- Ja sam pravi SS-ovac u svlačionici - rekao je Ćiro portugalskim medijima i prisjetio se nekih starih računa.
- Portugal me 1996. pobijedio 3-0 i sada spremam osvetu! - sjetio se Ćiro one nevažne utakmice u skupini na Euru u Engleskoj. Tad je igrao s Pamićem u napadu, sada će sa Džekom...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 nov 2009, 21:52

nidjo_barca je napisao/la:Ciro "Sad cemo im j..at mater"

"U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam jeb.. osjećaj", napisao je Ćiro u kolumni za Net.hr. Žali se da mu nije lako, nabraja gdje sve igraju portugalske vedete, ali i tvrdi da njegova momčad ne poznaje strah. Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu, kaže Ćiro u istoj kolumni i obećava kako će BiH u Lisabonu "krenuti 200 na sat".
Ovakav stres je, piše Ćiro, lakše podnosio dok je bio mlađi. Sada je zabrinut, ali spreman. Prati i kladionice, vidio je da je koeficijent na pobjedu BiH velikih 7,80.
"Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je..t mater!", poentira Ćiro.

Rašireno je mišljenje kako je portugalski izbornik Carlos Queiroz najslabija njihova karika, ali Ćiro odlučno odbacuje takve ocjene.
- On je vrhunski trener, nije on bez veze vodio Real Madrid!
A je li bolji trener od vas, pitat će ga novinar.
- Od mene nitko nije bolji - reći će čovjek koji sam sebe naziva trenerom svih trenera. I samo slučajno će mu pobjeći smiješak, Ćiro djeluje kao da to stvarno misli.

- Ja sam pravi SS-ovac u svlačionici - rekao je Ćiro portugalskim medijima i prisjetio se nekih starih računa.
- Portugal me 1996. pobijedio 3-0 i sada spremam osvetu! - sjetio se Ćiro one nevažne utakmice u skupini na Euru u Engleskoj. Tad je igrao s Pamićem u napadu, sada će sa Džekom...
Joj Giganta ! :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 nov 2009, 21:53

Bosnier je napisao/la:Jes madjari su ih mucili
ali su estonci uzeli kljucni bod turcima i pobjedili belgiju ako se nesjecas
uspjeli su da pobjede belgiju koja je bila u raspadu sistema, i kojoj nista nije trebalo.

to za turke se slazem, ali to im je jedini ekstra rezultat u ovim kvalifikacijama.

ali budi realan, Madjari su mnogo bolji od njih. pa 50 na sijetu zaboga.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 12 nov 2009, 21:55

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja sam gotov :roll:

kad ce vise sve to zajedno poceti u PM :mrgreen:
BB BiH

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 12 nov 2009, 22:03

relativno mi imamo jako dobre sanse jer smo kao kolektiv jako dobro ekipa....iapk tu je velika zelja dat ce nasi ljudi ba sve od sebe...ja mislim da cemo iznenaditi portugalce napast cemo od prve sekunde na njihov go....imat cemo vise srece nego sa sapnijom a nece zvjer casiljas branit tako da cemo mislim u prvih 20 minuta mi postici go.... :D :D fakat uz Boziju pomoc bit ce sve kako treba....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 nov 2009, 22:04

Ja sam ubijedjen da ce nam biti lakse u Lisabonu nego u Zenici i da cemo tamo izvuci rezultat koji ce nas mozda odvesti u JAR.
Razlog tome, silni zuti kartoni, koji ce mnogi dobiti svoj par u toj prvoj utakmici. Drugo, oni nas mogu potcijeniti jednu utakmicu, vise ne. Trece, ide se tamo koliko toliko rastereceno, dok u uzvratnom mecu ima da zemlja gori, pogotovo u slucaju povoljnog rezultata. Skloni smo brate euforiji.
Zato ih treba stisnuti do daske u Portugalu, a uzvratnu cemo se vec nekako snaci 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 nov 2009, 22:04

samricak je napisao/la:relativno mi imamo jako dobre sanse jer smo kao kolektiv jako dobro ekipa....iapk tu je velika zelja dat ce nasi ljudi ba sve od sebe...ja mislim da cemo iznenaditi portugalce napast cemo od prve sekunde na njihov go....imat cemo vise srece nego sa sapnijom a nece zvjer casiljas branit tako da cemo mislim u prvih 20 minuta mi postici go.... :D :D fakat uz Boziju pomoc bit ce sve kako treba....
kako nam je sudjeno tako ce i da bude ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.