Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ija ciro je nas kraljLily je napisao/la:Ja jedva cekam da vidim sta ce Ciro izjavit' na konferenciji...deni_23 je napisao/la:ZMAJEVI SLETILI U SARAJEVO
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sletila je večeras na sarajevski aerodrom, nakon obavljenih priprema u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj.
Po dolasku u Sarajevo, Ćiro je priznao šta mu je najveća dilema.
"Za sada najveću dvojbu imam koga staviti na gol. Prvo sam mislio da Kenan Hasagić neće biti spreman. Međutim, Keno mi je na posljednjem treningu rekao da je spreman i da može braniti. Hasagić je ipak naš prvi golman, a alternativa mu je Asmir Begović. Ne znam, vidjećemo u naredna dva dana ko će stajati između stativa", rekao je Ćiro.
Ćiro je, međutim, ostao bez Admira Vladavića i Ermina Zeca, koji definitivno sa ostatkom Zmajeva neće putovati u Lisabon. Situacija sa Sejadom Salihovićem je mnogo bolja, pa će vezista Hoffenheima biti na raspolaganju selektoru Blaževiću, iako je danas trenirao smanjenim intezitetom.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine ujutro u 10 sati leti sa sarajevskog aerodroma put Lisabona, gdje će biti smješteni u hotelu Marion. Sutra će Zmajevi odraditi i trening na stadionu Benfice, dok je za 19 sati zakazana konferencija za medije.
jarane gdje ce madjarska bit slabija od estonije.TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
Brate tu su negdje , moze bit da je est i jaca...Wolverine je napisao/la:jarane gdje ce madjarska bit slabija od estonije.TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
madjarska je 50 na svijetu, estonija 103. kako su tu negdje. pa sjeti se kako su nas pukli madjari 2006.Bosnier je napisao/la:Brate tu su negdje , moze bit da je est i jaca...Wolverine je napisao/la:jarane gdje ce madjarska bit slabija od estonije.TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
cek cekBosnier je napisao/la:Brate tu su negdje , moze bit da je est i jaca...Wolverine je napisao/la:jarane gdje ce madjarska bit slabija od estonije.TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
ma toooo lafve...to sam cekaoBosnier je napisao/la:
![]()
Pasha moj, ako si gledao, onda si mogao vidjeti da su dance razvalili u po Kopenhagena, vile su ih nosale. Isto tako ovi danci su bili sretni dole u Portugalu i dali corak u zadnjoj minuti. Protiv Svedske ista prica. Realno, bili su puno nes(p)retni tokom cijelih kvalifikacija. Ja se samo bojim da im se sreca ne okrenu u njihovu korist sada.TMovac je napisao/la:gledao sam dana rezime kvalifikacija tačnije Portugala.Ronaldo nije dao ni jedan goll ai je zato kriv za nekoliko golova.tj mislim da je on npr šutirao golman je izbije i onda neki igrač naleti na odpadak i zabije.ili prođe i asistira.ugllavnom učetvovao je kod svih gollova u tekmama u kojima je igrao.Tako da je čista glupost ono što su neki govorili ovdje da portugal igra bolje bez njega.nije važna igra nego golovi.možda bez njega igraju ljepše za oko.ali je lik jednostavno prevažan za njih.sreća pa ga nema.a što se tiće njih kao njih.pa nisu me nešto oduševili istina razbili su Maltu i Mađarsku.ali realno gledajući te dvije repke su puno slabije od recimo Estonije i Belgije.a sa Danskom i Švedskom su isto odigrali kao mi sa Turskom i Španijom.stim što su Turska i Španija jače repke od Danske i Švedske.Bar trenutno.tako da se nimalo ne bojim ukoliko odigramo kako znamo
Joj Giganta !nidjo_barca je napisao/la:Ciro "Sad cemo im j..at mater"
"U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam jeb.. osjećaj", napisao je Ćiro u kolumni za Net.hr. Žali se da mu nije lako, nabraja gdje sve igraju portugalske vedete, ali i tvrdi da njegova momčad ne poznaje strah. Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu, kaže Ćiro u istoj kolumni i obećava kako će BiH u Lisabonu "krenuti 200 na sat".
Ovakav stres je, piše Ćiro, lakše podnosio dok je bio mlađi. Sada je zabrinut, ali spreman. Prati i kladionice, vidio je da je koeficijent na pobjedu BiH velikih 7,80.
"Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je..t mater!", poentira Ćiro.
Rašireno je mišljenje kako je portugalski izbornik Carlos Queiroz najslabija njihova karika, ali Ćiro odlučno odbacuje takve ocjene.
- On je vrhunski trener, nije on bez veze vodio Real Madrid!
A je li bolji trener od vas, pitat će ga novinar.
- Od mene nitko nije bolji - reći će čovjek koji sam sebe naziva trenerom svih trenera. I samo slučajno će mu pobjeći smiješak, Ćiro djeluje kao da to stvarno misli.
- Ja sam pravi SS-ovac u svlačionici - rekao je Ćiro portugalskim medijima i prisjetio se nekih starih računa.
- Portugal me 1996. pobijedio 3-0 i sada spremam osvetu! - sjetio se Ćiro one nevažne utakmice u skupini na Euru u Engleskoj. Tad je igrao s Pamićem u napadu, sada će sa Džekom...
uspjeli su da pobjede belgiju koja je bila u raspadu sistema, i kojoj nista nije trebalo.Bosnier je napisao/la:Jes madjari su ih mucili
ali su estonci uzeli kljucni bod turcima i pobjedili belgiju ako se nesjecas
kako nam je sudjeno tako ce i da budesamricak je napisao/la:relativno mi imamo jako dobre sanse jer smo kao kolektiv jako dobro ekipa....iapk tu je velika zelja dat ce nasi ljudi ba sve od sebe...ja mislim da cemo iznenaditi portugalce napast cemo od prve sekunde na njihov go....imat cemo vise srece nego sa sapnijom a nece zvjer casiljas branit tako da cemo mislim u prvih 20 minuta mi postici go....![]()
fakat uz Boziju pomoc bit ce sve kako treba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.