Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SrdjanBL
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 15:21

Znaci nikad vam se to nece desiti. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 15:21

Bosanski katolici ili bosanski pravoslavci ne postoje, koliko god bi neki od nas (prvi ja) zeljeli da smo svi Bosanci i Hercegovci razlicitih konfesija. Aj' da pricamo o savezu, mogucim rjesenjima, izlazu iz situacije. Ovako samo kvarimo ionako siromasnu diskusiju.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:22

SrdjanBL je napisao/la:Znaci nikad vam se to nece desiti. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Realnost je nesto drugo, a ti nastavi sanjariti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 mar 2011, 15:23

Previše se generalizuje i sa jedne i sa druge strane (jbm ti život kad moram koristiti termine "jedna i druga strana", te "mi i oni"). :(

Mišljenja sam da su šanse za taj "popularni" savez ravne nuli. Ok, vjerujem ja da Hadžibegić, Škija, Osim, Meša, Vaha, Bajević, Bolić, Konjić, Hibić, Barbarez, Kodro itd. žele dobro našoj/svojoj/ zemlji, al' kako postaviti iste? Teško je za povjerovati da će FIFA i UEFA reći da isti moraju biti postavljeni. Neko je dobro napis'o, mislim da je to bio @Calcio (ako se varam, ispravićete me), da je savez funckionisao i prije uspostave ovog novog saveza, te da je isti bio legitiman. No, teško je očekivati da se sad sve vrati na to (da ne kažem nemoguće).

Svi žele nešto za sebe; previše politike, muljanja, manipulacije, a malo sporta i želje za dobrobitom. I dalje se nadam da osobe koje žele zlo našoj reprezentaciji neće nikada biti u mogućnosti obnašati neku visoku funkciju (da, nadam se, no znam da od toga nema ništa), te da će iste odgovarati za sva (ne)djela koja su počinile. Pih, možda bih ja treb'o biti @Dreamer, a ne on. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2011, 15:24

tanzla je napisao/la:Bosanski katolici ili bosanski pravoslavci ne postoje, koliko god bi neki od nas (prvi ja) zeljeli da smo svi Bosanci i Hercegovci razlicitih konfesija. Aj' da pricamo o savezu, mogucim rjesenjima, izlazu iz situacije. Ovako samo kvarimo ionako siromasnu diskusiju.
Reci to legendi Zelje Katalinskom Skiji,pa budes vidio sta ce ti odgovoriti.Kao sto je vec ucinio Petkovicu iz F''CPC'' :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 mar 2011, 15:25

ma rijesena stvar nema vise nicavica ni dodika nit nikog sto se tice politike u sportu sad ce nasi velikani preuzet kontrolu 6 ljudi poput osima, katalinkog aleksandra i ostalih uz 3 iz uefe i to je to RS-U I NERCEGOVCIMA A SAD ADIO :D ;) .... i krecemo u nove pobjede i osvajanja a onice i ako ostanu biti manji od makova zrna.. znat cese ko je sef u ovoj premijer ligi i nacionalnom timu ;) ;) ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 30 mar 2011, 15:26

@Srdjane..samo ovo pitanje odgovori...bil' ti smetalo da bude jedan savez BiH pod vodstvom Aleksandra Ristica, Ivice Osima, Sergeja Barbareza, Predraga Pasica, Mese Bazdarevica??? Samo to odgovori i nista vise od mene.

Ako ti ljudi nisu sposobni da vode savez i da vode ka boljoj buducnosti BiH fudbal onda nama bas nema spasa...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:27

Ja ne vjerujem da ce UEFA za nas odradit posao. Znaci mi se moramo dogovorit. Pola godine je trebalo da se napravi vlada, i to po ustavu. A ovdje treba novi ustav i da se svi dogovore. Znaci ovo ce trajat godinama. Jedino ako UEFA nesto muti, mi sami nista ne mozemo napravit. Sa ovom bagrom se ne moze oko gradnje kruznog toka dogovorit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 15:27

Savez bez npr. Srba i Hrvata bi donio vise stete nego koristi. To bi bio veliki korak ka konacnom cilju secesionista. Zato se meni ta ideja ne svidja (a duboko sam uvjeren da se to i pokusava, jer je sport jedino sto nas ujedinjava). I dalje se nadam da ce doci do nekog kompromisa, da ce se ova vnago skloniti iz Saveza, a da ce ljudi od sporta i casti sjesti u fotelje i raditi posteno. Sportisti su dobri ljudi, po defaultu.

I licno ne vjerujem da bi jedan Ivica Osim ikad pristao da bude funkcioner u savezu, da se ne objasnjavam, imate onaj intervju od prije neki dan. Istrosili bi ga brzo. ;)

@harishp

Druze ja sam govorio o ustavnim kategorijama, mi mozemo ovdje s*at koliko hocemo, no nazalost realnost je drukcija, i surovija.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 mar 2011, 15:29

srbi u savezu ruse bh. nogomet godinama i kad neko to napise nadje se jedan lik iz banja luke koji smatra da je to mrznja prema svim srbima, Boze dragi.. :roll: :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:29

Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 mar 2011, 15:29

bosanac723 je napisao/la:@Srdjane..samo ovo pitanje odgovori...bil' ti smetalo da bude jedan savez BiH pod vodstvom Aleksandra Ristica, Ivice Osima, Sergeja Barbareza, Predraga Pasica, Mese Bazdarevica??? Samo to odgovori i nista vise od mene.

Ako ti ljudi nisu sposobni da vode savez i da vode ka boljoj buducnosti BiH fudbal onda nama bas nema spasa...
Apsolutno sam za....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:32

BIHfan je napisao/la:Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Ti ovo ozbiljno?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:37

Cartman je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Ti ovo ozbiljno?
Najozbiljnije. Taman kad smo krenuli da im(savezu) rusimo narav i moral dosao je Ciro koji je svojom smjesnom pobjedom nad Estonijom donio opet Savezu ono sto im je i trebalo: Da ostanu duze na funkcijama. Sada kada nema vise para u Savezu izglasali su za suspenziju.
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:38

BIHfan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ti ovo ozbiljno?
Najozbiljnije. Taman kad smo krenuli da im(savezu) rusimo narav i moral dosao je Ciro koji je svojom smjesnom pobjedom nad Estonijom donio opet Savezu ono sto im je i trebalo: Da ostanu duze na funkcijama. Sada kada nema vise para u Savezu izglasali su za suspenziju.
Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:42

Cartman je napisao/la: Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.
Mislio sam na njihov moral da je sve gotovo za njih, da nemaju spasa. Kad ono dzokera vade iz rukava: Miroslav Ciro Blazevic poznat kao manipulator i covjek koji voli slavu. On je za mene grobar kao i Colakovic, Ceko i Dominkovic. Ako je volio ovu zemlju (a mislim da nije) zasto je morao biti selektor bas tada, kada se pripremao teren za izbacivanje stoke iz saveza?
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2011, 15:45

BIHfan je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.
Mislio sam na njihov moral da je sve gotovo za njih, da nemaju spasa. Kad ono dzokera vade iz rukava: Miroslav Ciro Blazevic poznat kao manipulator i covjek koji voli slavu. On je za mene grobar kao i Colakovic, Ceko i Dominkovic. Ako je volio ovu zemlju (a mislim da nije) zasto je morao biti selektor bas tada, kada se pripremao teren za izbacivanje stoke iz saveza?
Ma kakvo izbacivanje. Hvala Bogu sto je Ciro doso, jer nas je skoro odveo na SP. Koje teorije majko mila.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 30 mar 2011, 15:46

SrdjanBL je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:@Srdjane..samo ovo pitanje odgovori...bil' ti smetalo da bude jedan savez BiH pod vodstvom Aleksandra Ristica, Ivice Osima, Sergeja Barbareza, Predraga Pasica, Mese Bazdarevica??? Samo to odgovori i nista vise od mene.

Apsolutno sam za....

Onda sta je ustvari problem? Sto se to nemoze desiti? Ti nabrojani ljudi su legende BiH fudbala i svi imaju jedan cilj a to je napredak BiH fudbala. Nemogu da shvatim sto nebi ljudi iz RS stali rame uz rame sa ostalim ljudima sto su za te legende? To bi isto pitanje postavio Hrvatima iz Hercegovine, jer ocigledno sve se strane probaju izvuci i opravdati zbog nekih nacionalnih stvari sto nemaju nikakve veze s fudbalom jer fudbaleri se dijele po kvalitetnim i nekvalitetnim a ne po vjeri. Ne vidim sta je problem u tome da se kaze "ok ovako nemoze, onda hajmo probati tu drugu varijantu, mozda ona uspije"... :roll: :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2011, 15:49

Savez je nedodirljiv i jedino sto bi ga skinulo je to da se sami ''pokolju''.
Kao sto se bas desilo jucer.
Kakav Ciro, i Platini bi popusio kad bi ga braca Babajici scepali onomad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2011, 15:50

Cartman je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ma kakvo izbacivanje. Hvala Bogu sto je Ciro doso, jer nas je skoro odveo na SP. Koje teorije majko
mila.
Pazi uspjeha! :mrgreen:
On je samo spasio fotelje guzonjama u savezu. BIH - Azerbejdzan utakmica, gledaoca: 10. Dok je utakmica Bola, Kodro i prijatelji stadion pun. Igraci, narod, Legende svi su bili spremili odlican scenarij da natjeraju da glavonje odstupe sa svojih pozicija. I na kraju dodje Ciro koji je sve zas.rao i opet neki potrcali u slijepu ulicu. Da smo kojim slucajem bili pametni pa ignorisali Ciru i fudbal, al ne Spahic prvi i mnogi navijaci potrcali u zagrljaj Savezu i tako se nastavlja crnilo BH fudbala.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.