Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Realnost je nesto drugo, a ti nastavi sanjariti.SrdjanBL je napisao/la:Znaci nikad vam se to nece desiti.![]()
![]()
![]()
![]()
Reci to legendi Zelje Katalinskom Skiji,pa budes vidio sta ce ti odgovoriti.Kao sto je vec ucinio Petkovicu iz F''CPC''tanzla je napisao/la:Bosanski katolici ili bosanski pravoslavci ne postoje, koliko god bi neki od nas (prvi ja) zeljeli da smo svi Bosanci i Hercegovci razlicitih konfesija. Aj' da pricamo o savezu, mogucim rjesenjima, izlazu iz situacije. Ovako samo kvarimo ionako siromasnu diskusiju.
Apsolutno sam za....bosanac723 je napisao/la:@Srdjane..samo ovo pitanje odgovori...bil' ti smetalo da bude jedan savez BiH pod vodstvom Aleksandra Ristica, Ivice Osima, Sergeja Barbareza, Predraga Pasica, Mese Bazdarevica??? Samo to odgovori i nista vise od mene.
Ako ti ljudi nisu sposobni da vode savez i da vode ka boljoj buducnosti BiH fudbal onda nama bas nema spasa...
Ti ovo ozbiljno?BIHfan je napisao/la:Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Najozbiljnije. Taman kad smo krenuli da im(savezu) rusimo narav i moral dosao je Ciro koji je svojom smjesnom pobjedom nad Estonijom donio opet Savezu ono sto im je i trebalo: Da ostanu duze na funkcijama. Sada kada nema vise para u Savezu izglasali su za suspenziju.Cartman je napisao/la:Ti ovo ozbiljno?BIHfan je napisao/la:Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.BIHfan je napisao/la:Najozbiljnije. Taman kad smo krenuli da im(savezu) rusimo narav i moral dosao je Ciro koji je svojom smjesnom pobjedom nad Estonijom donio opet Savezu ono sto im je i trebalo: Da ostanu duze na funkcijama. Sada kada nema vise para u Savezu izglasali su za suspenziju.Cartman je napisao/la:Ti ovo ozbiljno?BIHfan je napisao/la:Za sve je Ciro kriv! Da nije njega bilo i da nije napalio nas narod, danas bi bili sretnih lica.
Mislio sam na njihov moral da je sve gotovo za njih, da nemaju spasa. Kad ono dzokera vade iz rukava: Miroslav Ciro Blazevic poznat kao manipulator i covjek koji voli slavu. On je za mene grobar kao i Colakovic, Ceko i Dominkovic. Ako je volio ovu zemlju (a mislim da nije) zasto je morao biti selektor bas tada, kada se pripremao teren za izbacivanje stoke iz saveza?Cartman je napisao/la: Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.
Ma kakvo izbacivanje. Hvala Bogu sto je Ciro doso, jer nas je skoro odveo na SP. Koje teorije majko mila.BIHfan je napisao/la:Mislio sam na njihov moral da je sve gotovo za njih, da nemaju spasa. Kad ono dzokera vade iz rukava: Miroslav Ciro Blazevic poznat kao manipulator i covjek koji voli slavu. On je za mene grobar kao i Colakovic, Ceko i Dominkovic. Ako je volio ovu zemlju (a mislim da nije) zasto je morao biti selektor bas tada, kada se pripremao teren za izbacivanje stoke iz saveza?Cartman je napisao/la: Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.
SrdjanBL je napisao/la:Apsolutno sam za....bosanac723 je napisao/la:@Srdjane..samo ovo pitanje odgovori...bil' ti smetalo da bude jedan savez BiH pod vodstvom Aleksandra Ristica, Ivice Osima, Sergeja Barbareza, Predraga Pasica, Mese Bazdarevica??? Samo to odgovori i nista vise od mene.
Ako ti ljudi nisu sposobni da vode savez i da vode ka boljoj buducnosti BiH fudbal onda nama bas nema spasa...
Pazi uspjeha!Cartman je napisao/la:Ma kakvo izbacivanje. Hvala Bogu sto je Ciro doso, jer nas je skoro odveo na SP. Koje teorije majkoBIHfan je napisao/la:Mislio sam na njihov moral da je sve gotovo za njih, da nemaju spasa. Kad ono dzokera vade iz rukava: Miroslav Ciro Blazevic poznat kao manipulator i covjek koji voli slavu. On je za mene grobar kao i Colakovic, Ceko i Dominkovic. Ako je volio ovu zemlju (a mislim da nije) zasto je morao biti selektor bas tada, kada se pripremao teren za izbacivanje stoke iz saveza?Cartman je napisao/la: Nemas ti njima sta rusit moral. Ne bira njih narod, nego sami sebe i oni nemaju nikakvu potrebu za podrsku od naroda.
mila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.