S-Y-L-A-R je napisao/la:Znam, onaj kojem treba 90 minuta da bi imao jedan kontakt s loptom![]()
Ne znam kakvi su ovi Genijalci, trebam li makar malo da se pripremam ili ćemo imati 2 trening utakmice zaredom
ti u omerti igras ?
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
S-Y-L-A-R je napisao/la:Znam, onaj kojem treba 90 minuta da bi imao jedan kontakt s loptom![]()
Ne znam kakvi su ovi Genijalci, trebam li makar malo da se pripremam ili ćemo imati 2 trening utakmice zaredom
sta igra DOMINIRAMicron je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Znam, onaj kojem treba 90 minuta da bi imao jedan kontakt s loptom![]()
ti u omerti igras ?
Volimo SES i rado ga se sjećamoMicron je napisao/la:pa sta kazu ? jel vam lose kad se sjetite da morate opet protiv nas igrati ?
Hajde masAllah, trebas nam itekako. Belmine mene nema sljedece dvije tekme, biti ce buraz umjesto mene. Ako vas ne bude dovoljno neka igra, a ako vas bude stavi ga na klupu.BelminM23 je napisao/la:@ESSF u do Nedelje dobivate pojačanje.
Stiže SD, samo još da razmislim koji broj da uzmem, svi ovi dobri brojevi zauzeti
masteRofPoker je napisao/la:Hajde masAllah, trebas nam itekako. Belmine mene nema sljedece dvije tekme, biti ce buraz umjesto mene. Ako vas ne bude dovoljno neka igra, a ako vas bude stavi ga na klupu.BelminM23 je napisao/la:@ESSF u do Nedelje dobivate pojačanje.
Stiže SD, samo još da razmislim koji broj da uzmem, svi ovi dobri brojevi zauzeti
S-Y-L-A-R je napisao/la:Volimo SES i rado ga se sjećamoMicron je napisao/la:pa sta kazu ? jel vam lose kad se sjetite da morate opet protiv nas igrati ?![]()
Ovo botova da pošamaramo u naredna 2 kola pa onda stižemo.Spremajte se
Nisam ni ja siguran, trebalo bi da su solidni.Imaju fin broj iskusnih igrača, dobrog golmana.Poneki igraju na 2 karaktera, a sa dosta njih sam igrao.Sve zavisi ko im se pojavi ali bi trebali da budu teži protivnik(makar se nadam).Micron je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Volimo SES i rado ga se sjećamoMicron je napisao/la:pa sta kazu ? jel vam lose kad se sjetite da morate opet protiv nas igrati ?![]()
Ovo botova da pošamaramo u naredna 2 kola pa onda stižemo.Spremajte se
![]()
![]()
![]()
kakav je ovaj partizan ?
BelminM23 je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:Hajde masAllah, trebas nam itekako. Belmine mene nema sljedece dvije tekme, biti ce buraz umjesto mene. Ako vas ne bude dovoljno neka igra, a ako vas bude stavi ga na klupu.BelminM23 je napisao/la:@ESSF u do Nedelje dobivate pojačanje.
Reci mu nek baci test, nek nauči
Otkud ti krediti?BelminM23 je napisao/la:@ESSF u do Nedelje dobivate pojačanje.
KupioUnknown Genius je napisao/la:Otkud ti krediti?BelminM23 je napisao/la:@ESSF u do Nedelje dobivate pojačanje.
CM il CF.arelinho je napisao/la:Evo i ja sam napravio akaunt pa bih se volio pridruziti ESSF,recite mi koju poziciju da uzmem na kojoj ste deficitarni ?
eto mene na CFBelminM23 je napisao/la:CM il CF.arelinho je napisao/la:Evo i ja sam napravio akaunt pa bih se volio pridruziti ESSF,recite mi koju poziciju da uzmem na kojoj ste deficitarni ?
Nego najverovatnije nam dođe jedan igrač iz Budućnosti tj onaj napadač što nam je uvalio par golova malo na posudbu jedan mjesec, jer im Manager ne može biti aktivan, a savez ne da im kredite, al ako im da kredite ništa od toga
Samo eto da najavim pa da znate
arelinho je napisao/la: eto mene na CF![]()
evo sad cu napravitiBelminM23 je napisao/la:arelinho je napisao/la: eto mene na CF![]()
Daj link, ako si napravio, a ako tek praviš naću ga sam
arelinho je napisao/la:evo sad cu napravitiBelminM23 je napisao/la:arelinho je napisao/la: eto mene na CF![]()
a de mi reci samo koji su brojevi zauzeti,i bice mi ime igraca Juan Manuel VareaBelminM23 je napisao/la:arelinho je napisao/la:BelminM23 je napisao/la: eto mene na CF![]()
Šaljem ti ugovor kad napraviš i govori koji broj hoćeš, samo nemoj neki od ovih zauzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.