Jesil vidio Rooneya, Bikakcic je stoper, pa ga to izvlaciVirtu4l je napisao/la:Zato Bičakčić znaMozambik je napisao/la:Sto je najgore i Salihovic, koji je ljevak, ne zna centrirat.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Senad Lulic
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, al ja imam osjećaj da je Lula najbolji kad luta po sredini, ono da nema primarnu poziciju, da igra ko Di Maria u Realu, luta, kupi otpadke i sl. od njega striktno na krilu skoro da nema nikakve koristi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bilo bi dobro da nekad on i hajrovic mjenjaju krilo u utakmici da bekovi neocekivaju stanlo isto. Nemam sta reci dobar igrac pun energije samo sto nemislim da mu je ljevo krilo prirodna pozicija.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ovako, imam osjećaj da ce on biti igrač prevage večeras!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Danas treba ostaviti srce na terenu i zadnji atom snage. U slucaju pobjede trebao bi odmarati treci utakmicu. Umjesto njega bi tada poceo odmorni VIsca. A Lulic bi usao samo ako nam rezultat nebi odgovarao. Sto mislim da se nebi smjelo desiti.
Mrsko mi bilo ici na log in od prosle utakmice da ostavim komentar na ovog momka.
Mozda i najbolji pojedinac, on i Dzeko su odradili pametan posao.
Dzeko je navlacio na sebe, a Lula je strasno koristio utrcavanja u taj prostor koji mu je Edin ostavljao i bio je nas najopasniji igrac.
Jako pametan igrac. Veceras obraduj naciju
Mozda i najbolji pojedinac, on i Dzeko su odradili pametan posao.
Dzeko je navlacio na sebe, a Lula je strasno koristio utrcavanja u taj prostor koji mu je Edin ostavljao i bio je nas najopasniji igrac.
Jako pametan igrac. Veceras obraduj naciju
ma za Juve je on, ubio se .. eto vam ga u Juve, nosite ga džaba
Lulić je najslabija karika na terenu. Lijevi krilni igrač koji ne zna centrirati, samo nabije u bunar. Večeras je Spahića ostavio na strijeljanju.
4-IN-A-ROW
Ma covjek jednostavno ne zna. Trci i bori se, ali nema kvalitet i to je to. Prosjecan igrac koji je se dokopao Serie A. Nemamo nista bolje, pa neka ga tu. Ali od njega ocekivat bilo sta pozitivno ili neku prevagu je ludilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Lulic nije nista kriv,zrtvovan je na lijevom beku sa zadatkom da igra i lijevo krilo,kriv je selektor,najvjerovatnije je prodao ovu utakmicu.
Danas je bio kao da je od stakla a Nigerijanci od kamena...mislio sam da Lulic ima muda ali ovaj put ipak ne
Gdje je ovaj Lulic bio veceras?
Gdje je ovaj Lulic bio veceras?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
barem momak trci. s loptom i nije nesto, ali vise volim gledati lulica kako trci, nego li neke umisljene zvijezde.
Jel vi ocekujete da momak sam drzi kompletnu stranu, u ovakvim uslovima, protiv fizicki dominantnog protivnika, sa Misimovicem ko ispomoc, koji je ustvari s Pjanicem podijelio 3cm kvadratna prostora u sredini i nijednom nije pomogo u odbrani...Pa nije konj covjek, ne mogu opisat koliko mi je zao momka bilo, on u 50oj minuti vec nije mogo hodat...sta ocekivat naprijed ako je covjek toliko umoran, da pretrci nekog crnju, kako da ne....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- RockyMaivia
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nek se ide baviti atletikom!Jesi li ti ikada cuo za izreku 'puno zuji,malo meda daje'?Sta mislis na koga bi se mogla odnositi?RockyMaivia je napisao/la:60 min.trcanja gore-dole i opet nevaljas...
Majko mila.![]()
![]()
- RockyMaivia
- Kontakt:
Pokrivao je cijelu stranu 60 min.HALO COVJECE!NEZALAGANJE je napisao/la:Nek se ide baviti atletikom!Jesi li ti ikada cuo za izreku 'puno zuji,malo meda daje'?Sta mislis na koga bi se mogla odnositi?RockyMaivia je napisao/la:60 min.trcanja gore-dole i opet nevaljas...
Majko mila.![]()
![]()
StarMo nije skutorija...
tako je pokrivao da u napadu ništa nije napravio, u odbranu su ljudi radili šta su htjeli preko lijeve strane
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista on nije pokrivao.Mi primismo gol preko te lijeve strane gdje se ne smije desiti da onako fizicki dominantne igrace ostavis u duelu 1 na 1.O ofanzivnom dijelu njegove igre,ne treba ni pricati.Dodavanja nikakva,oduzimanje lopte isto tako.Igras beka,a klizeceg starta nije imao.Ukratko,amaterski i kao sto rekoh:'puno zuji,malo meda daje'!
ko bi to bolje odigrao na ovoj poziciji od senada ?NEZALAGANJE je napisao/la:Nek se ide baviti atletikom!Jesi li ti ikada cuo za izreku 'puno zuji,malo meda daje'?Sta mislis na koga bi se mogla odnositi?RockyMaivia je napisao/la:60 min.trcanja gore-dole i opet nevaljas...
Majko mila.![]()
![]()
Sam na lijevoj strani sve vrijeme, znaci sam. Sta treba, da cuva 3 igraca, da uklizuje, da brani go i da naprijed kreira sanse, opet ponavljam sam. Imali smo 6 igraca na desnoj strani i Senada na lijevoj. Momak je ostavljen na vjetrometini, uzdali se bili u njegove atletske sposobnosti...Takticka greska, a ne losa igra Lulica.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga i 38 gostiju.