Sigurno vani, znaš da to kod nas nije prekršajMaestro je napisao/la:dole u bih il negdje vani?dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sigurno vani, znaš da to kod nas nije prekršajMaestro je napisao/la:dole u bih il negdje vani?dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Dobro si ovo napis'o, sve je istina. Ali ipak, ja ne bi volio da cekamo kontre, jer smo jaci, ali bi volio da krenemo sa petoricom u sredini i da cuvamo loptu, zabijemo gol i da se onda povucemo i iz kontri ih dotucemodacco je napisao/la:Ovako ljudi znam da ste malo isfrustrirani ovim Sušićevim izjavama tipa dobar je i remi....ali vjerujte mi to je dobro čovjek zna kakav smo mi narod kad se "dignemo" u nebesa ono lako ćemo i sl.
Objektivno bolji smo od Rumuna u svaakom pogledu ali treba to dokazati.
Sastav naš koji sam pročitao na prethodnim stranicama a koji je vrlo vjeerovatan je extra za rumune a evo i zašto.
Rumuni moraju napasti jer jednostavno nemaju sta čekati x im ne paše otpadaju...e tu je naša prilika imamo Edina,Lulu,Vedu.... za kontru a i imaju kvalitet za igrati 1 na 1 protiv oslapljene rumunske odbrane čiji su stoperi objetivno klasa ispod naših napadača pogotovo Edina.
Ako budemo odgovorni u odbrani i igrači pogotovo veznjaci uz pomoć Vede ispune defanzivne zamisli Papeta sa gusto sredinom od 5 igrača rumuni imaju male sanse da ista učine, jer u igri glavom smo koliko toliko jaki Mravac,Spaha..
Da rezimiram iako očekujem pobjedu iskreno bih bio zadovoljan i remijem ali pod uslovom da nam se glavni igrači(Spaha,Rahima,Vedo i Lula) sačuvaju od kartona..toliko od mene...u petak ode u zatvor valjda će mi dečki pobjedom ulepšati prvi da u ćuzipozz..
ma ako je vani to se smanjiva na 2/3 ukoliko se dobro ponasas u zatvoru...ja sam proveo 12 dana samo sto sam se trko na cesti...tako da je vrlo moguce sta nam @dacco prica!NoName je napisao/la:Sigurno vani, znaš da to kod nas nije prekršajMaestro je napisao/la:dole u bih il negdje vani?dacco je napisao/la:Udario drota autom krenuo ga pretrati....
Gdje je ovo?
Ide mi voda na usta,moracu nesto prezalogajti,momci sanjat cu cevape vecera. Uh neko ce se ogrijesiti zbog ovih slika,ovo je za nas dijasporce tabu..mislim cevapi...Cartman je napisao/la:Gdje je ovo?
vazno je da tu ima nekih debelih budzovana koje mogu novinari iskoristiti da daju sliku da su spaha i drustvo generalni uvoznici kokaina za bihharishp je napisao/la:Pogled se zove ni cevap na miru pojest ne mogu.A da vi ne skljocnete.
I kod nas svako moze biti novinar majke mi !Goalgetter je napisao/la:Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo
Fudbaler Dinama iz Kijeva.
Seljacina na kvadrat.Nimla_RZ je napisao/la:Joj ovog Memu kad vidim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.