haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Evo za ove sto prvi put ovde igraju ligu, igra se 5 minuta, no score limit i na stadionu classic.
Nagrada 10.000 km
Nagrada 10.000 km
'ajde @starmo, pošalji PP kad budeš mog'o (ako budeš večeras tu), ja ne mogu sutra prije 16-17 sati sigurno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel u kesu ili na cek neki?vm22 je napisao/la:Evo za ove sto prvi put ovde igraju ligu, igra se 5 minuta, no score limit i na stadionu classic.
Nagrada 10.000 km
u kesuHans je napisao/la:Jel u kesu ili na cek neki?vm22 je napisao/la:Evo za ove sto prvi put ovde igraju ligu, igra se 5 minuta, no score limit i na stadionu classic.
Nagrada 10.000 km
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Moze xinxee na poluvremenu ove utakmice Holandija-Njemacka ja cu kreirati sobu pass nek bude ssba
Ostali su dobro dosli da gledaju sampiona...
Ostali su dobro dosli da gledaju sampiona...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Arogantni(TomaZdravkovic)-xinxee 6:5.... Potvrdit ce i on... BOGami tvrd orah... Gubio 4:1 i uspio preokrenuti....
Cestitke xinxeeu jos jednom...
EDIT Hans hajd jednu prijateljsku isti naziv sobe isti pas ssba
Ja ovde cekam pola sata da vidim ssba sobu, a nigdi je, bas htio pogledat vas mec >.<TomaZdravkovic je napisao/la:Arogantni(TomaZdravkovic)-xinxee 6:5.... Potvrdit ce i on... BOGami tvrd orah... Gubio 4:1 i uspio preokrenuti....
Upisano. Evo link lige jos jednom pa bookmarkujte http://www.haxball.gr/league/view/67493" onclick="window.open(this.href);return false;
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Ja i dalje cekam...http://haxball.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Hans je napisao/la:Ja ovde cekam pola sata da vidim ssba sobu, a nigdi je, bas htio pogledat vas mec >.<TomaZdravkovic je napisao/la:Arogantni(TomaZdravkovic)-xinxee 6:5.... Potvrdit ce i on... BOGami tvrd orah... Gubio 4:1 i uspio preokrenuti....
Daj link sobe na pp, nemogu nac ovakoTomaZdravkovic je napisao/la:Ja i dalje cekam...http://haxball.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Hans je napisao/la:Ja ovde cekam pola sata da vidim ssba sobu, a nigdi je, bas htio pogledat vas mec >.<TomaZdravkovic je napisao/la:Arogantni(TomaZdravkovic)-xinxee 6:5.... Potvrdit ce i on... BOGami tvrd orah... Gubio 4:1 i uspio preokrenuti....
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Pise Arogantni room a link je taj...
Hajd ti napravi isti pass nek bude...
Hajd ti napravi isti pass nek bude...
Ee moj Arogantni, ne daje se link sobe tako 
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Hajd ti jednu friendly.... Arogantni room ssbavm22 je napisao/la:Ee moj Arogantni, ne daje se link sobe tako
Koji je ovo vrag Arogantni????? Šta pišeš da smo igrali utakmicu kad nisam bio ni prisutan...daj ljudi opametite se...da je pametan napravio bi ss ......
Stvarno jos da su neki nasjeli na to....o Bože na šta ovo ide...Ja uopste sa njim nisam ni igrao..ali evo sad sam tu..pa ako ima onu stvar dole..neka dodje i igra....a ne da prosipa laži na forumu...

Stvarno jos da su neki nasjeli na to....o Bože na šta ovo ide...Ja uopste sa njim nisam ni igrao..ali evo sad sam tu..pa ako ima onu stvar dole..neka dodje i igra....a ne da prosipa laži na forumu...
starmo94-anonimni 17:4
Sretno anonimnom u nastavku !
daj pass od sobe lažljivce x D...TomaZdravkovic je napisao/la:Hajd ti jednu friendly.... Arogantni room ssbavm22 je napisao/la:Ee moj Arogantni, ne daje se link sobe tako
starmo94 17 - 4 anonimni
čestitke Mostarcu i sretno dalje, a za @Tomu aka @Arogantnog: dok smo igrali prošlu ligu, u ono malo kola što si igr'o sam im'o, ako ništa, bolju gol-razliku od tebe, zato poklopi se..

EDIT: da l' ja mogu igrati 2. kolo ako je protivnik tu ili moram čekati da se svi mečevi 1. kola završe ?
čestitke Mostarcu i sretno dalje, a za @Tomu aka @Arogantnog: dok smo igrali prošlu ligu, u ono malo kola što si igr'o sam im'o, ako ništa, bolju gol-razliku od tebe, zato poklopi se..
hvalastarmo94 je napisao/la:starmo94-anonimni 17:4
EDIT: da l' ja mogu igrati 2. kolo ako je protivnik tu ili moram čekati da se svi mečevi 1. kola završe ?
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 13 jun 2012, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Toma koji je pass, trebo si rec da je Arogantni's room 
Ajd ako Toma nije online, ajd neko friendly samnom odmah
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
ajde daj passHans je napisao/la:Toma koji je pass, trebo si rec da je Arogantni's room
EDIT anonimni ja sam prosli put odigrao 3 kola i sva 3 pobjedio a prvu 20-tak razlike tako da nisi mogao biti ispred mene i onda sam ja ustupio nekom mjesto jer vise nisam mogao igrati imao sam obaveza i taj ko je igrao moguce da se proslavio mada ni ja ne bi osvojio jer je vm22 bolji igrac....
EDIT EDITA xinxee Jbt li ti dan majku lazljivu...
Allaha mi dragog smo igrali....
Zadnja izmjena: TomaZdravkovic, dana/u 13 jun 2012, 22:32, ukupno mijenjano 4 puta.
Kaze lik da ces ti potvrdit, nisam znao jbga igrajte sadxinxee je napisao/la:Koji je ovo vrag Arogantni????? Šta pišeš da smo igrali utakmicu kad nisam bio ni prisutan...daj ljudi opametite se...da je pametan napravio bi ss ......
Stvarno jos da su neki nasjeli na to....o Bože na šta ovo ide...Ja uopste sa njim nisam ni igrao..ali evo sad sam tu..pa ako ima onu stvar dole..neka dodje i igra....a ne da prosipa laži na forumu...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.