Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
5
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
8
30%
4) St.Pauli
5
19%
5) Mainz
4
15%
6) Augsburg
4
15%
7) Union Berlin
1
4%

Ukupno glasova: 27

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2010, 00:04

DeepPurple je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Opet Vukovi pokazuju onaj pobjednicki mentalitet. Moglo bi nesto biti od njih u nastavku sezone, jer ovakva igra dosta lici onoj iz prosle sezone. Ovaj novi trener, je li za stalno ili samo privremeno rjesenje???
kakav pobjednicki mentalitet :shock: pobogu si.
Ovo sam pisao na osnovu prvog poluvremena, gdje su pokazali dosta bolju igru nego u drugom. Po meni su pobjednicko mentalitet dobili u prosloj sezoni, a prvo poluvrijeme me navelo da i dalje vjerujem da ce nesto slicno ponoviti, medjutim........... nista od toga. :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jan 2010, 00:12

S onakvom igrom protiv Bayerna im je bolje da ne izlaze na teren, bolje nek se registruje sluzebnim rezultatom 3-0 za Bavarce. Gomez, Olic, Robben nisu smotani kao Berg pa da proase 100 % prilike. Wolfsburg je ostao isti, i oni podhitno moraju mjenjati kompletnu zadnju liniju, koja je totalno slaba. To je moje licno misljenje, no neko vidi te stvari totalno drugacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 jan 2010, 02:43

amerosm je napisao/la:S onakvom igrom protiv Bayerna im je bolje da ne izlaze na teren, bolje nek se registruje sluzebnim rezultatom 3-0 za Bavarce. Gomez, Olic, Robben nisu smotani kao Berg pa da proase 100 % prilike. Wolfsburg je ostao isti, i oni podhitno moraju mjenjati kompletnu zadnju liniju, koja je totalno slaba. To je moje licno misljenje, no neko vidi te stvari totalno drugacije.
Mislim da je fokus na pogrešnom mjestu kada je u pitanju problem odbrane Wolfsburga. Imali su štoperi grešaka, to nema dileme, ali mislim da su najveći problem bokovi, ona dvojica bekova srljaju previše naprijed i ostavljaju dosta praznog prostora, pogotovo Schaffer, Riter je malo stabilniji. Isto tako, Gentner je postao nevidljiv igrač, kako u napadu tako i u odbrani. Za desnu stranu ne treba ništa ni govoriti, dovoljno se vidi iz toga koliko je igrača izmjenjeno na toj poziciji u ovoj sezoni.

Ako svemu ovome dodamo i lošu formu Misimovića i Grafitea, što znači da nema pritiska na protivničkoj polovini, kao i konstantno loša izdanja Josuea, onda trenutna forma i ne treba da čudi.

Za nočašnji koliko-toliko pozitivan rezultat mogu zahvaliti Edinu, zbog njegove extra klase, koju stalno dokazuje sa vrhunskim golovima. Da, mogu zahvaliti i Lenzu, iako mu gol ide na dušu ali je spasio makar 2-3 do tada.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 30 jan 2010, 16:10

Neće lopta u gol. Promaši Butt penal. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2010, 16:14

Kakva tekma Gladbach-Werder 42 minut 4:2 za Gladbach.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jan 2010, 16:18

u njemackoj navijam za schalke....al nista ne bi imo protiv da Neverkusen :D uzme titulu...uvijek sam bio izmedju njih i schalkea....al dzaba kad nemaju srece....al ove godine mozda kad se najmanje ocekuje..mogu uzet titulu....zasluzili su vise ili oni ili schalke...mada je realno bayern najaci...al to je svake godine pa mu ne pomaze....

a werder godinama najbolje utakmice igra...takva je to ekipa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 jan 2010, 16:25

Hannover je izgleda kupio kartu za drugu ligu u jednom smjeru. Gube utakmice od direktnih konkurenata.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2010, 19:26

Dobro igraju, uglavnom ljepse nego Schalke. Nisu imali neke Bog zna prilike. Vukcevic je napocetku mogao zakuhati, kad mu je Eduardo dao loptu, ali se spetljao.... Ibisevic nema previse lopti, tako da i ne moze stvoriti pometnju u odbrani Schalkea. Imao je jedan sut, pred kraj prvog poluvremena. Sto se tice Seje, poslije operacije opet igra dobro, iako nije to ta igra od prosle sezone, ali barem je jedan od najboljih u Hoffenheimu. Imao je jedan slobodnjak, ali predaleko je to bilo. Valjda bude jedan sa 20-tak metara.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la harishp » 30 jan 2010, 20:07

Bolji su u drugom poluvremenu ali ocigledno im fale oni garavi iz ekipe.Jedan je puno a njima trojica fale.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2010, 16:37

Hitzlsperger novi igrac Lazia.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 18:22

3 minute 3 gola 3:0 :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2010, 18:24

Leverkusen nezaustavljiv. Dokad ce ovo ovako ici???

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 31 jan 2010, 18:25

Kroos ima asistenciju, mislim da on i Ozil imaju upravo najviše asistencija.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jan 2010, 18:59

Pastuh je napisao/la:Kroos ima asistenciju, mislim da on i Ozil imaju upravo najviše asistencija.
Moze li proci utakmica da on nema asistenciju ili gol.
#divovi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 19:58

Bayer NEVERkusen....da li mogu do titule pitanje je sad....iskreno se nadam schalke ili oni ;) ....imal ovdje navijaca apotekara :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 feb 2010, 09:17

omerbavarac je napisao/la:Leverkusen nezaustavljiv. Dokad ce ovo ovako ici???
do utakmice sa verderom ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 feb 2010, 10:30

Pregazit će Werder, ja ti garantujem... Jer, hmm, Werder ih prima ko, golove, kišu a Leverkusen daje dosta al ima čvrstu odbranu... Bit će tu nova 3 boda za Bayer
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2010, 15:04

secer je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Leverkusen nezaustavljiv. Dokad ce ovo ovako ici???
do utakmice sa verderom ;)
Ima do tad puno vremena. Barem 7 ili 8 kola, mozda cak i vise. Ocekujem prije taj kiks, mozda cak i slijedece sedmice..... (Bochum) :) :) :)

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 01 feb 2010, 15:28

Bayer će pasti kad-tad. Mlada ekipa, igraju srcem, ali koliko će im tijelo izdržati. Također, Hamburg je veoma jak , on će po meni završiti kao drugi, Bayern prvi, a Schalke i Apotekari za to treće mjesto. BvB kao BvB, mogu završiti drugi, ali mogu i imati negativno seriju, nikad se kod njih ne zna.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 01 feb 2010, 15:33

Pastuh je napisao/la:Bayer će pasti kad-tad. Mlada ekipa, igraju srcem, ali koliko će im tijelo izdržati. Također, Hamburg je veoma jak , on će po meni završiti kao drugi, Bayern prvi, a Schalke i Apotekari za to treće mjesto. BvB kao BvB, mogu završiti drugi, ali mogu i imati negativno seriju, nikad se kod njih ne zna.
sta mislis ko ce bit cetvrti, peti, sesti?
mogao si dovrsit citavu tabelu kad si vec kreno :mrgreen:

Bayern to sigurno osvaja, ali samo u njemackoj tim koji onako startuje sezonu moze izboriti titulu, i nigdje drugo...to je BUNDESLIGA 8-)
pi.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.