The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Ovakvo batinjanje ce ostaviti trajne posljedice.
Lik do 5 runde nije znao gdje se nalazi.
Kakavog hebenog amatera je lik angazovao, mec se morao zaustaviti do 3 runde Max.
Lik do 5 runde nije znao gdje se nalazi.
Kakavog hebenog amatera je lik angazovao, mec se morao zaustaviti do 3 runde Max.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:02Dubois postaje omiljeni sportista.
Nakantao je dvije vrece Hrgovica i Joshuu koji su mislili da preko njega dodju do neceg takticki i sigurno, a ustvari im lik zavrsi karijere.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- ASD
- Kontakt:
Vjeruj da mi je ovo prolazilo kroz glavu sinoć tokom meča.RiNo je napisao/la: ↑22 sep 2024, 09:38tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 00:02Dubois postaje omiljeni sportista.
Nakantao je dvije vrece Hrgovica i Joshuu koji su mislili da preko njega dodju do neceg takticki i sigurno, a ustvari im lik zavrsi karijere.![]()

Ma najgori od svih je onaj Hambi kad priča o sparinzima koje je gledao, kako Milun tuče Duboisa, sve šampioni na sparinzima a kad dođe borba nema ih nigdje.
Beterbiev v Bivol sad za vikend, niko nista ne prica.
Strasan mec, dosta ljudi biraju Bivola jer je tehnicki dobar i uvijek fizicki spreman za svih 12 aktivnih rundi, misljenje je da ce kretnjom i brzinom neutralisati protivnika
Beterbiev, problemi sa povredama, skoro 40 godina ima. Ali jedan je od najjacih udaraca u sportu, mnogi vrhunski boxeri se savijaju od bolova kada ih Beterbiev dotakne. Borba protiv Gvozdyka vrhunska, IQ, udarci i fizicka spremnost.
Ukoliko Beterbiev uspije Bivola zadrzati na konopcima, bit ce u velikim problemima, jer Beterbiev udara kroz gard.
Ako Bivol bude u mogucnosti da izdrzi snagu udaraca Beterbieva i izbjegne kanape dobija na poene.
Ne znamo kako ce reagovati na pritisak i snagu Beterbieva. Moj pik je Beterbiev.
Da se Turki AlSheikh pojavio prije 5 godina Beterbiev bi ga lagano pobijedio, ovako je vec 50/50.
Strasan mec, dosta ljudi biraju Bivola jer je tehnicki dobar i uvijek fizicki spreman za svih 12 aktivnih rundi, misljenje je da ce kretnjom i brzinom neutralisati protivnika
Beterbiev, problemi sa povredama, skoro 40 godina ima. Ali jedan je od najjacih udaraca u sportu, mnogi vrhunski boxeri se savijaju od bolova kada ih Beterbiev dotakne. Borba protiv Gvozdyka vrhunska, IQ, udarci i fizicka spremnost.
Ukoliko Beterbiev uspije Bivola zadrzati na konopcima, bit ce u velikim problemima, jer Beterbiev udara kroz gard.
Ako Bivol bude u mogucnosti da izdrzi snagu udaraca Beterbieva i izbjegne kanape dobija na poene.
Ne znamo kako ce reagovati na pritisak i snagu Beterbieva. Moj pik je Beterbiev.
Da se Turki AlSheikh pojavio prije 5 godina Beterbiev bi ga lagano pobijedio, ovako je vec 50/50.
Meni odavno najiščekivanija borba, još od vremena kad se čekalo na borbu Canela i GGG. Također smatram da je 50/50, Naviše zbog godina Beterbieva i savršene tehničke potkovanosti Bivola.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Imate li kakav link za gledat
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Gumistucna
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
u kolko se mlate ova dvojica
pocelo..nikad nisam gledao ni jednog ni drugog, ali ovo vec lici na pravi boks
pocelo..nikad nisam gledao ni jednog ni drugog, ali ovo vec lici na pravi boks

Bivol mnogo brzi i konkretniji, ali Beterbiev u svakoj sekundi moze ispaliti bombu i poslati ga u carstvo
snova
snova

Stone hands👊
- tutankamon1905
- Kontakt:
dan te j...
ko je god napiso da se udaraju veceras, hvala mu, inace nikad ne bi pogledo ovo..nakon onih joshua i wildera ovo je osvjezenje

- Gumistucna
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Po meni je ovo nerijeseno. Bivol mnogo brzi i ucinkovitiji, ali je Beterbiev bio mnogo aktivniji i fizicki jaci. Bivol je makar 8 rundi isao unazad.
Strasan boks.
Strasan boks.
Clean Bivol.
- AshburtonG
- Kontakt:
Znao sam da ce ga sudije kaznit za ovu defanzivu. Ali gdje je ovaj vidio 116-112 

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 13 okt 2024, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Gumistucna
- Kontakt:
e yebo mu kadirov majku
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Najrealniji remi, ali sudije su gledale agresivnost i aktivnost, zasluzeno Artur 

Ne znam, možda je išao u nazad, ali udarci u rukavice se više boduju od čistih udaraca??
- tutankamon1905
- Kontakt:
Strasan boks s obe strane. Bio sam uvjeren u pobjedu Bivola..ili nerijeseno..ali ovo 116:112 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.