OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Drape
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Drape » 04 dec 2019, 21:03

Gegić i Gregg po 19 a Janjić 4 poena, u narednoj utakmici će možda on postići 19 ali će jedan od ove dvojice 4, i od ovih nekoliko solidnih košarkaša kojih imaju ni jedan nije konstantan.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2019, 09:38

Unatoc porazu odlicno odigrana utakmica. Razlog vise da se dodje u Mejdan.
Gdje ima stucne kupiti od OKK ili bar uloske za patike?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 dec 2019, 11:31

Ovi rezultati i te kako mogu utjecati na raspolozenje gradjana Tuzle pred novogidisnje praznike. Ako ovako nastave cuo sam da ce i Cum grano salis biti otkazan. Hor je vec otkazao svoj nastup.
🔴⚫️

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 dec 2019, 16:45

nekolicina forumaša koji temu trolaju samo da je unište će to ili prestati radili, ili će biti udaljeni sa foruma.

Tu mislim na: Probisvjet, Skver, NjonjoVam, Sviuodbranu, Stara Garda (koji me posebno razočarao, jer se sere po jednoj temi i svjesno je uništava, a kuka kad se to dešava na drugoj temi - kako te nije stid, ispoštovao sam te na temi TC, napravio i poseban forum, a radili su vam upravo ono što ti ovdje radiš)...

Pokušaji objašnjenja da imate pravo pisati ili da pišete ozbiljno će biti shvaćeni kao novi pokušaj trolanja.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2019, 22:19

admin je napisao/la:
05 dec 2019, 16:45
nekolicina forumaša koji temu trolaju samo da je unište će to ili prestati radili, ili će biti udaljeni sa foruma.

Tu mislim na: Probisvjet, Skver, NjonjoVam, Sviuodbranu, Stara Garda (koji me posebno razočarao, jer se sere po jednoj temi i svjesno je uništava, a kuka kad se to dešava na drugoj temi - kako te nije stid, ispoštovao sam te na temi TC, napravio i poseban forum, a radili su vam upravo ono što ti ovdje radiš)...

Pokušaji objašnjenja da imate pravo pisati ili da pišete ozbiljno će biti shvaćeni kao novi pokušaj trolanja.
Jesam,pretjerao sam....javno se izvinjavam i neću više ovdje trolati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 dec 2019, 22:22

Nije da nisam rekao na vrijeme.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 dec 2019, 16:22

Robert Rikic bi mogao biti fino pojacanje, nek koliko toliko zatvori rupu u reketu i dobro je...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 06 dec 2019, 18:22

Ne želim da budem ničiji advokat ali nije mi jasno šta su svi oni rekli a što nije istina?
Jel ismijavaju klub? DA. Imaju li razloga za to? DAAAA
Jel kritikuju (ne)rad i javašluk? DA. Jel ima razloga? DA
Nešto je truhlo u drzavi Danskoj. To je svima jasno osim Dancima.
Jesul nam u gradu dva svjetska najpopularnija sporta u qrcu? DA. Ko vedri i oblači u oba kluba? E to se ne smije javno pričati, niti kritikovati jerbo naše je da se divimo panonskom jezeru i gledAmo sa oduševljenjem kako je Bewba uspiješan čovjek, ali koji misli da iako već obnaša više pozicija istovremeno eto misli da može biti i direktor kluba i predsjednik sportskog društva i direktor JP i sjediti po upravnim odborima i imati dobre rezultate itd itd.
Eh ako on nije u stanju shvatiti da je to nemoguće kako ljudi koji s njim nekad kafu popiju to mu ne sugerišu?
Lako je tuđim qrcem mlatiti gloginje. Gradskim parama retuširaš KSPC Mejdan, puniš budžet kluba koji je btw već jednom ugašen zbog milionskog gubitka bez da provedeš reviziju i istragu i kazniš one koji su doveli do gašenja kluba.
Meni je gadno gledati šta nam rade u Bratuncu, Mrkonjić Gradu i ostalim vučkojebinama ali se zabavljam čitajući komentare goreprozvanih forumaša jer nam je još jedino ostalo da kritikujemo po forumima i društvenim mrežama.
O kakvom začatavanju tema pričamo kad bude tek po par komentara svakih 7 dana?
Košarka je dvoranski port u kojem smo uvijek imali nekih uspijeha i to su stručnjaci iz gradskih struktura uspjeli da ujebu. Opet velim nemojte da pričate da grad financira i oKK i FK kad je to složeno i kompleksno ali narodnim jezikom rečeno MLATE GLOGINJE TUĐIM QR..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2019, 18:27

costacurta08 je napisao/la:
06 dec 2019, 18:22
Ne želim da budem ničiji advokat ali nije mi jasno šta su svi oni rekli a što nije istina?
Jel ismijavaju klub? DA. Imaju li razloga za to? DAAAA
Jel kritikuju (ne)rad i javašluk? DA. Jel ima razloga? DA
Nešto je truhlo u drzavi Danskoj. To je svima jasno osim Dancima.
Jesul nam u gradu dva svjetska najpopularnija sporta u qrcu? DA. Ko vedri i oblači u oba kluba? E to se ne smije javno pričati, niti kritikovati jerbo naše je da se divimo panonskom jezeru i gledAmo sa oduševljenjem kako je Bewba uspiješan čovjek, ali koji misli da iako već obnaša više pozicija istovremeno eto misli da može biti i direktor kluba i predsjednik sportskog društva i direktor JP i sjediti po upravnim odborima i imati dobre rezultate itd itd.
Eh ako on nije u stanju shvatiti da je to nemoguće kako ljudi koji s njim nekad kafu popiju to mu ne sugerišu?
Lako je tuđim qrcem mlatiti gloginje. Gradskim parama retuširaš KSPC Mejdan, puniš budžet kluba koji je btw već jednom ugašen zbog milionskog gubitka bez da provedeš reviziju i istragu i kazniš one koji su doveli do gašenja kluba.
Meni je gadno gledati šta nam rade u Bratuncu, Mrkonjić Gradu i ostalim vučkojebinama ali se zabavljam čitajući komentare goreprozvanih forumaša jer nam je još jedino ostalo da kritikujemo po forumima i društvenim mrežama.
O kakvom začatavanju tema pričamo kad bude tek po par komentara svakih 7 dana?
Košarka je dvoranski port u kojem smo uvijek imali nekih uspijeha i to su stručnjaci iz gradskih struktura uspjeli da ujebu. Opet velim nemojte da pričate da grad financira i oKK i FK kad je to složeno i kompleksno ali narodnim jezikom rečeno MLATE GLOGINJE TUĐIM QR..
:salut: :bow:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 dec 2019, 19:22

Meni je ok konstruktivna kritika, ali takve odavno nisam vidio ovdje, da se razumijemo nisam ni ja ljubitelj pretjerani OKK zbog istog covjeka, ali prosipati iste fazone iznova i iznova i misliti da si jos uvijek duhovit je spamanje na maksimum.

Te prozivke, ismijavanja po drustvenim mrezama i forumima su mi djecije, prvo sto ljude u upravi zaboli neka stvar za to, a drugo sto kad smo trebali ustati i dici glas i sprijeciti gasenje Dite tad smo javno sutili a po internetu bili najglasniji tako da nemamo pravo glasa vise nego gledati ovo sto trenutno gledamo.
#MFFL
Som-Hi Barça

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 dec 2019, 10:22

Ethel je napisao/la:
06 dec 2019, 19:22
Meni je ok konstruktivna kritika, ali takve odavno nisam vidio ovdje, da se razumijemo nisam ni ja ljubitelj pretjerani OKK zbog istog covjeka, ali prosipati iste fazone iznova i iznova i misliti da si jos uvijek duhovit je spamanje na maksimum.

Te prozivke, ismijavanja po drustvenim mrezama i forumima su mi djecije, prvo sto ljude u upravi zaboli neka stvar za to, a drugo sto kad smo trebali ustati i dici glas i sprijeciti gasenje Dite tad smo javno sutili a po internetu bili najglasniji tako da nemamo pravo glasa vise nego gledati ovo sto trenutno gledamo.
Tebi nije konstruktivna kritika ako neko pita kako okk slavi 100 godina postojanja, a rukometni klub Sloboda koji postoji sest puta duze slavi 60?
Ovdje nema duhovitosti, ovdje je tuga i toliko smijesan klub da o tome nema rasprave.
Klub koji je pokrao i sebi prisvojio od drugog kluba, od kluba u kojem sam i ja bio (ne kao igrac, nego kao zaljubljenik i bez kinte davao svoj doprinos. Dobro ja znam koji je koji klub kada je nastao i sta je osvajao. Svaki skoro pehar sam drzao u ruci i prosao BiH i YU dorane.), pocev od pehara, grba, pola imena, titula, boja kluba, rezimsko-kriminalnog miljea... ne treba kritikovati i ismijavati, jel?
Bujrum onda Aidovi placenici, gradite konstruktivne hvale za ovaj...! :salut: Uvalili ste Slobodu u dugove pa je ugasili, a za ovaj dobro znate odakle crpite sredstva i skoro pa se nalazi tu negdje kao i KK Sloboda Dita.
Uostalom zato nam je i drzava takva jer vecina suti na lopovluke velike manjine. :bih:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 dec 2019, 11:02

Konstruktivna kritika moze. Rasprava o svemu negativnom i pozitivnom, moze. Niko nije rekao da morate hvaliti bilo koga.

Trolanje I ismijavanje ne moze. Ironiju ostavite za neko drugo mjesto. Razvaljivanje teme u biti skodi vise svima vama koji zelite ukazati na probleme, jer kad unistis temu I niko je ne cita, vise nemas nikog kome ces pricati o problemima.

Ako imas sta konkretno pisati o OKK Sloboda, tema je otvorena za sve. Za Kreveljenje i ismijavanje potrazite neko drugo mjesto

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 08 dec 2019, 23:56

Probisvjet je napisao/la:
08 dec 2019, 10:22
Ethel je napisao/la:

Tebi nije konstruktivna kritika ako neko pita kako okk slavi 100 godina postojanja, a rukometni klub Sloboda koji postoji sest puta duze slavi 60?
Ovdje nema duhovitosti, ovdje je tuga i toliko smijesan klub da o tome nema rasprave.
Klub koji je pokrao i sebi prisvojio od drugog kluba, od kluba u kojem sam i ja bio (ne kao igrac, nego kao zaljubljenik i bez kinte davao svoj doprinos. Dobro ja znam koji je koji klub kada je nastao i sta je osvajao. Svaki skoro pehar sam drzao u ruci i prosao BiH i YU dorane.), pocev od pehara, grba, pola imena, titula, boja kluba, rezimsko-kriminalnog miljea... ne treba kritikovati i ismijavati, jel?
Bujrum onda Aidovi placenici, gradite konstruktivne hvale za ovaj...! :salut: Uvalili ste Slobodu u dugove pa je ugasili, a za ovaj dobro znate odakle crpite sredstva i skoro pa se nalazi tu negdje kao i KK Sloboda Dita.
Uostalom zato nam je i drzava takva jer vecina suti na lopovluke velike manjine. :bih:
Jest mi konstruktivna kritika ali je ovdje u zadnje vrijeme nije bilo. Sta ga imam ismijavati na forumskoj temi koju realno cita 10-15 ljudi, sta imam od toga osim mozda neke licne satisfakcije? Hoce li to nesto promijeniti, vratiti Ditu, dovesti barem kvalitetne ljude u OKK?

Nije dug Dite nastao preko noci, nastao je jer smo sutili godinama, odnosno pricali po internetu i pokusavali biti duhoviti po internetu, a u stvarnosti se ugasio bez ispaljenog metka.

Svi se nesto kunemo kako smo dali ovo i ono za Ditu, kako smo je voljeli, kako smo bili ponosni na nju, a kad nas je najvise trebala sta smo napravili za nju, pisali komentare na clanke po facebooku, objavljivali statuse i prozivali gradsku upravu po forumima.

Sad imamo ovo sto imamo, iskreno ne zasluzujemo ni jedan sport da se igra u Tuzli, ali mi je opet draze vidjeti i ovakvu Slobodu u ABA 2 ligi, nego neki klub koji ce imati 12 igraca iz Srbije ili 12 iz Hrvatske od kojih bh.kosarka nikakve koristi nece imati.
#MFFL
Som-Hi Barça

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 10 dec 2019, 09:07

Probisvjet je napisao/la:
08 dec 2019, 10:22
Ethel je napisao/la:

Ni sada ne placaju sve, tako barem kazu pojedini bivsi igraci, ali tu su bh basket i ostali "novinari iz ljubavi" da šire to neko savršenstvo i pozitivu

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 10 dec 2019, 23:11

Danas je u Tuzli preminuo Nedim Avdic Leta, nekadasnji igrac Dite, a kasnije trener u omladinskim kategorijama OKK Slobode.
#MFFL
Som-Hi Barça

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 dec 2019, 19:51

I ovaj zadnji Amerikanac se pokazuje kao promašaj, od njih 5 samo je Gregg zadovoljio.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 13 dec 2019, 15:22

sb1996 je napisao/la:
10 dec 2019, 09:07
Ni sada ne placaju sve, tako barem kazu pojedini bivsi igraci, ali tu su bh basket i ostali "novinari iz ljubavi" da šire to neko savršenstvo i pozitivu
Ne cvjetaju ruze ni kod vas sto se isplata tice ako cemo s tom pricom...
#MFFL
Som-Hi Barça

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 15 dec 2019, 19:50

Ethel je napisao/la:
13 dec 2019, 15:22
sb1996 je napisao/la:

Ko kaze da nisu? Lani isplaceno sve, zar bi ostali ovi momci da nije?

Ne pisi gluposti

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 dec 2019, 13:57

sb1996 je napisao/la:
15 dec 2019, 19:50
Ethel je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Ne pisi gluposti
Isti koji kazu da u Slobodi nisu :hmmmmm:
#MFFL
Som-Hi Barça

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 16 dec 2019, 16:15

Ethel je napisao/la:
16 dec 2019, 13:57
sb1996 je napisao/la:
15 dec 2019, 19:50
Ethel je napisao/la:

Ne pisi gluposti
Isti koji kazu da u Slobodi nisu :hmmmmm:
Nebi ostala ista ekipa od lani da ne cvjetaju ruze sa onim sto se dogovori oko love :kafa:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.