Goalgetter je napisao/la:Izo je na udaru Galatinih navijaca. Vrijedjaju ga kao klosar, kurvin sin, itd. Jadno
Ocekivano. Nadam se da ce sve na tome ostati. Znas i sam kakvi su njihovi navijaci u Dojclandu. A ako gledas realno Galatasaray je ispusio velike pare. Nije ni njima lako. U svakom slucaju nasi najbolji igraci ne bi trebali NIKAKO da idu u Tursku, cak ni u najbolje klubove. Jedino losiji igraci ili ovi stariji 30+ godine. Drugi nikako.
Samo Bundeska
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Svakom nasem igracu savjetovati treba samo Dojcland, a ne k`o nas vrli selektor Tursku ligu.
Ipak je Svabo sa svojim mentalitetom i nacinom rada nesto posebno, pogotovo za mlade igrace.
Izete, samo rad, rad i rad i ima da budes vrhunski igrac.
Solidan je ovaj Werder, nisu nista posebno ali za Izeta je najvaznije izboriti se, ucvrstiti svoju poziciju u ekipi i napredovati a mogucnosti i razvoj kroz BL su ogromne.
Sa srecom i hajirli.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
romeo je napisao/la:Svakom nasem igracu savjetovati treba samo Dojcland, a ne k`o nas vrli selektor Tursku ligu.
Ipak je Svabo sa svojim mentalitetom i nacinom rada nesto posebno, pogotovo za mlade igrace.
A Bayern, Dortmund, Bayer i Schalke samo cekaju nekog talenta iz Werdera i slicnih klubova da odigra solidnu sezonu. I da ga kupe za relativno male pare
Jos da je Sunjic otisao o Freiburg. A covjek izabrao Krasnodar zbog love.
Ma ne moze bolje za Izeta u ovom trenutku vjerujte, znamo koliko je to polje Bundeslige, koliko je ta liga gledanaa, i koliko svabo cjeni rad i disciplinu, Die Beste
Znacii on samo neka igra, a u Werderu ce itekako dobit svoju sansu, na kraju opet moze preci u jaci klub momak je mlad potencijal , samo sto dalje od turske, nasi nemaju nikako dobrih stvari iz turske
romeo je napisao/la:Svakom nasem igracu savjetovati treba samo Dojcland, a ne k`o nas vrli selektor Tursku ligu.
A Bayern, Dortmund, Bayer i Schalke samo cekaju nekog talenta iz Werdera i slicnih klubova da odigra solidnu sezonu. I da ga kupe za relativno male pare
Jos da je Sunjic otisao o Freiburg. A covjek izabrao Krasnodar zbog love.
RockyMaivia je napisao/la:
Ti bi odbio vecu platu???
Bi vjerovatno. Odgovorio sam gore. Ako je stvarno toliko dobar kao sto pojedini misle. Zaigrao bi godinu, dvije za Freiburg i bez problema bi se prodao u jedan od boljih Njemackih klubova, zasto ??
Pa ako nista bio bi standardan clan top20-25 reprezentacije na svijetu a to otvara skoro sva vrata. Kao sto mu je sada puno olaksalo ovaj transfer u Rusiju. A i kao igrac bi puno vise napredovao igrajuci protiv Bayerna, Dortmunda i Schalkea. Nego da igra protiv CSKA, Lokomotive i Zenita. Ali sad je sve gotove. Neka mu je sa srecom a nama svima sa njim.
Ti bi odbio vecu platu???
Bi vjerovatno. Odgovorio sam gore. Ako je stvarno toliko dobar kao sto pojedini misle. Zaigrao bi godinu, dvije za Freiburg i bez problema bi se prodao u jedan od boljih Njemackih klubova, zasto ??
Pa ako nista bio bi standardan clan top20-25 reprezentacije na svijetu a to otvara skoro sva vrata. Kao sto mu je sada puno olaksalo ovaj transfer u Rusiju. A i kao igrac bi puno vise napredovao protiv Bayerna, Dortmunda i Schalkea. Nego da igra protiv CSKA, Lokomotive i Zenita. Ali sad je sve gotove. Neka mu je sa srecom a nama svima sa njim.
Rusi su iz godine u godinu sve jaci i jaci
A Sunjic ce biti najbolji stoper nase reprezentacije u buducnosti
Otom potom. Ako Sunjic ima toliki kvalitet ja sam odma za.
Rusi napreduju to je istina. Ali jos uvjek nisu ni blizu kao Bundesliga. Niti ce biti ikada.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Otom potom. Ako Sunjic ima toliki kvalitet ja sam odma za.
Rusi napreduju to je istina. Ali jos uvjek nisu ni blizu kao Bundesliga. Niti ce biti ikada.