zgembo89 je napisao/la:Pametniji je od SUnjica,a bogami pokazo je ovim transferom da odskace od Visce,Vranjesa,Misimovica i ZEca

@Head malo je to. Treba jos pojacat tu svabsku selekciju. Samo rokaj.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
zgembo89 je napisao/la:Pametniji je od SUnjica,a bogami pokazo je ovim transferom da odskace od Visce,Vranjesa,Misimovica i ZEca
Ocekivano. Nadam se da ce sve na tome ostati. Znas i sam kakvi su njihovi navijaci u Dojclandu. A ako gledas realno Galatasaray je ispusio velike pare. Nije ni njima lako. U svakom slucaju nasi najbolji igraci ne bi trebali NIKAKO da idu u Tursku, cak ni u najbolje klubove. Jedino losiji igraci ili ovi stariji 30+ godine. Drugi nikako.Goalgetter je napisao/la:Izo je na udaru Galatinih navijaca. Vrijedjaju ga kao klosar, kurvin sin, itd. Jadno
Koga boli briga za tim divljacima u Turskoj ,bitno je da je otisaoGoalgetter je napisao/la:Izo je na udaru Galatinih navijaca. Vrijedjaju ga kao klosar, kurvin sin, itd. Jadno
A Bayern, Dortmund, Bayer i Schalke samo cekaju nekog talenta iz Werdera i slicnih klubova da odigra solidnu sezonu. I da ga kupe za relativno male pareromeo je napisao/la:Svakom nasem igracu savjetovati treba samo Dojcland, a ne k`o nas vrli selektor Tursku ligu.
Ipak je Svabo sa svojim mentalitetom i nacinom rada nesto posebno, pogotovo za mlade igrace.
Izete, samo rad, rad i rad i ima da budes vrhunski igrac.
Nije to ništa, sjeti se IzMeta. Turci su mila majka spram naših genijalaca.Goalgetter je napisao/la:Izo je na udaru Galatinih navijaca. Vrijedjaju ga kao klosar, kurvin sin, itd. Jadno
Ti bi odbio vecu platu???Ajax je napisao/la:A Bayern, Dortmund, Bayer i Schalke samo cekaju nekog talenta iz Werdera i slicnih klubova da odigra solidnu sezonu. I da ga kupe za relativno male pareromeo je napisao/la:Svakom nasem igracu savjetovati treba samo Dojcland, a ne k`o nas vrli selektor Tursku ligu.
Ipak je Svabo sa svojim mentalitetom i nacinom rada nesto posebno, pogotovo za mlade igrace.
Izete, samo rad, rad i rad i ima da budes vrhunski igrac.![]()
![]()
Jos da je Sunjic otisao o Freiburg. A covjek izabrao Krasnodar zbog love.![]()
Bi vjerovatno. Odgovorio sam gore. Ako je stvarno toliko dobar kao sto pojedini misle. Zaigrao bi godinu, dvije za Freiburg i bez problema bi se prodao u jedan od boljih Njemackih klubova, zasto ??RockyMaivia je napisao/la:
Ti bi odbio vecu platu???![]()
![]()
Rusi su iz godine u godinu sve jaci i jaciAjax je napisao/la:Bi vjerovatno. Odgovorio sam gore. Ako je stvarno toliko dobar kao sto pojedini misle. Zaigrao bi godinu, dvije za Freiburg i bez problema bi se prodao u jedan od boljih Njemackih klubova, zasto ??RockyMaivia je napisao/la:
Ti bi odbio vecu platu???![]()
![]()
Pa ako nista bio bi standardan clan top20-25 reprezentacije na svijetu a to otvara skoro sva vrata. Kao sto mu je sada puno olaksalo ovaj transfer u Rusiju. A i kao igrac bi puno vise napredovao protiv Bayerna, Dortmunda i Schalkea. Nego da igra protiv CSKA, Lokomotive i Zenita. Ali sad je sve gotove. Neka mu je sa srecom a nama svima sa njim.
Otom potom. Ako Sunjic ima toliki kvalitet ja sam odma za.RockyMaivia je napisao/la:
Rusi su iz godine u godinu sve jaci i jaci![]()
![]()
A Sunjic ce biti najbolji stoper nase reprezentacije u buducnosti![]()
![]()
![]()
Tu su oni negdje sa Portugalskom ako ne i jaci.Ajax je napisao/la:Otom potom. Ako Sunjic ima toliki kvalitet ja sam odma za.RockyMaivia je napisao/la:
Rusi su iz godine u godinu sve jaci i jaci![]()
![]()
A Sunjic ce biti najbolji stoper nase reprezentacije u buducnosti![]()
![]()
![]()
Rusi napreduju to je istina. Ali jos uvjek nisu ni blizu kao Bundesliga. Niti ce biti ikada.
Kad je odigro prijateljsku za Švicarsku,na fb stranici su mu stavljali na zid 'Dabogda umro majci za rodjendan'Goalgetter je napisao/la:Izo je na udaru Galatinih navijaca. Vrijedjaju ga kao klosar, kurvin sin, itd. Jadno