FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dzesu nam djeca, na igmanu treskavici slave drugo mjesto i gubitak od 1.1 milion km
Čestitke na tituli! Sretno u Europi! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Čestitam, i da nas dostojno predstavite u Ligi prvaka.
Cestitam na tituli i puno srece u Evropi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Neandertalac
- Kontakt:
Cestitke na osvojenoj tituli!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pitar6785 je napisao/la:Dzesu nam djeca, na igmanu treskavici slave drugo mjesto i gubitak od 1.1 milion km
-
nukleusmember
- Kontakt:
VVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
nukleusmember je napisao/la:VVVBK
jos jednom, cestitke na osvojenoj tituli. iskreno, najvise ste ulozili, stremili ka istoj, bilo je uspona i padova, ali na kraju, sve je dalo ocekivani rezultat. kako ranije rekoh, mislio sam da cete ranije rjesiti pitanje osvajanja iste. sve najbolje u evropskim nastupima zelim. prezentujte NASU BiH na najbolji, moguci, nacin.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cestitke Sarajevu i njegovim navijacima na zasluzeno osvojenoj tituli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hvala i ja vama zelim sve najbolje u EL! Abd dolazim i da vas podrzim na kosevu kao i Olimpicastarigrad je napisao/la:jos jednom, cestitke na osvojenoj tituli. iskreno, najvise ste ulozili, stremili ka istoj, bilo je uspona i padova, ali na kraju, sve je dalo ocekivani rezultat. kako ranije rekoh, mislio sam da cete ranije rjesiti pitanje osvajanja iste. sve najbolje u evropskim nastupima zelim. prezentujte NASU BiH na najbolji, moguci, nacin.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
BRAVO , velike cestitke ... vasi navijaci zasluzuju i titulu prvaka europe ... ja vam zelim sve najbolje i sljedece sezone da se borite s nama za prvaka ... pozdrav iz Tuzle .
da napomenem da sam zadovljan i igrim moje slobode s obzirom na to da su igrala 4,5 igraca mladih koji nius cesto dobijali sansu u toku sezone ....
jos jednom cestitke .... veliki ste klub , svaka cast !!!
da napomenem da sam zadovljan i igrim moje slobode s obzirom na to da su igrala 4,5 igraca mladih koji nius cesto dobijali sansu u toku sezone ....
Hvala! Sloboda je danas dobro igrala! Ocekujem vas u borbi za evropu sljedece sezone, postajete ozbiljni.RUDARSKA2 je napisao/la:BRAVO , velike cestitke ... vasi navijaci zasluzuju i titulu prvaka europe ... ja vam zelim sve najbolje i sljedece sezone da se borite s nama za prvaka ... pozdrav iz Tuzle .
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
BordoArmy88
- Kontakt:
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS!!!!
Hvala na čestitkama i bravo za Tuzlake i za igru i za navijanje Fukara uvečali ste slavlje hvala veliko! Naravno hvala svima na čestitkama a posebno da čestitam braći Pitarima i Hordašima bez nas ovo bi bilo nemoguće naravno i bez igrača i uprave i Amidje sretnoooooo hvala svima. 
Sarajevo ljubavi moja!
tebi posebna cestitka, zasluzio si. imam osjecaj da si stariji i ozbiljiniji (ja gazim 50. godinu zivota), vrlo dobro znam za nase rivalstvo i zdravu zahebaciju. nikad vas nisam mrzio, ali Zelju volim daleko i neizmjerno vise. jos jednom, sve najbolje u LP ove godine i, ABD, da dogodine zamjenimo mjesta na tabelisekac je napisao/la:Hvala na čestitkama i bravo za Tuzlake i za igru i za navijanje Fukara uvečali ste slavlje hvala veliko! Naravno hvala svima na čestitkama a posebno da čestitam braći Pitarima i Hordašima bez nas ovo bi bilo nemoguće naravno i bez igrača i uprave i Amidje sretnoooooo hvala svima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Tu smo veliko hvala na čestitki ista je stvar i kod mene toliko volim svoj klub pa kad i pričam o vama ispada da vas mrzim a to nije tako ali nije se rodio ko je......Sretno u ligi Europe i budite i vi dostojni predstavnici BiH u Europi!starigrad je napisao/la:tebi posebna cestitka, zasluzio si. imam osjecaj da si stariji i ozbiljiniji (ja gazim 50. godinu zivota), vrlo dobro znam za nase rivalstvo i zdravu zahebaciju. nikad vas nisam mrzio, ali Zelju volim daleko i neizmjerno vise. jos jednom, sve najbolje u LP ove godine i, ABD, da dogodine zamjenimo mjesta na tabelisekac je napisao/la:Hvala na čestitkama i bravo za Tuzlake i za igru i za navijanje Fukara uvečali ste slavlje hvala veliko! Naravno hvala svima na čestitkama a posebno da čestitam braći Pitarima i Hordašima bez nas ovo bi bilo nemoguće naravno i bez igrača i uprave i Amidje sretnoooooo hvala svima.
Sarajevo ljubavi moja!
Sve čestitke za titulu FK Sarajevo. Inače, mislim da nijedan tim trenutno u BiH nebi skupio ovoliko navijača na proslavi, tamam da je i duplu krunu osvojio, čak ni Olimpic 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█