Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Kakav Muniain,pa Navas im bio top krilo u ligi vidi ga vamo. A Mane nije krilo nego 10 ka,a kime ja da pricam.
Belma. Jeste dobar Fekir ja pratim Fr ligu,pratim i sta pricaju ovi strucnjaci. Bilo bu rizicno zbog te neke navike na EPL,vidis da i Memphis nikako da pocne a fizicki izgleda savrseno.
Sto se tice Lucasa,savsreno ktilo za nas al nedostupno i teorije nema da ga dovedemo.
Belma. Jeste dobar Fekir ja pratim Fr ligu,pratim i sta pricaju ovi strucnjaci. Bilo bu rizicno zbog te neke navike na EPL,vidis da i Memphis nikako da pocne a fizicki izgleda savrseno.
Sto se tice Lucasa,savsreno ktilo za nas al nedostupno i teorije nema da ga dovedemo.
Zeljeznicar! 1921 !
Kako bi nam Griezman legao samo
Fekira nisam gledao pa Maneu dajem prednost ali mogu i sve trojica, taman za rotacije
.
Sta cemo za defanzivce?
Stones, Laporta, Marquinhos, Indi?
Ugl, volio bih Griezmana vidjeti kod nas. Dres bi mu stajao samo tako, lik je pravi mali tazmanijski sejtan na terenu.
Fekira nisam gledao pa Maneu dajem prednost ali mogu i sve trojica, taman za rotacije
Sta cemo za defanzivce?
Stones, Laporta, Marquinhos, Indi?
Ugl, volio bih Griezmana vidjeti kod nas. Dres bi mu stajao samo tako, lik je pravi mali tazmanijski sejtan na terenu.
Stonesa bih ja.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gareth Bale #1 i stoper. Mada su male šanse da Bale pređe, treba pojačati odbranu pod broj 1.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Man United are preparing €40m offer for Bayer Leverkusen star Hakan Calhanoglu [Bild]

http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html

http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Opasan igrac nema sta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
"I have said that we need creative, speedy players in attack. You have seen which players I have bought; I like that profile, but we need more," he said.
The former Ajax, Barcelona and Bayern Munich boss also says United are still a big attraction to top talent.
"I think that all the players I want do want to come. It is not a question of the players, it is a question of the clubs who are stopping them."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U slučaju Calhanoglua klub ne bi pravio problem ako bi ponudili cifru oko 40 miliona, posebno ako klub ima manje ambicije od igrača. On ima ugovor do 2019. ali nema šanse da ga odradi do kraja jer je u top formi i odličan je kvalitet.rio_Ferdy88 je napisao/la:"I have said that we need creative, speedy players in attack. You have seen which players I have bought; I like that profile, but we need more," he said.
The former Ajax, Barcelona and Bayern Munich boss also says United are still a big attraction to top talent.
"I think that all the players I want do want to come. It is not a question of the players, it is a question of the clubs who are stopping them."
Stones bi se mogao izganjati. Jedino bi Griezmana bilo baš teško dovesti a Mullera nemoguće.
Koji igrač se još uklapa u Lujin profil? Šta mislite?
- EmirSioux89
- Kontakt:
Kakav ba Stones,koliko napuhan Englez,da te Big sacuva
Zeljeznicar! 1921 !
CavaniEmirSioux89 je napisao/la:Ibrahimovica
sto se tice odbrane prvi pik mora biti Stones
@Format vjeruj mi da grijesis Stones je veliki potencijal i vec sad kvalitetan igrac
@Format vjeruj mi da grijesis Stones je veliki potencijal i vec sad kvalitetan igrac
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa potencijal od 40+ miliona,nesto strasno zaista. Nije on los ali nista specijalno,mozes kupiti Varanea za 40miliona
Zeljeznicar! 1921 !
De Vrij bi također bio odlican izbor
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma moze i tocipiripi je napisao/la:CavaniEmirSioux89 je napisao/la:Ibrahimovica
Manchester United!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Samo reci letit cemo kao metci
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Vjeruj da nema te šanse da real proda varanea, to svi timovi mogu zaboraviti nažalostFormat je napisao/la:Pa potencijal od 40+ miliona,nesto strasno zaista. Nije on los ali nista specijalno,mozes kupiti Varanea za 40miliona
Nema stopera kvalitetnih trenutno jbg nikako ima et Stones, i et laporte od ovih 40+ miliona megatalenti (marquinhosa mislim da isto PSG ne bi prodao) i hummels koji et neće da ide iz Dortmunda
-
argentarium80
- Kontakt:
Nije mi samo jasno kako se Van Gal lahko rijesi Di Marije, ubio ga sistemom svojim, a evo nastavlja i dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.