I vi ste inace dobili NYK, dalje nema.
Ko zna sta sve moze da se izdesava. Ja bi bio prezadovoljan finalom Zapada itekako. Medju 4 u regularnoj sezoni da se LAL plasiraju.
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
neno#4 je napisao/la:Ah, joj zabrinuo sam se od tih otrovnih strelica nema dalje![]()
![]()
![]()
I vi ste inace dobili NYK, dalje nema.
Ko zna sta sve moze da se izdesava. Ja bi bio prezadovoljan finalom Zapada itekako. Medju 4 u regularnoj sezoni da se LAL plasiraju.
to je i vise nego jasna poruka dvojici genijalaca da mu trebaju dovesti howarda (i trenera)Raul_64 je napisao/la:al odavno Brayant nije manje vjerovao suigracima,a to je kljuc svega.
hehe znamo mislim da si prvo gotivio Bullse koliko se sjecam pa onda BostonBernardBarnjak je napisao/la:@ Neno Markovic
Navijam za Bostonali dragi su mi i Bullsi (info za demu i SaltCityAttack)...
Uglavnom, sve sam ti rekao sto sam i mislio...
Play off- misaona imenica. Deranje od Sacramenta je fakat....
mozda oni mjenjaju Kobea za njeg bi mogli puno uzetamerosm je napisao/la:Bryant je zatrazio od Kupchaka promjene u igrackom kadru.
According to **** close to the Los Angeles Lakers and Kobe Bryant, Lakers’ superstar desperately wants fresh backcourt blood in his team.
Nadam se da su pileci mozgovi u dvojece IDIOTA malo profunkcionisali.
dema je napisao/la:mozda oni mjenjaju Kobea za njeg bi mogli puno uzetamerosm je napisao/la:Bryant je zatrazio od Kupchaka promjene u igrackom kadru.
According to **** close to the Los Angeles Lakers and Kobe Bryant, Lakers’ superstar desperately wants fresh backcourt blood in his team.
majestic24 je napisao/la:dema je napisao/la:mozda oni mjenjaju Kobea za njeg bi mogli puno uzetamerosm je napisao/la:Bryant je zatrazio od Kupchaka promjene u igrackom kadru.
Hehe,nezamislivo bi bilo gledati KObeja u nekom drugom dresu,al kad bi to uradili,mogli bi biti 5x jaci od sadasnjeg tima. Npr rijesiti se KObeja-Gasola-Bynuma. Oni ce nas iduce sezone kostati oko 65 mill.
Nije niko glup da uzme ugovor Bryanta koji je ogroman, a uz to je na zalasku karijere. On ce karijeru okoncati 2014 godine u dresu Lakersa i to je sigurno. Imam mosjecaja da Lakersi se opet previse oslanjaju na trejd Howarda, samo da na kraju opet ne izvisimo. Da bi ponovo bili konkurentni za titulu moramo sljedece uraditi:dema je napisao/la:mozda oni mjenjaju Kobea za njeg bi mogli puno uzetamerosm je napisao/la:Bryant je zatrazio od Kupchaka promjene u igrackom kadru.
Ma NYK ne bi uzeli Kobija pogotovo pod uslovom da daju Stata. Prije bi ga trejdali za Mela, nego za Stata. Stat je dosao kada je klub bio smece i vodio ih sam do PO, znaci nema sanse da bi ga se tako rijesili. One price da ce trejdati Stata za DH12, samo su obicne price, nidje veze s istinom. Jedini ko bi prihvatio Kobea je Minnesota, LAC, pa mozda i NJN. Ostalo niko nece se ni nasaliti da za njega nesto ponuditi, zato sto je vecina klubova iznad salary capa a i nisu vlasnici tolike budale. Minnesota bi uzela jer imaju mladu ekipu, imaju pare i Kobe bi bio atrakcija za slobodne agente. Lac bi uzeo jer im treba jos jedna zvijezda a imaju i pare, dok NJN ocajno trazi zvijezdu uz Derona. To su jedine tri realne opcije koje vidim za Bryanta ukoliko bi bio na trade blocku, plus sto on moze odbiti trejd, jer mu je takav ugovor cini mi se.majestic24 je napisao/la:Sto se tice KObeja,uzeli bi ga NYK 10000000%. Npr za njega uzeti Amara. Tu smo dobili centra i oslobodili smo 10 mill SC. Sljedece sezone biti ce dosta FA. Tu dovesti npr Derona. U medjuvremenu rijesiti se Fishera,Waltona i Artesta. Gasola trejdati za nekog beka s kojim ce nam se i SC dodatno osloboditi a Bynuma mijenjati za Howarda. Idealan scenarij.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.