Champions League 2015/16

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Gefufna
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Gefufna » 22 feb 2016, 19:18

coelho41 je napisao/la:Čitam Juvetov podforum posljednjih mjesec dana aktivno i primjetio sam da to oni isto rade na našem pdf-u, čak nam uleti pokoji kao padobranac i ja njima isto i nikad mi niko nije reko da nemam pravo pisat na njihovoj temi, niti me ko uvrijedio nit se njima zabranjivalo da se ubacuju u Bayernovu temu ko da je to sveta zemlja, tako da ako moram istać grupu navijača na ovom forumu koji su nekako najkorektniji ja bih definitivno izabrao Juvetove pratioce i navijače, s toga nema potrebe za nekim davanjem ruznih imena ili vodjenjem bitke ko je bolji i nekog potcjenjivanja i traženja rupa u njihovoj ekipi.
Medju rijetkima si, evo skoro 2h si izdrzao, a da te niko nije proglasio ludim. :mrgreen:

Salu na stranu, fina grupica se skupila na temi. Ja sam cak medju novijim clanovima, i iskreno nisam primijetio da neko od nasih provocira prvi. Ali da zna biti provokacija i teskih rijeci - bez daljnjeg. :mrgreen:

I naravno, neizostavni pep/kufur/karlo amajlija. :salut:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 feb 2016, 19:26

Sutra,

Nerješeno: 50%
Minimalna pobjeda Arsenala: 25%
Minimalna pobjeda Barce: 25%

:kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 feb 2016, 19:39

Barca sutra u hendikepu dobija tekmu.
Bayerna malo teze, ali ni njihov prolazak nece doci u pitanje.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 feb 2016, 19:53

Evander je napisao/la:Barca sutra u hendikepu dobija tekmu.
Bayerna malo teze, ali ni njihov prolazak nece doci u pitanje.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Hvala ti, taman da ne gledam utakmice :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 feb 2016, 20:13

Gefufna je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Čitam Juvetov podforum posljednjih mjesec dana aktivno i primjetio sam da to oni isto rade na našem pdf-u, čak nam uleti pokoji kao padobranac i ja njima isto i nikad mi niko nije reko da nemam pravo pisat na njihovoj temi, niti me ko uvrijedio nit se njima zabranjivalo da se ubacuju u Bayernovu temu ko da je to sveta zemlja, tako da ako moram istać grupu navijača na ovom forumu koji su nekako najkorektniji ja bih definitivno izabrao Juvetove pratioce i navijače, s toga nema potrebe za nekim davanjem ruznih imena ili vodjenjem bitke ko je bolji i nekog potcjenjivanja i traženja rupa u njihovoj ekipi.
Medju rijetkima si, evo skoro 2h si izdrzao, a da te niko nije proglasio ludim. :mrgreen:

Salu na stranu, fina grupica se skupila na temi. Ja sam cak medju novijim clanovima, i iskreno nisam primijetio da neko od nasih provocira prvi. Ali da zna biti provokacija i teskih rijeci - bez daljnjeg. :mrgreen:

A zbog provokacija i volimo citati forum :mrgreen: Da nema njih, bilo bi nekako monotono, jer svaki veci klub ima i svoj forum na balkanu gdje se mogu razradjivati taktike, pisati o transferima i takvim stvarima. Ovdje se covjek dobro ismije, ali isto tako ima bas ljudi koji se razumiju u nogomet.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 feb 2016, 20:17

Voajeroljupci jel vas strah ?

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 feb 2016, 20:21

Gefufna je napisao/la:

WTF,o cemu ti to sinko onako iskreno :eh: :yawn: :eh: ,mafija treba zahvaliti sudiji sto je prosle sezone prosla monako i to je sve (mafijaska posla),a i corava koka jednom ubode zrno pa tako i mafija prosle sezone,desilo se prosli poklonjeno monako ,malo vam se neke stvari poklopile nakon toga i to je to ,barca je to na gospodski naci uzemljila.
Kad se samo sjeti mafije ,ono se nesto ponadalo u finalu :urnebes: :rol:

Guardiola ako i malo ima pameti i trenerskog znanja proci ce mafijaski klub,u suprotnom svjet ce def.dobiti o tome kakav je guardila zaista trener i kakva je njegova "kvaliteta"-Trecu sezonu tesko da mu bilo ko moze halaliti a da ne postigne neki uspjeh sa ovakvom momcadi sa kakvom raspolaze .Od mafije smo jaci ,bolji kvalitetniji na svim poljima ,sad je samo stvar katalonca da li ce taj potencijal iskoristi,ukompoinovti ili ce zbog svoga eventualnog neznanja dobiti po usima kao u zadnje dvije sezone,i time sebe def.osudti u ocima eminentnih ljudi u svjetu nogometa.

JUBE,JUBE,VAFFANCULO
JUBE,JUBE,VAFFANCULO
JUBE,JUBE,VAFFANCULO
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 feb 2016, 20:24

To je sve sto sam trazio, hvala amajlijo. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2016, 20:31

Rajaz je napisao/la:Voajeroljupci jel vas strah ?

Hvalite se Henryem na twitteru :lol: :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 feb 2016, 20:31

Gefufna je napisao/la:To je sve sto sam trazio, hvala amajlijo. :mrgreen:
ajde lave da je tako :eh: ali njet :eh: :yawn: :thumbdown: ,nije problem da je vama neko nesto pogdio i fakat da kaze bio vam "sretan",ali problem je sto vi u diskusijama vise ne zante sta hocete sa mnom ,i onda neki od vas nazove nekoga amajlijom ono WTF :wtf: ali fakat .Ali kako god :eh: tito dragi s kim ja pricam :facepalm: .Zivio

p.s:Ja cu vam prvi cestitati ako nas casno i posteno prodjete i pobjedite i igracki i takticki na terenu :kafa: ,ali bez mafijaskih marifetluka.

vojina prćija :urnebes: vs prcelona neprocjenjivo ,bayern i prcelona su nightmare za prciju nabili smo im komplekse za narednih 20 godina,kad god prćija naleti na ova dva kluba dobije po usima ili tesko nastrada,nepšrocjenjivo jedva cekam mec :urnebes:
.
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 22 feb 2016, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 feb 2016, 20:33

Jedan, ali vrijedan. #PepNostradamus :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 feb 2016, 20:39

Da mi je znati kako je se on uspio registrovati na forum :facepalm:
Pld W D L
38 26 12 0

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 feb 2016, 20:45

Očekivaše rat između žabara i kobaja, a ono ništa. :mrgreen:

Istina, ranijih godina je tu bilo svega, baš je oštro bilo, ali su se na toj relaciji smirile strasti. Rekao bih da je bavarski dio foruma malo počeo respektovati Juve, što ranije nije bio slučaj. A i Saurmanu nismo više toliko mrski. :mrgreen: A i gdje bi, postali smo im filijala. :mrgreen:

Nema se reći nešto specijalno, u momentu izvlačenja Bayerna davao sam male šanse Juventusu da bih promijenio stav onda kada je Juve napravio potpuni zaokret u svojoj igri. Istovremeno je Bayern pokazao slabosti. Tu su šanse porasle sve do momenta ovih silnih povreda.

Oba tima istina imaju problema, ali mislim da Juventusu više fale Chiellini i Sandro nego što Bayernu fali Javi ili Boateng. Zašto, zato što je Juventus prisiljen sutra da igra formaciju i sistem u kojem se ne snalazi najbolje, odriče se formacije 3-5-2 koja je postala zaštitni znak i koja je fenomenalno počela da djeluje dovođenjem Alexa Sandra i Cuadrada. Pozadi pri tome imaš Barzaglia, Chiellina i Bonnucia, vjerovatno najbolja odbrana u Evropi.

To su povrede uveliko poremetile i to je moja iskreno najveća briga, sistem i automatizmi nisu isti u toj dobro naučenoj koncepciji i nekoj drugoj. Da ne govorim da nema Caceresa, Asamoaha, te da su Mandžo i Khedira roviti, a da prvi nije igrao već mjesec dana.

Ali, kako god bi Bayern bi bio favorit jer je jači igrački, ali je Juve iako podmlađen ove sezone pokazao da je mentalitet isti kao lani, da je glad tu, i to je ono što je snaga ove ekipe, timski duh usađen još 2011. godine malo ko ima kao Juve.

Taktički, Juve će kao italijanska ekipa sigurno ići na mali broj golova u dvomeču. Napadački je Bayern monstruozan i mora se ići na zatvorene utakmice. Neki rani gol Bayerna bi po meni napravio velike probleme Juventusu i nadam se da se neće to desiti, sjetimo se gola Alabe prije par sezona u trećoj minuti, gol koji je sve odveo na mlin Bayerna.

Mislim da će biti teško da Bayern ne postigne gol, premoćni su naprijed, ali je interesantno kako će Juve reagovati na takav ishod, taktička borba Pepa i Maxa će svakako biti interesantna. A naravno, Mandžo, Coman i Vidal su mogli prenijeti svoja iskustva i nepoznanica nema.

Ključna borba će biti u vezi, mislim da Juve tu mora biti veoma agresivan i pomagati koliko može naprijed i nazad, s ogromnom taktičkom disciplinom. Tu imamo Samia i Marchu koji taktiku imaju u malom prstu, a i Pogba sigurno treba da pokaže u ovakvim tekmama kakva je klasa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 feb 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 feb 2016, 20:52

Karlo je napisao/la:
Guardiola ako i malo ima pameti i trenerskog znanja proci ce mafijaski klub,u suprotnom svjet ce def.dobiti o tome kakav je guardila zaista trener i kakva je njegova "kvaliteta"-Trecu sezonu tesko da mu bilo ko moze halaliti a da ne postigne neki uspjeh sa ovakvom momcadi sa kakvom raspolaze .Od mafije smo jaci ,bolji kvalitetniji na svim poljima ,sad je samo stvar katalonca da li ce taj potencijal iskoristi,ukompoinovti ili ce zbog svoga eventualnog neznanja dobiti po usima kao u zadnje dvije sezone,i time sebe def.osudti u ocima eminentnih ljudi u svjetu nogometa.

Libo Pepa tuki za eminentne ljude u svijetu nogometa i formska laprdanja, on ce se zadovoljiti statusom ubjedljivo najplacenijeg trenera dunjaluka sa 25 miliona godišnje :kafa:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 feb 2016, 20:56

let3 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

Libo Pepa tuki za eminentne ljude u svijetu nogometa i formska laprdanja, on ce se zadovoljiti statusom ubjedljivo najplacenijeg trenera dunjaluka sa 25 miliona godišnje :kafa:
e tom slucaju od srca mu zelim sve najgore u nastavku karijere i daljem zivotu ,jer mnogima je kola i kola odigrao po zivcima sto se tice bajernovim navijaca.

Ok dobit ce on money ali ,brate kad ti obraz izgubis vjeruj kad tad ce svjet nogometa shvatiti ko je ustvari sta je guardiola kada je u ptianju neka njegova "kvaliteta" ,po meni jedan obicni trener koji jos mora dosta ,dosta toga nauciti ,ali zato jedna ogromna markjetinska zlatna koka za svaki klub u koji dodje.Nazalost odvo drugo je danas najbitnije za mnoge marketing ,pare pare i samo pare . :(
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 22 feb 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 feb 2016, 20:57

:rol:

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 feb 2016, 21:00

Juventus - Bayern je jako teško prognozirati. Dvije dobre, disciplinirane ekipe i svašta se može desiti u dvije utakmice.

Alaba će imati glavnu ulogu u odbrani Bayerna, pogotovo ako rano povedu dok je na suprotnoj strani prepoznatljiva Juventusova odbrana koju će biti teško probiti, ali uzimajući u obzir Lewandowskog i jaka krila, bit će svega.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 feb 2016, 21:21

topnik1 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Voajeroljupci jel vas strah ?

Hvalite se Henryem na twitteru :lol: :mrgreen:
Henry je velika legenda Barcelone

koja je došla da uzme klempu jer je vidjela da od voajera nea hljeba.

Nema sumnje da je uz nas, katalonce, sutra.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2016, 21:26

Otišao da potpomogne otplaćivanju stadiona, kao i sav škart koji smo vam prodali :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 22 feb 2016, 21:27

Rajaz je napisao/la:
Nema sumnje da je uz nas, katalonce, sutra.
Sam je kriv sto nije osvojio Valdes mu skidao zecere :crazy: :crazy:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []