Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Eurobasket 2015
Prednost Litve po meni je bio Kazlauskas koji je postavio igru ekipe baš onako kako da ne odgovara Srbima. Nasuprot njeg Saša nije nalazio rješenje i odgovor na tu igru.
Veća je bruka imati kvalitet a ne otići na OI. Nego otići i da te tamo obrukaju Ameri. Svaka od selekcija Evrope bi odma sad potpisala tako nešto. Od najjače do slabije.Momciluk je napisao/la:Kakve to veze ima, opet ce se mozda brukat na OI 2016 i nakon ovog poraza..GROMARON je napisao/la:Bolje po susjede što su sad izgubili nego da se brukaju protiv amera s nekim zaostacima od 40+ na OI 2016.
Teodosic nema sta da se ljuti.Svo vrijeme je bio ocajan u odbrani,Litvani su prolazili pored njega kako su htjeli,i uvijek pravili visak.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakvo polufinale
Posebno kad ga uporedis sa onim sinoc
Hrabrim Litvancima predvidjam borbu u prvom poluvremenu, a onda rutinski finis Paua i druzine.
Hrabrim Litvancima predvidjam borbu u prvom poluvremenu, a onda rutinski finis Paua i druzine.
Naravno da je tako, ja sam ovom odgovorio zato sto ispade da Srbija posle ovog poraza nece otic na OI..Pappy je napisao/la:Veća je bruka imati kvalitet a ne otići na OI. Nego otići i da te tamo obrukaju Ameri. Svaka od selekcija Evrope bi odma sad potpisala tako nešto. Od najjače do slabije.Momciluk je napisao/la:Kakve to veze ima, opet ce se mozda brukat na OI 2016 i nakon ovog poraza..GROMARON je napisao/la:Bolje po susjede što su sad izgubili nego da se brukaju protiv amera s nekim zaostacima od 40+ na OI 2016.
This time next year we'll be millionaires.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zasluzeno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Litavci vole karat Balkance u polufinalima Eurobasketa 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moralo je biti ovakvo. Litva nije mogla u trku i neku igru otvorenog garda nego malo po malo približavati utakmicu kraju a da se bude u egalu. Srbija je skoro na svim pozicijama bolja od Litve tako da basket drugim nije išao u prilog već rovovska bitka sa puno fizike a time i puno izgubljenih lopti i promašaja.SlevinKelevra je napisao/la:Kakvo polufinale![]()
Posebno kad ga uporedis sa onim sinoc
![]()
Litvanija je reprezentacija sa najboljim živcima od ovih svih većih reprezentacija. Nikada kod njih nema panike, uvijek strpljivo pronalaze rješenje i u najtežim momentima...rio_Ferdy88 je napisao/la:E odavno lošija ekipa nije zaigrala u finalu, kako se provukoše to ni oni sami ne znaju![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hajde ako Sabonis još uvijek nije spreman da na ovom nivou pruži dobre partije, na koji fazon je onda bradonja u rotaciji ispred Javtokasa ?
ZELJEZNICAR 1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Javtokas je dobro grohno u zadnje vrijemehamzaTM87 je napisao/la:Hajde ako Sabonis još uvijek nije spreman da na ovom nivou pruži dobre partije, na koji fazon je onda bradonja u rotaciji ispred Javtokasa ?
Litvanci zasluzeno, sve cestitke!
Kao sto sam se i pribojavao, veoma je tesko, gotovo nemoguce drzati istu (ludacku) formu tokom citavog turnira, a mi smo ga veceras debelo podbacili...
Kao sto sam se i pribojavao, veoma je tesko, gotovo nemoguce drzati istu (ludacku) formu tokom citavog turnira, a mi smo ga veceras debelo podbacili...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ove je bio epski choke Srbije. Glupo je hvalisanje Litvanaca, ljudi su bili kriminalni veceras. Bilo je par sudijskih promasaja ali to ne.moze biti opravdanje. Nadam se da ce Spanci u finalu razbiti ove balticke lelemudane.
YNWA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nek sam ja zaspao na kraju prve cetvrtine
Ovo je ogroman choke Srba, sad im uveliko ovisi i medalja, stvarno nisam ocekivao da ce grohnut veceras... kazlauskas ispade Phil Jackson za ove eurobaskete, šta sve izvlaci iz poprilicno limitirane ekipe
Eto jos jednog zlata za Paua

Ovo je ogroman choke Srba, sad im uveliko ovisi i medalja, stvarno nisam ocekivao da ce grohnut veceras... kazlauskas ispade Phil Jackson za ove eurobaskete, šta sve izvlaci iz poprilicno limitirane ekipe
Eto jos jednog zlata za Paua
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ja ipak mislim da su ti kriminalni Litvanci pobijedili Srbiju večeras. Naravno, kad neko ne ispuni očekivanja ili bude pobijeđen od uslovno slabije reprezentacije jedini argumenti koji preostaju u odbranu istih su "loša noć" i "čokiranje". Bar malo poštovanja za one koji su uspiješniji na ovom takmičenju.HOPLIT je napisao/la:Ove je bio epski choke Srbije. Glupo je hvalisanje Litvanaca, ljudi su bili kriminalni veceras. Bilo je par sudijskih promasaja ali to ne.moze biti opravdanje. Nadam se da ce Spanci u finalu razbiti ove balticke lelemudane.
Pickuljica,teodosic i bjelica kakvi mentalni patuljci.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Teodosic koliko da u napadu, toliko uzme u odbrani, kriminalno los je na toj strani terena. Ide ispod bloka, udalji se dva metra i opet ga Seibutis probije.
Upravo. Srbija je igrala kao Finska danas, odnosno sve joj je ovisilo od suta. Litvanija odlicnom odbranom prosla dalje.muamerc je napisao/la:Ja ipak mislim da su ti kriminalni Litvanci pobijedili Srbiju večeras. Naravno, kad neko ne ispuni očekivanja ili bude pobijeđen od uslovno slabije reprezentacije jedini argumenti koji preostaju u odbranu istih su "loša noć" i "čokiranje". Bar malo poštovanja za one koji su uspiješniji na ovom takmičenju.HOPLIT je napisao/la:Ove je bio epski choke Srbije. Glupo je hvalisanje Litvanaca, ljudi su bili kriminalni veceras. Bilo je par sudijskih promasaja ali to ne.moze biti opravdanje. Nadam se da ce Spanci u finalu razbiti ove balticke lelemudane.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mozambik je napisao/la:Teodosic koliko da u napadu, toliko uzme u odbrani, kriminalno los je na toj strani terena. Ide ispod bloka, udalji se dva metra i opet ga Seibutis probije.
Sta je to dao veceras u napadu bgt ? 3 asistencije cini mi se i sut 4 od 11
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.