Mogu te ja uclaniti online, na moj trosak nije problem. Mozes li mi se javiti u pp sa tvojim informacijama i ja cu to zavrsiti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma hvala care, nije problem u novcima nego necu dolazit u Sarajevu neko vrijeme a iskreno ne volim to online jer mi je vec nekoliko puta "dirana" kartica nakon sto sam kupovao u shopu tako da izbjegavam. Pomozi ti kome treba na taj nacin a meni neka neko kaze da li moze jos da uplatim u posti na racunHansestadt je napisao/la: ↑24 feb 2023, 08:49Mogu te ja uclaniti online, na moj trosak nije problem. Mozes li mi se javiti u pp sa tvojim informacijama i ja cu to zavrsiti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ako zivis vani, skini aplikaciju Revolut, otvoris racun besplatno i imas opciju virtualne jednokratne karticdgodrina je napisao/la: ↑24 feb 2023, 09:15Ma hvala care, nije problem u novcima nego necu dolazit u Sarajevu neko vrijeme a iskreno ne volim to online jer mi je vec nekoliko puta "dirana" kartica nakon sto sam kupovao u shopu tako da izbjegavam. Pomozi ti kome treba na taj nacin a meni neka neko kaze da li moze jos da uplatim u posti na racunHansestadt je napisao/la: ↑24 feb 2023, 08:49Mogu te ja uclaniti online, na moj trosak nije problem. Mozes li mi se javiti u pp sa tvojim informacijama i ja cu to zavrsiti.Tako sam prije par godina.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Kako saznaje portal Klix.ba, klub s Grbavice je tražio pomjeranje utakmica sa srijede na utorak zbog poštivanja državnog praznika Dana nezavisnosti, koji se obilježava 1. marta.
Na ovaj zahtjev našli su na razumijevanje u Nogometnom savezu BiH i kod vlasnika TV prava Areni Sport pa će se utakmica igrati dan ranije od 18:00 sati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
mozemo li mi ista sutra braco ?opet bi vratio u prvu Haracica 
Zayebani su ovi konjicani bgm bice gusto bice 0-2 a oni su nam sada novi lokalni rivali oni su nam sad najblizi premijerligasi a fcs vise nije zanimljivo s njima s cerati sad su nam ove beštije rivali ovo je sutra ko derbi .Svi u Konjic!
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sutra ga Sulejman zabija!
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Veceras bi nam najvise remi il pobjeda borca odgovaralo mada vise sam za remi
Sutra ocekujem ovaj sastav
1 Bender
2 Galic
3 Jasarevic
4 Drina
5 Cocalic
6 Hodzic mladzi
7 Drljo
8 Mekic
9 Krpic
10 Stilic
11 Amoah
Prognoza 1-2
1 Bender
2 Galic
3 Jasarevic
4 Drina
5 Cocalic
6 Hodzic mladzi
7 Drljo
8 Mekic
9 Krpic
10 Stilic
11 Amoah
Prognoza 1-2
- MocMahale444
Kokuzna vremena nista novo kod nas. El pod moranje, vrsiti pritisak na sudije cim sta pogrijese jos sudi nam papak bandic pleme yebo svoje.
Znaci kao da je bilo danas kad su nagradili lopova koji nam je po naredbi saveza UKRAO titulu.
SUDIJA ANTONI BANDIĆ sudi iako ima suspenziju Fudbalskog saveza BiH (2017)
Znaci kao da je bilo danas kad su nagradili lopova koji nam je po naredbi saveza UKRAO titulu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sudija lopove ispuši nam flopoveMocMahale444 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:58Kokuzna vremena nista novo kod nas. El pod moranje, vrsiti pritisak na sudije cim sta pogrijese jos sudi nam papak bandic pleme yebo svoje.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Pobjeda Širokog bi nam itekako više odgovarala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:01Veceras bi nam najvise remi il pobjeda borca odgovaralo mada vise sam za remi
Prvo što bi se Široki približio Zrinjskom i to su veće šanse da Zrinjski Kup stavi u drugi plan, a također Široki će ti svakako biti u top 3 tako da ne razumijem zbog čega bi nam odgovarala pobjeda Borca, kada i pored guranja sudija vjerovatno neće biti u top 3
- MocMahale444
Sudija lopove ukro gace popove 
carapica boje lila nikad nije napadao pitare i ostale neprijatelje.
Njegova mrznja je samo prema Želji.
carapica boje lila nikad nije napadao pitare i ostale neprijatelje.
Njegova mrznja je samo prema Želji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Pa zato sto bi s njihovim remijem i eventualnom pobjedom sutra smanjili zaostatak za 2 boda i to za oba klubalakilone je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:17Pobjeda Širokog bi nam itekako više odgovarala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:01Veceras bi nam najvise remi il pobjeda borca odgovaralo mada vise sam za remi
Prvo što bi se Široki približio Zrinjskom i to su veće šanse da Zrinjski Kup stavi u drugi plan, a također Široki će ti svakako biti u top 3 tako da ne razumijem zbog čega bi nam odgovarala pobjeda Borca, kada i pored guranja sudija vjerovatno neće biti u top 3
Borac bi nam bjezo samo dva boda siroki 5 jos qitari kad bi dobili zrinjski opet bi bili 4 boda iza nas a mi 7 bodova do zrinjskog
Jos bi se qitari nafurali a znamo kad se oni nafuraju da su njsjaci kako zavrse
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 24 feb 2023, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
-5 bi imali u odnosu na Široki, mada nije ni bitno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:47Pa zato sto bi s njihovim remijem i eventualnom pobjedom sutra smanjili zaostatak za 2 boda i to za oba klubalakilone je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:17Pobjeda Širokog bi nam itekako više odgovarala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:01Veceras bi nam najvise remi il pobjeda borca odgovaralo mada vise sam za remi
Ne zanimaju nas drugi rezultati, u dobroj smo poziciji i ako budemo na nivou, Europa sigurno neće doći u pitanje.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Pa da al bolje -5 nego -7 u svakom slucajulakilone je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:50-5 bi imali u odnosu na Široki, mada nije ni bitno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:47Pa zato sto bi s njihovim remijem i eventualnom pobjedom sutra smanjili zaostatak za 2 boda i to za oba klubalakilone je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:17
Pobjeda Širokog bi nam itekako više odgovarala.
Ne zanimaju nas drugi rezultati, u dobroj smo poziciji i ako budemo na nivou, Europa sigurno neće doći u pitanje.
- jointunija
- Kontakt:
Džaba sve,biće kako ovaj ćelavi smrad bal.jski kaže
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Dobro je za sad osim onog zutog nije imo kikseva
Al ima jos poluvrijeme ocekujem prvi kontkat u 16 penal znamo vec za koga
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.