FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 nov 2018, 12:10

kerimatomic1921 je napisao/la:Gledam izvjestaj, kriminalna utakmica Vranjesa, ovo je za svaku osudu majku mu **** u picku. Sa druge strane, maestralno je igrao Veseli. Kod nas konstantno igraju samo 3 igraca po utakmici, strasno.

Uprava napolje!!!!!!!
Vranjes sinoc stvarno ne znam sta reci, bukvalno ono nikad nisam vidio od nekoga u dresu Zelje, najgora partija jednog igraca od kako pamtim Zelju, odbijale se lopte od njega, a 2-3 puta im dao loptu za kontru, stvarno ne znam sta reci, Osmanovic kad je uso bio bolji 10 puta.

I Sinisa stvarno glupo reagovao na kraju, ko kakvo tele dopustio da ga navuku i uzmu nam 2 minute u produzetku. Sve stoji pozrtvovanost, hrabrost, neka ćuka, ali moras imat nekad i mozga ne moze sve na borbenost.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 nov 2018, 12:13

Cholo bi makar poginuo sinoć!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 nov 2018, 12:17

irfo je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Gledam izvjestaj, kriminalna utakmica Vranjesa, ovo je za svaku osudu majku mu **** u picku. Sa druge strane, maestralno je igrao Veseli. Kod nas konstantno igraju samo 3 igraca po utakmici, strasno.

Uprava napolje!!!!!!!
Vranjes sinoc stvarno ne znam sta reci, bukvalno ono nikad nisam vidio od nekoga u dresu Zelje, najgora partija jednog igraca od kako pamtim Zelju, odbijale se lopte od njega, a 2-3 puta im dao loptu za kontru, stvarno ne znam sta reci, Osmanovic kad je uso bio bolji 10 puta.

I Sinisa stvarno glupo reagovao na kraju, ko kakvo tele dopustio da ga navuku i uzmu nam 2 minute u produzetku. Sve stoji pozrtvovanost, hrabrost, neka ćuka, ali moras imat nekad i mozga ne moze sve na borbenost.
Upravu si brate, prevagnuo je njegov temperament. Pazi ovo, pocevsi od seljacine Rahmanovica sinoc, njemu na svakoj utakmici J*** majku, mrtvog oca i trudnu zenu. Mozda je covjeku vise preko glave. Zato je igrac ala dino hasanovic ili emrah hasanhodzic nas bivsi junior, pencilin za takve seljake. Izbijes ga iz cipela 3 puta kao emrah proslu tekmu, i zavrsis pricu. Samo sto to niko ne zna od nasih pickastih veznjaka..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 nov 2018, 12:36

Vrijeme je da gospodin Milimetar pokupi prnje i makne se, sa njim nema napretka...

Odovic se nazalost pokazao kao obicna marioneta i klimoglavac, kladim se da je opet igrace optuzio da ga ne slusaju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2018, 13:08

kerimatomic1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Uprava napolje!!!!!!!

Upravu si brate, prevagnuo je njegov temperament. Pazi ovo, pocevsi od seljacine Rahmanovica sinoc, njemu na svakoj utakmici J*** majku, mrtvog oca i trudnu zenu. Mozda je covjeku vise preko glave. Zato je igrac ala dino hasanovic ili emrah hasanhodzic nas bivsi junior, pencilin za takve seljake. Izbijes ga iz cipela 3 puta kao emrah proslu tekmu, i zavrsis pricu. Samo sto to niko ne zna od nasih pickastih veznjaka..
bas tako, da je neki mudonja ko Culum sto je nekad bio pa da ga izudara u prvom poluvremenu pa poslije seri kolko hos

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 04 nov 2018, 13:13

Sve ovo sto nam se desava u zadnje vrijeme me jako boli :(

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2018, 13:17

-8 i poraz u derbiju i nikakve ostavke u opticaju...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 13:20

irfo je napisao/la:-8 i poraz u derbiju i nikakve ostavke u opticaju...
Koga dovesti u novu upravu?
Nemoj samo siguran sam da bi neko vodio bolje. Daj ime :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 nov 2018, 13:21

Čeka se i treći poraz u nizu od seoskih ekipa kako bi se neki potez napravio :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2018, 13:22

MocMahale444 je napisao/la:
Ti i ja :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2018, 13:23

Tuzla City je sljedeca :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 13:27

irfo je napisao/la:
Ti i ja :kafa:
Ja sam siguran da bi ja pa barem 80% realno bio bolji od Zeca, Jazve, Zaima i Veselog.

Sto se tice uprave tu sam vec :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 nov 2018, 13:29

Mene i Krpića u napad, pustite nam video razgovor sa Mulalićem u svlačionici i imamda izginemo na terenu sa po 4 komada u mreži protivnika :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2018, 13:29

Ja vas necu ostaviti na cjedilu ko Bakrac kunem se
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 13:48

Gredic Almira. Neka izabere sebi saradnike.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 13:54

plavousrcu je napisao/la:
Gredic Almira. Neka izabere sebi saradnike.
Nije dovoljno mrzak i drzak a i vec je bio.
Mislis da bi doveo Amara?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 nov 2018, 14:11

Pokazao da zna u vremenu kad je bio predsjednik. Otisao i pokazao da ima karakter. Zapoceo proces stavljanja kluba na zdravije noge po pitanju stvari u kojima smo kaskali. Bio clan predsjednistva kada smo sportski dominirali. Vjerujem da bi pokusao dovesti Najdrazeg.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 14:26

plavousrcu je napisao/la:Pokazao da zna u vremenu kad je bio predsjednik. Otisao i pokazao da ima karakter. Zapoceo proces stavljanja kluba na zdravije noge po pitanju stvari u kojima smo kaskali. Bio clan predsjednistva kada smo sportski dominirali. Vjerujem da bi pokusao dovesti Najdrazeg.
Pije to vode ali...

Almir Gredić izabran je za novog predsjednika Fudbalskog kluba Željezničar. Na funkciji prvog čovjeka aktuelnog bh. prvaka naslijedit će Sabahudina Žuju koji je podnio neopozivu ostavku..........

Govoreći o menadžeru Osimu, rekao je: "On je u protekle četiri godine odradio 80 posto posla. Tražio je da se malo odmori i nekoliko utakmica neće voditi ekipu. Sve ostaje isto. Amar će biti tu, prisustvovat će treninzima, ali mu treba malo odmora"........... Jos odmara kralj.

Almir Gredić je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika FK Željezničar, nakon današnjeg poraza ovog kluba na gostovanju u Travniku rezultatom 2:0.

Do naredne Skupštine koja je u decembru, prvi čovjek Kluba će biti potpredsjednik Skupštine i član UO Ermin Pešto.

"Nakon tri godine provedene na poziciji predsjednika Kluba, podnosim neopozivu ostavku. Klub je konsolidovan i finansijski stabilan, očito kao takav postao je interesantan mnogima. Tek kada je uslijedila potpuna finansijska stabilizacija, počeli su se pojavljivati problemi, od raznih dušebrižnika, kojih nigdje nije bilo kada su se nagomilani problemi (dugovi) rješavali. Zbog privatnih i poslovnih obaveza nisam više u mogućnosti maksimalno se posvetiti vođenju Kluba", kazao je Almir Gredić.

Ispade otisao Amar, otisao i on ili ako ispadne neki problem on ce se povuci kao i ranije.
Nemam nista protiv Grede ali.....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2018, 14:39

Zeba dogovaro sa Ordagicem transfer na zimu, sta li ce sad biti pitanje je

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 nov 2018, 14:41

Novinare strah da pitaju Misimovica, imal tog otkaza pasa? Gdje su titule?
Mozda se ovaj dobro krije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, mavi i 47 gostiju.