Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Stvarno treba prestati s ovim glupostima, međutim, Amerika je to, nije ovo ništa džaba, vidim da mu raste popularnost i po broju pratitelja i pregleda na objavama.
-
- Kontakt:
A mislim crnci će biti uz Greena makar ubio nekoga, ali vala i ovi komentari kako ga je Green ponizio, rekao bi čovjek da ga je stavio na poster, zabio 35 poena.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Zasluzio je ovaj tretman.
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo naprijed Juka , treba neko magarca čepirati .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja iskreno baš imam osjećaj da Juka čita forum, ako čitaš Nurk na narednoj twitter prozivci daj neki znak 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
koliko mrzim ovaj all star break
dajte više da se nastave utakmice, ovo je gora patnja nego reprezentativna pauza u fudbalu
dajte više da se nastave utakmice, ovo je gora patnja nego reprezentativna pauza u fudbalu
- Felixians4
- Kontakt:
baš dobrodošla. P.S. nastavljaju sutra, a slijedi reprezentativn pauza u košarci, BiH i Hrvatska u istoj grupi, Musa i Hezonja kako ih je EL predstavila Super Mario Bros, zadnja 2 MVP mjeseca, u Real Madridu savršeno se snašli u toj hebenoj ekipi
Vraća se Jusuf večeras, trebao bi biti efikasan jer je ovog Gafforda devastirao dok je igrao za Wizardse.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ovo je jedini lik u historiji nba lige koji za 10 godina igranja u njoj nista, ali apsolutno nista, nije popravio u svojoj igri. Odgledao sam i ove sezone bar 90% utakmica, cisto da vidim kakav ce biti u novom timu prepunom zvijezda. I jedino sto se moze reci je to da mu jos uvijek sve zavisi od srece. Ako frljoke koje bez ikakve kontrole ispaljuje zalutaju i slucajno pronadju put do kosa - onda ce to biti 20-ak poena. U suprotnom, nema sanse da prebaci 10, a i to samo ako mu Durant namjesti 3-4 zicera pod kosem.
Definitivno ima sve manje minuta, prvi dio sezone I ovo od Januara pa ovamo igra manje.
Sinoc je bio kriminalan, neka ga je ohladio, isto kao da mu je glava bila negdje drugo, a ne na utakmici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jos mu je draymond u glavi. Jbg svi su culi kad ga je nazvao mekanim igracem i pi*kicom. I umjesto da mu odalami sljagu po labrnji ili plasira lakat u rebra (i tako pobere simpatije svih neutralnih) on se uhvatio sprdanja po twitteru i tako pokazao svoju nemoc...Pa sta i da je dobio 5-7 utakmica suspenzije? Barem bi se pokazao kao neko s kim nema zajebancije ni za najvece bitange u ligi...i okrenuo javnost na svoju stranu
Thad Young i Royce O'Neal su potezi Feniksa koji se sprema za small ball postave u playoffu. Jukson moze ocekivat vecu minutazu protiv Jokica i Minesote... Protiv Cllipersa bi igrao jednako minutazi Zubca, cca 20-24 min.
Thad Young i Royce O'Neal su potezi Feniksa koji se sprema za small ball postave u playoffu. Jukson moze ocekivat vecu minutazu protiv Jokica i Minesote... Protiv Cllipersa bi igrao jednako minutazi Zubca, cca 20-24 min.
Ma neće on ni igrati nešto u playoffu, očigledno.
Danas protiv Senguna
Danas protiv Senguna

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Juka mi je možda i najdraži naš sportista al realno je protiv draymonda ispao pi....
Loše je ovo u zadnje vrijeme i od njega i pd sunsa.
Loše je ovo u zadnje vrijeme i od njega i pd sunsa.
-
- Kontakt:
Ma sinoć je zasrao odmah na startu drugog poluvremena, 2 napada u nizu upropastio, a ovi Mavsi tricama uzvratili.
Od tad nisu vise ni vodili do kraja utakmice mislim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- NerminFatic
- Kontakt:
Imao lagano polaganje, nigdje nikoga i - promasi.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:13Ma sinoć je zasrao odmah na startu drugog poluvremena, 2 napada u nizu upropastio, a ovi Mavsi tricama uzvratili.

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Cwirek, TripleThreat, Vaya i 21 gost.