FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 avg 2018, 11:37

Protiv GOŠKa očekujem nešto kao protiv Mladosti i Banantsa kući. Pobjeda 3:0. Maximalno ozbiljno ih shvatiti i od prve minute krenuti ofanzivno i jako.

Šteta za prvo kolo i poraz, još ga nisam prebolio..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 11:51

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Uprava - Baljak, Ibraković, Kantardžić i Sabrina.

Stručni štab - Ješić (šef struke), Jarni, Hurtić i Samer Naser (pomoćnici), Oruč (kondicioni) i Agim Nikolić (video-analitičar).

Početna postava - Oštraković, Radulović, Gutić, Kramar, Protić, Šunjevarić, Krajišnik, Nuhanović , Jevtić, Karamatić, Melunović.

Klupa: Pantić, Plakalo, Ademović, Simeunović, Karić, Todorović, Osmanagić, Purić.

Kakav bi ovo bio klub bio, organizacija bi pucala. A o tim da ne govorim.. Bila bi nestašica vitrina u klupskim prostorijama. Šta smo imali, a prokockali... :D
Nemoj Jarnija s njima, nije toliko grozan. :lol:
Izbacio je kone u kupu i imao nekih lijepih utakmica. Puno remija al baš malo poraza. :kafa: Radije bih tu ubacio Šenera Bajramovića.
Gdje nije, gdje ćeš dalje kad je skaut Avdić rekao da Jarni nije ništa prenio na ekipu i da ne shvata kako tako jedan veliki igrač slabo šta zna. :mrgreen:
Može i Šener.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2018, 12:04

Grehota da neko Hurtiću mjesto zauzima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 avg 2018, 12:07

Šta je sa novim golmanom, deb.ili iz kluba?
FK Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 avg 2018, 12:22

BordoSarajevo je napisao/la:Šta je sa novim golmanom, deb.ili iz kluba?
Sta ce nam pored Vladana ziva. Svakako nemamo ekipu za titule.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 avg 2018, 12:58

zagorski je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Šta je sa novim golmanom, deb.ili iz kluba?
Sta ce nam pored Vladana ziva. Svakako nemamo ekipu za titule.
A šta povrijedi se, Tucakovića da gledamo na golu?

Svakako da je ekipa mogla, trebala i morala biti bolja, par pozicija je katastrofalno popunjeno, tj. nepopunjeno ali mislim da bez obzira ne sve možemo biti konkurentni za vrh i trofeje samo iz razloga što su i konkurenti loši..
FK Sarajevo

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 avg 2018, 13:24

Problem je što će oni dovesti golmana kojem će dati priliku prije nego Vladanu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 08 avg 2018, 13:50

Tucakovic je ok golman i moze posluziti. Bezveze je uzet na zub.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 avg 2018, 14:08

zlo87 je napisao/la:Problem je što će oni dovesti golmana kojem će dati priliku prije nego Vladanu.
I ovoga je mene strah. Dovesce nekog "Kahrimana" da bude drugi golman i onda ce ga Husref staviti na gol a Vladana na klupu. A treba nam hitno golman za klupe.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 avg 2018, 14:10

A fakat koliko je to ljudi gledalo tog Tucakovica pa se toliko "kuka" da je bzvz.Ili je to sto ga je Runda doveo u klub pa automatski mrzitelji tog lika su stvorili tu sliku.Ja fakat ovog momka nisam gledao a i mislim da je samo 1-nom branio sad u prijateljskoj znaci nije se imao priliku ni gledati nesto,pa zaista neznam gdje ste se mogli uvjertiti u njegovo nekvalitete ili eventualne kvalitete nebitno.

I ako vec trazite novog golmana,logicno da ce jedinicu trazit,ko ce to pristati doci da bude zamjena momku od 20 godina a da je iole.kvalitetan,nema od te ljubavi nista.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 avg 2018, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 avg 2018, 14:13

Ako ima kakav golman da bi dzaba branio, moze doci i bez probe ikakve :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 14:24

Kako smo mi ljudi u gradu Sarajevu cudna sorta.I oni sa memli strane i mi sa suncane.O nama cu sunce nas obasjalo aBd.Je li dolazi iz vana zlatan je,borben je ,nadasve dobar covjek,voli FKS(malo mi neprijatno reci,uglavnom nisu Bosnje).A ako je nas(uslovno receno Bosnjak)hiljadu i jedna mahana.Matko,Muminovic,Tatomirovic, Puzigaca,Scepanovic,Stojcev i ini kad odu i neki igraju protiv nas,ubise,raja ih ne satro pozdravlja ,oni lafo do Sjevera,a Jahovica,Suljica,Hebibovica,Dupovca ,Bekica na stub srama,yebavali im i yebajemo od do.Niko nece da vidi ili nece da kaze da je Hebibovic izmarisao Gomeza,mozda jedini dobio zuti radi grubosti i ucestovo u onoj frci kod aut linije.Oni dosli izvan Bosne kao gajstarbajteri i oni satro dobricine , a ove Bosnje mrze FKS.Znam da sam lose objasnio ,jer nisam vican pisanju,ali skontat cete Vi sta hocu reci.Lijepo je biti tolerantan prema drugacijem,ali malo vise gotiviti svoje.Bojim se da cemo poslije prvih grasaka i poraza spominjati familiju Pidri,Mujakicu i ostalim.Iz sve snage podrzavam Kovacevica ,nas je "Akademac" i njega cemo na crnu listu,poslije prvog kiksa.IMA NESTO U NAMA STO JA I GOTIVIM(LJUDI SMO PRIJE SVEGA),ALI MALO U PAMET.BUDIMO ISTI PREMA VELKOVSKOM I BEKICU .MA SMIJU NAM SE PO i.sarajevu.ZNATE VI DOBRO STA HOCU RECI.MENI DOKAZANI SEMJON MILOSEVIC.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 08 avg 2018, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 08 avg 2018, 14:24

Od 2015. imamo kritican omjer sa malenima. 5 poraza 5 nerjesenih i jedna pobjeda

Sramota, moramo ovo ublaziti u srijedu.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 avg 2018, 14:40

miky_hz je napisao/la:A fakat koliko je to ljudi gledalo tog Tucakovica pa se toliko "kuka" da je bzvz.Ili je to sto ga je Runda doveo u klub pa automatski mrzitelji tog lika su stvorili tu sliku.Ja fakat ovog momka nisam gledao a i mislim da je samo 1-nom branio sad u prijateljskoj znaci nije se imao priliku ni gledati nesto,pa zaista neznam gdje ste se mogli uvjertiti u njegovo nekvalitete ili eventualne kvalitete nebitno.

I ako vec trazite novog golmana,logicno da ce jedinicu trazit,ko ce to pristati doci da bude zamjena momku od 20 godina a da je iole.kvalitetan,nema od te ljubavi nista.
Jarane, on nije mogao ni u Čeliku ostati.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 14:43

Sabinho je napisao/la:
Drug dozvoli mi da kazem da tvoj nick nikako ne ide sa klubom za koji navijas.
Da sam se registrovao radi ovog pdf , ne bih imao ovaj nick.Radi nekog drugog pdf sam molio malu raju da me registruju (nisam vican novim tehnologijama),ali radi Akademije se upeca i volio bih da svi guramo tu pricu.Meni je Husref i ok rjesenje(naravno ako osvoji PL),ali se bojim da on ne gotivi mlade igrace,zato ja pisem ovdje.Nisam ja levat da skocim u baru medju ove krokodile,bas onako.a ima i ona pametna:KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO.Akademija.Pozz :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 avg 2018, 15:09

Mi smo negdje tu sa Željom oko veličine, ugleda i svega, ne odmakinjemo mnogo, niti oni odmakinju od nas.
To je jedna realnost, morate se složiti sa njom. Broj navijača i jednog i drugog kluba je sličan, to su bez dvojbe najveći bh. klubovi sa navijačima širom domovine. Da se nadovežem za Zrinjski, previše podcjenjujete Mostarce, kažete "taj klub pola Mostara mrzi". Shvatite prvo u kakvoj državi živite, Mostar je samo na papiru jedan grad, po svemu drugom 2 grada su tamo, podijeljena ideološkim i nacionalnim razlikama. Zapadni Mostar živi za Zrinjski, Istočni Mostar živi za Velež. Zrinjski kao klub iz tako male sredine postiže fenomenalne rezultate, budimo realni Zap. Mostar ima negdje oko 55.000 stanovnika, a prvaci su zadnje 3 sezone i imaju najviše titula u ujedinjenoj bh. ligi. Svaka im čast.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 avg 2018, 15:11

bordopoeta je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A fakat koliko je to ljudi gledalo tog Tucakovica pa se toliko "kuka" da je bzvz.Ili je to sto ga je Runda doveo u klub pa automatski mrzitelji tog lika su stvorili tu sliku.Ja fakat ovog momka nisam gledao a i mislim da je samo 1-nom branio sad u prijateljskoj znaci nije se imao priliku ni gledati nesto,pa zaista neznam gdje ste se mogli uvjertiti u njegovo nekvalitete ili eventualne kvalitete nebitno.

Jarane, on nije mogao ni u Čeliku ostati.
Jako malo se moglo vidjeti - samo ono malo na pripremnim. Djelovao je nesigurno i neodlucno. To nisu atributi koje zelis vidjeti uz golmana cija i najmanja greska vecinom rezultira golom.

Kovacevic je djelovao vrlo dobro ali mu ispucavanja zanose prema aut liniji. To se moze lako dotjerati. Ako Kovacevic bude branio do kraja regularnog dijela sezone, bilo bi prihvatljivo da bude kriv za 2-3 gola zbog neiskustva. Vec iduce godine cemo se svi kleti u njega.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2018, 15:16

Moze li nas biti 2 milje u subotu? :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 15:29

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi smo negdje tu sa Željom oko veličine, ugleda i svega, ne odmakinjemo mnogo, niti oni odmakinju od nas.
To je jedna realnost, morate se složiti sa njom. Broj navijača i jednog i drugog kluba je sličan, to su bez dvojbe najveći bh. klubovi sa navijačima širom domovine. Da se nadovežem za Zrinjski, previše podcjenjujete Mostarce, kažete "taj klub pola Mostara mrzi". Shvatite prvo u kakvoj državi živite, Mostar je samo na papiru jedan grad, po svemu drugom 2 grada su tamo, podijeljena ideološkim i nacionalnim razlikama. Zapadni Mostar živi za Zrinjski, Istočni Mostar živi za Velež. Zrinjski kao klub iz tako male sredine postiže fenomenalne rezultate, budimo realni Zap. Mostar ima negdje oko 55.000 stanovnika, a prvaci su zadnje 3 sezone i imaju najviše titula u ujedinjenoj bh. ligi. Svaka im čast.
Trenutno su realno kone malo veći, i trofejniji klub. Imaju 3-4 trofeja više i tri pobjede više u međusobnom omjeru. Al nije to ništa nedostižno, u tri sezone bi se sve dalo preokrenut, samo što mi sad nemamo upravu za te domete. Takođe, nas yebe što nam se sistem takmičenja mijenjao sto puta. Ne samo kozmetičke promjene nego raspad države, pa razjedinjene lige, pa ponovo ujedinjavanje. Mi smo u Jugi bili daleko najveći BH klub. Željo se poslije rata najbolje snašao i do 2003. ugrabio četiri titule. U ovom formatu Premijer lige BiH Zrinjski je najtrofejniji klub sa 6 titula. Nas yebe što je ostalo samo ime, do 1992. smo bili najveći, od raspada stare države ni u kojem scenariju nismo prvi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2018, 15:34

"Veći." :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 5 gostiju.