FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Postovanje svim ovim trenerima ali barem bi Amar pomeo klan cim bi se pojavio u timu, s Amarom bi opet sve planulo. Ovi nece da igraju za Odu, evo npr on urla pored linije njih libo racku.
Amar Osim!!!
Samo od toga nista, zadnja nada upravi je dovesti A.O
Eksperimentisanje bi trebali zavrsiti.
Isto tako mora i A.O zeliti da bude tu.
Kako god daj titulu, barem 2 u 3 godine aBd.
Amar Osim!!!
Samo od toga nista, zadnja nada upravi je dovesti A.O
Eksperimentisanje bi trebali zavrsiti.
Isto tako mora i A.O zeliti da bude tu.
Kako god daj titulu, barem 2 u 3 godine aBd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedino sto mi se svidja u ovom Cenanovom izlaganju je recenica: “Ljudi, sjedite na kafi i uz normalan razgovor probajte naci pravo riesenje bez naglih amputacija...”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ide jos jedan poraz za vikend pred oko 1000 ljudi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svi ga mogu popusit gospon Amaru Osimu, svi redom. Kurcite se da smo najveci klub u drzavi a pljujete legendu kluba, **** misketovi placenici, maloumnici i balavci! Vratit ce se najdrazi a vi takvi kakvi ste pravit cete se da nikad niste navijali za Zelju! ZIVIO NAM GOSPODAR FAMILIJE AMAR OSIM!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Krivi su navijaci, ne zasluzujemo ovako sjajnu upravu, mi bi jos titule a igramo u ligi sa strasnim sarajevom i zrinjskim, e pa ne moze!
Al najjaci su mi ovi sa pricom, da su podjednako krivi Amar i Senad sto nisu zajedno u klubu
Al najjaci su mi ovi sa pricom, da su podjednako krivi Amar i Senad sto nisu zajedno u klubu
A šta će nam titule??!!irfo je napisao/la:Krivi su navijaci, ne zasluzujemo ovako sjajnu upravu, mi bi jos titule a igramo u ligi sa strasnim sarajevom i zrinjskim, e pa ne moze!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
hahahahahahahahahahahahh

Sjecas li se dobrih starih vremena kad uleti neki placenik pa kaze sad ce svi dati ostavke, dosta im je svega sad nek dodje violina pa svi pocnu kukat nemojte kmeeeeZeljo92 je napisao/la:hahahahahahahahahahahahh![]()
kako se necu sjecat, moram priznat i ja sam se bio uhvatio na to al prokuzi covjek vremenom.irfo je napisao/la:Sjecas li se dobrih starih vremena kad uleti neki placenik pa kaze sad ce svi dati ostavke, dosta im je svega sad nek dodje violina pa svi pocnu kukat nemojte kmeeeeZeljo92 je napisao/la:hahahahahahahahahahahahh![]()
molim vas otvorite anketu sa pitanjem da li ova uprava zasluzuje nasu podrsku ili ne... da vidimo kako navijace misle! eno na orgu i ** oko 90% daje podrsku! interesuje me ovde kako je misljenje...
45515
Nemamo moderatora jbggrbavicka je napisao/la:molim vas otvorite anketu sa pitanjem da li ova uprava zasluzuje nasu podrsku ili ne... da vidimo kako navijace misle! eno na orgu i ** oko 90% daje podrsku! interesuje me ovde kako je misljenje...
23
a ka'ćemo imati, niko ne znaGOAT je napisao/la:Nemamo moderatora jbggrbavicka je napisao/la:molim vas otvorite anketu sa pitanjem da li ova uprava zasluzuje nasu podrsku ili ne... da vidimo kako navijace misle! eno na orgu i ** oko 90% daje podrsku! interesuje me ovde kako je misljenje...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakve ba ankete, nije to nikakav pokazatelj, predstava za malu djecu, napravi neko 10 accova i glasa i sta si time dokazo? Pokazatelj je posjeta na stadionu i to je to.
posjeta 2012/13 je takodjer bila ocajna, bili prvaci, a na posljednoj utakmici ne dodje vise od 5k...irfo je napisao/la:Kakve ba ankete, nije to nikakav pokazatelj, predstava za malu djecu, napravi neko 10 accova i glasa i sta si time dokazo? Pokazatelj je posjeta na stadionu i to je to.
nije ni to mjerilo...
treba sto vise anketa sto se mene tice...
45515
Pa naravno da nije a i koga je briga za forum kao da je to neki pokazatelj sta navijaci misle.Cinjenica je da navijaci nisu zadovoljni sadasnjom upravom i to je kraj cijele price.irfo je napisao/la:Kakve ba ankete, nije to nikakav pokazatelj, predstava za malu djecu, napravi neko 10 accova i glasa i sta si time dokazo? Pokazatelj je posjeta na stadionu i to je to.
23
Dodaću vam ja anketu koju god želite, ali računajte da tu mogu glasati svi forumaši, tj. i oni koji ne navijaju za Želju. Pa ako hoćete, samo definišite pitanje i ponuđene odgovore i ubacujemo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakve ankete, jos im je to preostalo od repertoara. Nemaju sta pametnije smisliti. Ko hoda po kafanama i ispija kafe sa starijom rajom jasno mu je sta vecina Zeljovaca misli o ublehasu i njegovim analnim planinarima.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo sinisu stavili na cover poslije 4 godine. Opet jeftini trik udaranja na emocije hahah! Ja idem u nedjelju makar cuskije padale.
Ostao sam zpanjen kada sam cuo da je pristao na manju platu da ostane u zelji. Jeste da je tu kumovalo i rodjenje djeteta itd itd, ali to je fkt za svaku pohvalu. A nigdje nije igrao da mozes reci da se finansijski osigurao. Kapa do poda majstore, treba mu dati 10% os Sabanova 2 mil maraka
Ostao sam zpanjen kada sam cuo da je pristao na manju platu da ostane u zelji. Jeste da je tu kumovalo i rodjenje djeteta itd itd, ali to je fkt za svaku pohvalu. A nigdje nije igrao da mozes reci da se finansijski osigurao. Kapa do poda majstore, treba mu dati 10% os Sabanova 2 mil maraka
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.