pa evo na dva druga foruma imas anketu, koja pokazuje da je 90% navijaca za upravu! zar ne bi bilo dobro saznati raspolozenje i ovde? ybg, ipak nasi navijacu su podijeljeni po forumima...plavousrcu je napisao/la:Kakve ankete, jos im je to preostalo od repertoara. Nemaju sta pametnije smisliti. Ko hoda po kafanama i ispija kafe sa starijom rajom jasno mu je sta vecina Zeljovaca misli o ublehasu i njegovim analnim planinarima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: grbavicka, dana/u 06 nov 2018, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
45515
Anketa je nepotrebna jer će glasati malezijske binde i navijači drugih klubova. Mada i najbolje vrijeme da se postave te ankete je kad se završi polusezona jer u slučaju loših rezultata u 3 preostale utakmice nisam siguran da bi u tolikom procentu ljudi bili za. A možda i griješim. Kako god, sve ispod 9 bodova u naredne 3 tekme je poražavajuće.
Fakat Sinišu stavili 
Da mogu i Amara bi nalijepili
Da mogu i Amara bi nalijepili
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znaju da raja najvise Sinisu voli i da njemu nista ne zamjeraju pa hajd. Marketing tim na nivou. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zvijezda 09*Osim13 je napisao/la:I mi ćemo ugodinu ko Zvezde a
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva ba zvezda,Miske ne misli tako...Osim13 je napisao/la:I mi ćemo ugodinu ko Zvezde a

23
-
samoposmatram
- Kontakt:
Od pocetka Misimoviceve ere nema izvjestaja o tome koliko se duga vracalo do danas. Ili neko ima te informacije?

Ni milimetra!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Imal gdje podatka koliko je para potroseno na igrace, tj onih para koje su bile tu u kasi kad je doso Miskesamoposmatram je napisao/la:Od pocetka Misimoviceve ere nema izvjestaja o tome koliko se duga vracalo do danas. Ili neko ima te informacije?
A ta ubleha sa dugom juce mi jedan rece, kaze sta fali upravi prave stadion vracaju dug...ja bi bas volio da vidim kolko je tog duga vraceno?
Jedino transparaentno sto imamo od kluba je izvejstaj 1921. i prihod od karti...a tolko se busaj u prsa sa tim da sve se radi tako sto svi mogu imat uvid.
=\_1921_/=
Koji si ti od ove dvojice, al' iskreno?irfo je napisao/la:
![]()
![]()
Ni milimetra!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Vala da se hoce vise vratiti s odmora.
Cekamo ga, mozda muzicku da mu posaljemo?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Moze ona Amare vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebeMocMahale444 je napisao/la:Vala da se hoce vise vratiti s odmora.
23
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba mastati. Najdrazi se nece vratiti dok je ublehas u klubu. To ptice na grani znaju samo analni planinari spinuju jer gube tlo pod nogama.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
sam mozes naci sve podatke i izracunati. kolika je mjesecna rata, kada se pocelo, do kada se tim tempom treba vracati porezni dug kojeg je neko napravio ko je bio u klubu. znaci neko ko je nesavjesno poslovo i svjesno klub uvaljivao u dugove. zbog toga se ide u zatvor.invincible1921 je napisao/la:Imal gdje podatka koliko je para potroseno na igrace, tj onih para koje su bile tu u kasi kad je doso Miskesamoposmatram je napisao/la:Od pocetka Misimoviceve ere nema izvjestaja o tome koliko se duga vracalo do danas. Ili neko ima te informacije?![]()
A ta ubleha sa dugom juce mi jedan rece, kaze sta fali upravi prave stadion vracaju dug...ja bi bas volio da vidim kolko je tog duga vraceno?
Jedino transparaentno sto imamo od kluba je izvejstaj 1921. i prihod od karti...a tolko se busaj u prsa sa tim da sve se radi tako sto svi mogu imat uvid.
Srdjan Stanic pitarski ker
- plavousrcu
- Kontakt:
Nesavjesno poslovanje je i neopravdano trosenje novca Udruzenja gradjana. I zbog toga se ide u zatvor i nema veze sto je sve potroseno zavedeno kroz papire. To nije vazno, vazno je da ti analni planinar dodjes i napises post i radujes se sto ce neki bivsi clan Uprave u zatvor. Vise od tri godine palamudite s tom pricom a jos niko nije u zatvoru.osobaodpovjerenja je napisao/la:sam mozes naci sve podatke i izracunati. kolika je mjesecna rata, kada se pocelo, do kada se tim tempom treba vracati porezni dug kojeg je neko napravio ko je bio u klubu. znaci neko ko je nesavjesno poslovo i svjesno klub uvaljivao u dugove. zbog toga se ide u zatvor.invincible1921 je napisao/la:Imal gdje podatka koliko je para potroseno na igrace, tj onih para koje su bile tu u kasi kad je doso Miskesamoposmatram je napisao/la:Od pocetka Misimoviceve ere nema izvjestaja o tome koliko se duga vracalo do danas. Ili neko ima te informacije?![]()
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
bojim se da te nista nisam pitao. to analni planinar i ostale gluposti koje pises ostavi za kuce. 
Srdjan Stanic pitarski ker
- plavousrcu
- Kontakt:
Bojim se da se bojis stare narodne koja veli: cemu vakat tome i vrijemeosobaodpovjerenja je napisao/la:bojim se da te nista nisam pitao. to analni planinar i ostale gluposti koje pises ostavi za kuce.
"Zbog crvenog kartona na Koševu ne možemo računati na stopera Miloša Bakrača, a i drugi defanzivac Kemal Osmanković ima suspenziju zbog žutih kartona pa sam praktično ostao samo na Mateju Rodinu. Na današnjem treningu ćemo odigrati i jednu utakmicu između sebe pa ćemo znati na koga možemo računati. Po nekoj inerciji imamo tu juniora Enija Zilića koji je bio na klupi u sarajevskom derbiju. Znat ćemo i u kakvom je stanju Sinan Ramović jer bih volio računati na njega što prije. Radi se o odličnom igraču. Ostali su svi u pogonu", rekao je Odović za portal Klix.ba.
Trener Plavih je istakao kako ima dosta mlađih igrača koji se nameću i koji su blizu startne postave.
"Prije svih, tu mislim na Dženana Osmanovića. Nije se moglo ništa specijalno vidjeti u njegovom posljednjem nastupu, ali to je igrač koji ima stav, gard te dovoljna znanja i kvalitete da može konkurisati za prvi tim. Vidjet ćemo danas i situaciju s Vedranom Kjosevskim koji se žalio na povredu. Međutim, moram istaći da se unatoč svemu nekako uspijevamo održati bez prevelikog zaostatka. Neke stvari bi se mogle okrenuti nama u korist. Ipak, naši igrači su viđeni u Evropi i njihovi nastupi nisu nezapaženi. To je također bitno", istakao je.
Odović smatra kako je za Želju zbog trenutne situacije svaki meč bitan, a takav će biti i duel protiv Tuzla Cityja.
"Već treći put se moramo vraćati iz krize. Taman postignemo dobru atmosferu, nešto nas poremeti. Nadam se da ćemo i treći put izaći iz te neke, uslovno rečeno, krize i krenuti ka vrhu, a bili smo na samom početku među najboljim", poručio je Odović.
Podsjetimo, utakmica između Željezničara i Tuzla Cityja igra se u nedjelju od 16:30 sati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Hajd izracunaj mi ti eto...i bgt predoci neki dokaz makar i iz medija?osobaodpovjerenja je napisao/la:sam mozes naci sve podatke i izracunati. kolika je mjesecna rata, kada se pocelo, do kada se tim tempom treba vracati porezni dug kojeg je neko napravio ko je bio u klubu. znaci neko ko je nesavjesno poslovo i svjesno klub uvaljivao u dugove. zbog toga se ide u zatvor.invincible1921 je napisao/la:Imal gdje podatka koliko je para potroseno na igrace, tj onih para koje su bile tu u kasi kad je doso Miskesamoposmatram je napisao/la:Od pocetka Misimoviceve ere nema izvjestaja o tome koliko se duga vracalo do danas. Ili neko ima te informacije?![]()
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, f16, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Hrasno15, juka55, Levin, Proximic, ristagrad i 66 gostiju.