koliko toliko?Marsal je napisao/la:Nikad nisam rekao da je loš, dapače smatram da je fenomenalan igrač ali platiti ga toliko bez option to buyCarlo je napisao/la:a dobro, takvi su ljudi. kada je trebao potpisati za arsenal i neki s nase teme su tako pricali, al haj. vazno je da je dosaoneurofunk je napisao/la:
Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba imHvala, ali ne hvala...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal bio dogovorio 2 miliona funti i njegova plata i kao sve dogovoreno što je i njemački SkySports objavio da bi onda Liverpool u zadnji čas ponudio 5 miliona funti i njegovu plaću (odnosno jedan dio nje).Carlo je napisao/la: koliko toliko?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bendtner odlazi do kraja roka, nadam se isto za Parka i Squillacia. Time bi se rijesili solidnog broja parazita. Naravno moramo u prvu ruku nadomjestiti Songa. Vjerovatno se nece nista znacajno desavati do utakmice sa Stokeom.
Wenger je najavio da trazi 2igraca, tako da se imamo pravo nadati.
Sutra Stoke, dosta tezak mec. Poraz nikako ne odgovara na samom startu, nadam se pobjedi, remi nije kraj svijeta jer je meni ovo gostovanje uvijek jako ne zgodno. Poceo bih sa Giroudom jer bolji u skok igri, a i imam neki osjecaj da bi ga mozda krenulo. Vidjet' cemo...
Wenger je najavio da trazi 2igraca, tako da se imamo pravo nadati.
Sutra Stoke, dosta tezak mec. Poraz nikako ne odgovara na samom startu, nadam se pobjedi, remi nije kraj svijeta jer je meni ovo gostovanje uvijek jako ne zgodno. Poceo bih sa Giroudom jer bolji u skok igri, a i imam neki osjecaj da bi ga mozda krenulo. Vidjet' cemo...
- Marsal
- Kontakt:
Ma gubi sutra Arsenal od Stokea, nisam pesimističan nego samo to nam je realnost. Mi jednostavno ne znamo igrati protiv te ekipe na njihovom stadionu. Samo da prođemo bez povreda, dakle sad bih potpisao poraz ali da protiv onih drvosječa prođemo bez povreda.
Discovery bi na Brittania stadionu trebao snimati novu sezonu "Extreme Loggersa"

s lijeva na desno: Pulis, Shawcross, Palacios, Whelan
Discovery bi na Brittania stadionu trebao snimati novu sezonu "Extreme Loggersa"

s lijeva na desno: Pulis, Shawcross, Palacios, Whelan
Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)
-(ESPN)
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Marsal
- Kontakt:
Ma i on sere sad. Eto sad kao nije bio zainteresovan za Sahina.Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)

A wenger Tito...Tačno je pročitao par mojih postovaOrion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)

Sta bi sa telefonskim ubjedjivanjem na njemackom ? 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rodio se ti.neo je napisao/la:Sta bi sa telefonskim ubjedjivanjem na njemackom ?
Celik!3,2,2.
Laze Wenger. Nisu htjeli da plate..... Covjek bio na korak do Arsenala i sam htio u Arsenal.....Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)
Sta ce Wenger reci ako Liverpool zavrsi iznad Arsenala?! Sumnjam da Gerrard i Sahin nece biti jaka sredina.
Sa druge strane ga razumijem, ima Arsenal Cazorlu i Jacka ali dok oni zaigraju zajedno i uigraju se, moze svasta da se desi.
Arsenal se ocigledno ne razasipa parama. Ni blizu toga.
SamoZeljo je napisao/la:Laze Wenger. Nisu htjeli da plate..... Covjek bio na korak do Arsenala i sam htio u Arsenal.....Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)
Sta ce Wenger reci ako Liverpool zavrsi iznad Arsenala?! Sumnjam da Gerrard i Sahin nece biti jaka sredina.
Sa druge strane ga razumijem, ima Arsenal Cazorlu i Jacka ali dok oni zaigraju zajedno i uigraju se, moze svasta da se desi.
Arsenal se ocigledno ne razasipa parama. Ni blizu toga.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Komentar ti je puno vise debilan nego smijesan. Ocigledno nisi pratio sve ovo vezano za Sahina, Arsenal i Liverpool. Pored toga NIKO nije spomenuo neke provjerene informacije.mma_hz je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Laze Wenger. Nisu htjeli da plate..... Covjek bio na korak do Arsenala i sam htio u Arsenal.....Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)
Arsenal se ocigledno ne razasipa parama. Ni blizu toga.![]()
jel ti to Murinjo pricao..joj ljudi al vi mozete mlatit...sve provjerene informacije..
Nisi ispao ni COOL a ni SMIJESAN. Glupiras se, u najmanju ruku.
-
- Kontakt:
Nadam se da su istinite glasine da ce da nam dodje Yaya Banana, fenomenalan igrac koji bi vrlo brzo u Arsenalu postao svjetska klasa i medju najboljim na svijetu na svojoj poziciji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I ne treba platit, cuj 5M € za POSUDBU BEZ OTKUPNE KLAUZE, pa to je cista glupost.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Toliko price i provokacija zbog igraca na posudbi, bez mogucnosti kupovine. Ne znam sta ima tu toliko interesantno da se pisu 2-3 stranice samo o tome.
I to sto pisete da je doveden za 2 miliona, grdno se varate. Svako ko je pratio situaciju zna da je Liverpoolova ponuda od 5miliona funti prevagnula Arsenalovu od 2miliona. Zastajkivanje sa Arsenalom je bilo oko klauze za kupovinu dok Liverpool nije htio istu, nego cisto posudbu.
Pricajuci o ciframa i vodeci u obzir da ga je samo Real uzeo za 10 mil eura, tacnije nekih 7-8 mil funti. I platiti samo za jednogodisnju posudbu 5miliona istih je van svake pameti. Nemojte smatrati ovo provokacijama, govorim samo o realnim ekonomskim vrijednostima. To je po meni ogromna Liverpoolova mana, jer gledajuci u proslosti niste se bas proslavili sa slicnim ogromnim placanjem igraca. Prvenstveno mislim na Carrola za kojeg je soludo, cak i u tadasnjoj formi, bilo dati tolike ogromne novce. Covjece mogli ste jednog Falcaa, Cavania i slicne klasne napadace dovesti.
Velika Wengerova prednost je jer je covjek ekonomista, i ko god pricao da je on skrt grdno se vara. Ekonomija igra trenutno najvecu ulogu u svijetu fudbala i dok god on uspije dovesti jednog Cazorlu za 12 mil funti sto je i vise nego smijesna cijena za igraca tolike klase.
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8016554/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nama "Sahina". Ovaj decko ce da igra veoma vaznu ulogu u buducnosti, zajedno uz Wilshera.
I to sto pisete da je doveden za 2 miliona, grdno se varate. Svako ko je pratio situaciju zna da je Liverpoolova ponuda od 5miliona funti prevagnula Arsenalovu od 2miliona. Zastajkivanje sa Arsenalom je bilo oko klauze za kupovinu dok Liverpool nije htio istu, nego cisto posudbu.
Pricajuci o ciframa i vodeci u obzir da ga je samo Real uzeo za 10 mil eura, tacnije nekih 7-8 mil funti. I platiti samo za jednogodisnju posudbu 5miliona istih je van svake pameti. Nemojte smatrati ovo provokacijama, govorim samo o realnim ekonomskim vrijednostima. To je po meni ogromna Liverpoolova mana, jer gledajuci u proslosti niste se bas proslavili sa slicnim ogromnim placanjem igraca. Prvenstveno mislim na Carrola za kojeg je soludo, cak i u tadasnjoj formi, bilo dati tolike ogromne novce. Covjece mogli ste jednog Falcaa, Cavania i slicne klasne napadace dovesti.
Velika Wengerova prednost je jer je covjek ekonomista, i ko god pricao da je on skrt grdno se vara. Ekonomija igra trenutno najvecu ulogu u svijetu fudbala i dok god on uspije dovesti jednog Cazorlu za 12 mil funti sto je i vise nego smijesna cijena za igraca tolike klase.
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8016554/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nama "Sahina". Ovaj decko ce da igra veoma vaznu ulogu u buducnosti, zajedno uz Wilshera.
Victoria Concordia Crescit.
Sahin je cisti otpadak za englesku ligu,ovi sto misle da su dobili pojacanje varaju se,puno.Decko koji se nije sastavio s loptom vecinu prosle sezone da u Premiershipu bude pojacanje,no way...Potpuno je ispravna kupovina klasicnog DM koji ce da rusi sa Artetom i mi smo za mjesec nakon sto se momci malo uigraju jaci nego prosle godine definitivno.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako nastavi sa ovim rezultatima što da ne, ali tek nakon što Arsene ode, do tad nikog drugog na klupi Arsenala ne želim.JJ @KSIOlajidebt
If Arsene Wenger ever leaves Arsenal, Michael Laudrup would be my number 1 for the job!
Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)

Toplo hladno
❤ si baš. CMOKić
-
- Kontakt:
Jes, a to je licno izjavio twiterasima i novinarima nekoliko eminentnih casopisa tipa news of the worldSe7en je napisao/la:Orion87 je napisao/la:Arsen Wenger:''Da smo htjeli potpisati Sahina,to bi napravili.Sahin je kvalitetan igrač,ali nije defenzivni vezni.''
-(ESPN)a sto je prije par dana pricao da ima u planu da snjim zamijeni Songa.
Toplo hladno
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.