Da nije bilo Kolarova City bi sada imao 87 bodova.Cartman je napisao/la:Savic i Kolarov doprinjeli titulu koliko i Ekrem Jevric.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NoName
- Kontakt:
A da nije bilo Savića imali bi 96Devil je napisao/la:Da nije bilo Kolarova City bi sada imao 87 bodova.Cartman je napisao/la:Savic i Kolarov doprinjeli titulu koliko i Ekrem Jevric.![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Upravo takoNoName je napisao/la:A da nije bilo Savića imali bi 96Devil je napisao/la:Da nije bilo Kolarova City bi sada imao 87 bodova.Cartman je napisao/la:Savic i Kolarov doprinjeli titulu koliko i Ekrem Jevric.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sto je ekvivalentno ucinku bez Mancinia na klupi.NoName je napisao/la:A da nije bilo Savića imali bi 96Devil je napisao/la:Da nije bilo Kolarova City bi sada imao 87 bodova.Cartman je napisao/la:Savic i Kolarov doprinjeli titulu koliko i Ekrem Jevric.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jao glupe rasprave. Pa svako od igrača ima podjednake zasluge, pa čak i oni koji nisu igrali tokom sezone. Gleda se momčad u cjelini, ne individualni uspjesi.
Kad bih gledao s vaše perspektive, nedvojbeno da su najzaslužniji za Cityjevu titulu Yaya Toure, Lescott, Aguero, Hart, Silva...
Kad bih gledao s vaše perspektive, nedvojbeno da su najzaslužniji za Cityjevu titulu Yaya Toure, Lescott, Aguero, Hart, Silva...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NoName
- Kontakt:
Lescott je danas mogao biti veoma zaslužaninsider je napisao/la:Jao glupe rasprave. Pa svako od igrača ima podjednake zasluge, pa čak i oni koji nisu igrali tokom sezone. Gleda se momčad u cjelini, ne individualni uspjesi.
Kakva bolan rasprava, šupljiramo bezveze.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Principatus
- Kontakt:
Ovako su to dozivjeli kod Uniteda. 
http://videa.hu/videok/sport/final-whis ... 56jItbKv8v" onclick="window.open(this.href);return false;
http://videa.hu/videok/sport/final-whis ... 56jItbKv8v" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube]
Clichy pomahnito

Clichy pomahnito
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Citizen-X
- Kontakt:
Dzeko produzio sjedenje na klupi, poveć'o Manćiniju platu, produžio ugovor, zaštitio ga da ode trenirat Ćezenu
šta reći pravi klotz
malo ironije - no, ipak gorak okus istine....
nego, gdje mogu da ga kontaktiram - povalio me je za 70 ojersona juce, nemrem to halalit
šta reći pravi klotz
malo ironije - no, ipak gorak okus istine....
nego, gdje mogu da ga kontaktiram - povalio me je za 70 ojersona juce, nemrem to halalit
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kratko - jasnoinsider je napisao/la:Pa svako od igrača ima podjednake zasluge, pa čak i oni koji nisu igrali tokom sezone. Gleda se momčad u cjelini, ne individualni uspjesi.
- inacefindecko
- Kontakt:
hebo majku, ne znam šta osjećat
u jednu ruku mi je drago što je Džeko uzeo, u drugu krivo korz sva dešavanja koja su Džeku pratila, krivo mi je i radi furačkih navijača i svega ostalog, a posebno radi smrde Mancinija koji na kraju ostavi svoja žabarska kopita na tlu Manchestera..
u jednu ruku mi je drago što je Džeko uzeo, u drugu krivo korz sva dešavanja koja su Džeku pratila, krivo mi je i radi furačkih navijača i svega ostalog, a posebno radi smrde Mancinija koji na kraju ostavi svoja žabarska kopita na tlu Manchestera..
Dzeko objasnio neke stvari. Sada moze dignute glave da ode iz kluba koji ga je zadnjih par mjeseci visoko ponizio, guranjem debelog Teveza i neprestanim forsiranjem Bale.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Na 19:55 Džeko govori Volim te Bosno!soccerfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Clichy pomahnito![]()
![]()
Čovjek je bogataš,postao je prvak Premiershipa,bez obzira na minutažu čovjek je nogometna zvijezda.
Mogao bi ga boliti quratz za sve,ali nije tako,vrijedi njegova rečenica i naša zastava kao promocija više od bilo čega.
Man City mi je kao ekipa niđe veze,nikad ih nisam pratio niti navijao za njih ali za sve naše,tako i za Džeku 'bogomi' jesam
Ne treba zaboraviti da je dao gol u najbolje vrijeme,zaslužan za titulu prvaka.Da je bilo suprotno,da nije dao,da City nije bio prvak,samopouzdanje bi mu bilo dosta poljuljano.
Ovako,opet je u igri.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- inacefindecko
- Kontakt:
ja ja, a vi mislite gospa bezze
a oni zabiše dva gola u tri zadnje minute
a oni zabiše dva gola u tri zadnje minute
- adriano_leite
- Kontakt:
Nakon ovoga, nema sanse da Mancini ponovo zapostavi Dzeku. Mislim da bi mu seik glavu odbio
. Vjerovatno prvi napadacki dvojac postaju Dzeko i Aguero, dok Balo moze da trazi novi klub, a Tevez vjerovatno klupa i dzoker s klupe. Ako opet Manici bude kakio, onda Dzeko treba da potrazi novi klub. Mislim da je ovaj period za Dzeku najbolje da ostane u Manchester Cityu jer ce biti zasticen kako od strane navijaca, tako i od vlasnika kluba. Ukoliko ponovo bude klupa u prvom dijelu naredne sezone, onda im treba ebat majku svima i otici u neki drugi klub.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma nije Tevez neko ko ce sjedit na klupi,a sto se tice Balonja,juce je pokazao kakav je igrac...
I on ima mjesta u svakoj ekipi,na stranu njegov um ...
Sve u svemu 4 vrhunska napadaca,atak im je ubitacan..
I on ima mjesta u svakoj ekipi,na stranu njegov um ...
Sve u svemu 4 vrhunska napadaca,atak im je ubitacan..
Big Ed naklon i gol... svaka čast... eh još da je ona stativa ušla... mislim da bi šeik naručio dželata da stoji sa sjekirom gore i prijeteći gleda Mancinija kad god se bude premišljao da li da igra Edin ili ne ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Zaslužio je Edin ovu titulu, neka uživa u njoj, pametan je momak i siguran sam da će znati odabrati pravi put u nastavku karijerie.
Neka je on nama živ i zdrav, želim mu svu sreću svijeta u budućnosti.
Neka je on nama živ i zdrav, želim mu svu sreću svijeta u budućnosti.
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.